Stream Box DS

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
Pytel
Kontaktovat uživatele:

Stream Box DS

Příspěvek od Pytel »

Na stará kolena , jsem začal poslouchat i přes net. Začalo to koupí DAC Cambridge DM Plus -- přes který honím PC optikou ( kvůli rušení -- proti koaxu neroznatelný rozdíl v kvalitě poslechu ), výhoda XLR výstup a sluchátkový silič, možnost volby různých filtrů ( skoro jako u Esotericu ), plná spokojenost.

Ale nedávno jsem si pořídil Stream Box DS : http://img24.eu/v-2ey12cj9.jpg

S tímto aparátkem jsem nadmíru spokojen, za prvé výborné provedení, přehledné menu v nalezení požadovaného radia ( dle země, žánru,kvality,atd.... ), možnost připojení Flash nebo externího HD pomocí 2 USB vstupů, připojení na net kabelem nebo Wifi. A co říci ke zvuku, z HD perfektní obzvlášť když je vysokém rozlišení, nedávno jsem si zaplatil a stáhl nějaké Flacy ze Supraphonu a zvuk z HD nemá vůbec chybu.

Má výstup Cinch + digi koax. ten používám pro připojení přes DAC přímo do MARSHe a nemám výtek ke zvuku.
Asi tento trend bude na pořadu dne, ale stejně jako jiní staří hifisté si rád založím pásek do cívkáče TEAC a užívám si analogové nirvany.

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Re: Stream Box DS

Příspěvek od Pytel »

Omylem jsem vložil jiný obrázek , sorry : Obrázek

vonvichousch
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vonvichousch »

Zdravím, protože uvažuji o výměně mého stávajícího streameru Denon( jednak proto, aby mi ladil s ostatníma komponentama a jednak proto, že u projectu jde jednoduše nahradit spínaný zdroj za lineární), za Pro-Ject Stream Box DS net, chtěl bych se zeptat reálných uživatelů na, pro mě zásadní věc, a to, zda Pro-Ject Stream Box DS net podporuje gapless přehrávání z NASu. Díky předem.

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Už nějakou dobu vlastním DS+ a plná spokojenost, hlavně po výměně externího lineárního zdroje a co se týče podpory gapless viz. : http://www.box-designs.com/main.php?pro ... ne&lang=en

Gapless playback of all audio formats

vonvichousch
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vonvichousch »

Díky moc za odpověď. To ve specifikaci jsem četl, ale v testu STEREO+VIDEO 8/2015 je právě uvedeno, že gapless nefungovalo při přehrávání z NASu. Toto je pro nákup/nenákup pro mě extrémně důležité. Proto hledám někoho, kdo má s tímto praktické zkušenosti.

Odpovědět