Nešlo mi přidat kartu a tak jsem se obrátil na tech. podporu Tidalu i mé banky KB. Prostě tidal nepodporuje ověření 3d secure.
Ahoj,
Děkujeme, že jste se obrátili na podporu TIDAL. Jmenuji se Victoria a chápu, že mít důvěryhodnou platební metodu se stává obtížnější, protože více kroků ověření může být frustrující a znepokojující.
Máte pravdu, nepodporujeme 3D secure, což je v Evropě nyní vyžadováno dvoufázové ověření. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti.
Alternativně zkuste aktivovat svůj účet pomocí jiné karty.
Pokud se přihlašujete pomocí předplacené kreditní karty, budete muset použít kreditní/debetní kartu (na vaše jméno) přidruženou k bance nebo společnosti vydávající kreditní karty. Zatímco předplacené kreditní karty mají logo Visa nebo MasterCard, náš systém odmítne platby, protože náš systém nerozpoznává předplacené kreditní karty.
V opačném případě můžete pro zřízení služby použít Active PayPal účet. (Tuto možnost velmi doporučujeme.) Nemůžeme zrušit žádné rozhodnutí finanční instituce. Pokud vaše metoda selhala vícekrát, obraťte se na jejich podporu a zeptejte se, proč se to stalo. Děkujeme vám za trpělivost a pochopení v této záležitosti.
Upozorňujeme, že předplatné TIDAL je účtováno každých 30 dní, nikoli jednou za měsíc.
Máte-li jakékoli další dotazy, kontaktujte nás a my vám rádi pomůžeme.
Opravdu se omlouvám za všechny nepříjemnosti, které to může způsobit.
Děkujeme, že jste členem TIDAL.
Přeji krásný den!
Tidal nejde zaplatit - problém s 3d secure
Re: Tidal nejde zaplatit - problém s 3d secure
Já mám momentálně stejný problém u ČSOB, vedu válku s reklamačním oddělením už několik měsíců bohužel jejich zákonná lhůta na vyřízení reklamace je 3 měsíce !!! Věřte že tento čas si nechávají a důsledně ho dodržují, moje momentální komunikace s bankou probíhá tak že já jim napíšu a skoro 3 měsíce se neděje nic. Následně se ozvou 1 věta ze které pochopím že ta paní vůbec nechápe co chci. Odepíšu a můj problém popíšu úplně do detailu, 3 měsíce čekám a tak furt dokola - zmrdi to jsou a Tidal už mi několikrát napsal že mne odpojí, k čemu mi je platební karta se kterou nemůžu platit na internetu ??? Stejný osud údajně čeká předplatitele NETFLIXU nebo PlayStation store uživatelů.
To KU713
Normálně si zaregistruj kartu u PayPal a plať to skrz ně.
Ale neplať to v korunách,jak PayPal nabízí,ale převod nech na karetní společnosti,budeš mít lepši kurz.
Normálně si zaregistruj kartu u PayPal a plať to skrz ně.
Ale neplať to v korunách,jak PayPal nabízí,ale převod nech na karetní společnosti,budeš mít lepši kurz.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Případně přechod k jiné bance je dnes záležitost na několik minut.
používám účet u České Spořitelny a pro jednorázové platby na internetu si v její apce v mobilu vygeneruju zadarmo virtuální platební kartu s požadovaným limitem pro platbu. Po zaplacení na Internetu virtuální kartu v appce smažu/zneplatním. Pro pravidelné platby typu Tidal, Netflix taktéž virtuální kartu s přesně nastaveným limitem pro danou službu. Možná trochu paranoidní přístup ale třeba to někomu pomůže