to jsem slyšel ve svém systému....neurazilo, ale nenadchlo. Neseroucí zvuk, ale rozhodně ne věrný, nebo živý. Pro mě to hrálo "nedostatečně". Lépe mě streamuje TV (zapojená stejně do sestavy a na stejných souborech).Rostulda píše:Zdravím ,
nepřemýšlel někdo o tomto ?
https://www.hi-fisystemy.cz/produkty/hi ... /2032.html
STREAMER – nová hračka, alebo nástupca známych komponentov..
Re: STREAMER – nová hračka, alebo nástupca známych komponentov..
Rostulda
Tohle neumí Tidal, který jede v lepší kvalitě než Spotify.
Tohle neumí Tidal, který jede v lepší kvalitě než Spotify.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Rostulda:
Me osobne tyhle kombo pristroje neoslovujou. U CA konkretne mi nesedi zvuk a vadilo by mi, ze neumi Tidal.
A necerti se, ze treba hned nekdo neodpovi. Neni to povinnost.
Me osobne tyhle kombo pristroje neoslovujou. U CA konkretne mi nesedi zvuk a vadilo by mi, ze neumi Tidal.
A necerti se, ze treba hned nekdo neodpovi. Neni to povinnost.
Pardon ,tak já už neprudím ,
rozhodoval jsem se mezi Marantz NA-8005 anebo Pioneerem N-70A
Pak jsem zašel do HIFI studia ,kde mi tyto stroje byly rozmluveny a naopak mi bylo do nebe vychváleno CA CXN,proto mě taky zajímal názor ostatních.
Z Tidal nemám žádné zkušenosti , výše dva zmínění konkurenti tuto službu podporují?
Dík
rozhodoval jsem se mezi Marantz NA-8005 anebo Pioneerem N-70A
Pak jsem zašel do HIFI studia ,kde mi tyto stroje byly rozmluveny a naopak mi bylo do nebe vychváleno CA CXN,proto mě taky zajímal názor ostatních.
Z Tidal nemám žádné zkušenosti , výše dva zmínění konkurenti tuto službu podporují?
Dík
Já už delší dobu uvažuji o tomto
http://www.casea.eu/produkty.php?p=Pion ... a%20tuning
Ale ještě nejsem rozhodnut, pořád vybírám.
http://www.casea.eu/produkty.php?p=Pion ... a%20tuning
Ale ještě nejsem rozhodnut, pořád vybírám.
Minulý týden jsem měl jedinečnou příležitost porovnat tuning Casea na CA CXU vs. běžný BD752.
P. Vrána jednoduše umí, ale to je snad jasné
P. Vrána jednoduše umí, ale to je snad jasné
Ten "tunung s www.casea" je velice zajímavé řešení .
Zajímal by mě rozdíl "vytuňené" N50 a seriové N70.
Nemam to sice v Pioneeru, ale v podobnem Marantzu, se Siriem3 je to nebe a dudy oproti puvodnimu DACuRostulda píše:Ten "tunung s http://www.casea" je velice zajímavé řešení .
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pripojuju se k pozitivni zkusenosti s prestavbou puvodniho DACu v mym NADu 525.
V puvodnim originalnim stavu byl hodnocenej jako stika v rybnice v ramci svy cenovy kategorie. V obecny rovine mel paradni rytmiku, hluboky basy, prijemny neagresivni vysky, stredy lehce teplejsi a lehce ukricenejsi.
Po uprave na Sirius 3 se zvuk vyrazne procistil, ziskal hloubku a prostor, ziskal na vzdusnosti a citelnosti. Zlepsila se dynamika tranzienty, zmizelo predchozi zabarveni.
Prehravace do 30 tis. nemaji sanci.
V puvodnim originalnim stavu byl hodnocenej jako stika v rybnice v ramci svy cenovy kategorie. V obecny rovine mel paradni rytmiku, hluboky basy, prijemny neagresivni vysky, stredy lehce teplejsi a lehce ukricenejsi.
Po uprave na Sirius 3 se zvuk vyrazne procistil, ziskal hloubku a prostor, ziskal na vzdusnosti a citelnosti. Zlepsila se dynamika tranzienty, zmizelo predchozi zabarveni.
Prehravace do 30 tis. nemaji sanci.
Nejlépe hrající streamer, co jsem měl možnost slyšet, je Naim NDS... hraje po síti úžasně, a přesto, pokud se k němu připojí kvalitní CD jako transport, je to z CD přece jen o trochu lepší (bych si myslel, že by to mělo být naopak, že jo?).
Co se týče CA CXN, byl jsem zklamaný tím, jak to hraje - nemám ovšem srovnání s Pioneerem. Po stránce uživatelské je CXN docela dobře odladěný přístroj.
Co se týče CA CXN, byl jsem zklamaný tím, jak to hraje - nemám ovšem srovnání s Pioneerem. Po stránce uživatelské je CXN docela dobře odladěný přístroj.
Asi se shodneme z FS, že srovnáváte to co je minimálně cenovkou naprosto nesrovnatelné.Chci si pořídit nějaký multimediální přehrávač z co možná nejlepším zvukovým výstupem a cenou max do 45 . Víc peněz si prostě sám před sebou nejsem schopný za streamer ospravedlnit.
Jinak myslel jsem že můj CD player asi za 15 bude přes uvedený streamer určitě hrát mnohem lépe"anebo snad aspoň trochu lépe"Uvažoval jsem taky o nejvyšším modelu od CA azurovi ,ale ten jsem ještě neměl tu čest si poslechnout.
Jinak myslel jsem že můj CD player asi za 15 bude přes uvedený streamer určitě hrát mnohem lépe"anebo snad aspoň trochu lépe"Uvažoval jsem taky o nejvyšším modelu od CA azurovi ,ale ten jsem ještě neměl tu čest si poslechnout.
Ten Marantz i s Casea upravou mne vysel na cca 30 tisic
FS: ake vsetky streamery si mal moznost pocut?
Zas tak moc toho nebylo - Naim UnitiLite, Uniti2, SuperUniti (vlastním), NDX a NDS. Potom jsem vlastnil již zmíněný CA CXN. Pokud budeme počítat AV receiver za streamer, tak ještě Marantz (teď nevím tu řadu, ale byl to druhý nejvyšší model, co byl na trhu novinka před cca 2 lety).blesk666 píše:FS: ake vsetky streamery si mal moznost pocut?
Počítač se za streamer tak úplně počítat nedá, ale pokud vezmu v úvahu, že mé mediální centrum má externí lineární zdroj, plně pasívní chlazení, dostatečně velkou skříň, jenom SSD disk a k tomu USB kartu JCAT (novou verzi z 09-2016).. tak se vlastně jedná o takový amatérský streamer.
Ale aby bylo jasno, proč jsem NDS zmínil. Reagoval jsem na téma tohoto vlákna, kde se klade k diskusi otázka, zda je "streamer jen nová hračka, anebo nástupce známých komponent.."
Jde o to, že dokonce i takový streamer jako je Naim NDS, pořád hraje v režimu DAC přes koaxiální vstup z CD mechaniky lépe než po ethernetu v režimu streamer.
Já se považuji za velkého příznivce computer audia, kam streamery počítám, a už jsem za svou přízeň i nemálo zaplatil, ale ZATÍM to tak vidím, že computer audio na své nástupnictví ještě bude muset počkat.
Viz můj předchozí příspěvek..Rostulda píše:Asi se shodneme z FS, že srovnáváte to co je minimálně cenovkou naprosto nesrovnatelné.Chci si pořídit nějaký multimediální přehrávač z co možná nejlepším zvukovým výstupem a cenou max do 45 . Víc peněz si prostě sám před sebou nejsem schopný za streamer ospravedlnit.
Nechtěl jsem a ani jsem nemohl srovnávat, protože jsem ani jednoho s těch Pioneeru bohužel neslyšel - měl jsem je v hledáčku, ale nakonec jsem bez většího rozmyslu (vyzkoušení) prostě vzal CA CXN. V každém případě si rád přečtu, pokud se tomu dostanete, jak dopadlo srovnání CD přehrávače za cca 15k (něco jako CA 640 ?) se streamerem do 45k.
Přeji šťastnou ruku při výběru.