Sluchátkový zesilovač Lotoo PAW s2 - problém

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
bogas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Sluchátkový zesilovač Lotoo PAW s2 - problém

Příspěvek od bogas »

Hudbu jsem poslouchal střídavě na mobilu a Dapu Hiby R3. Jenže ten jsem prodal, protože mám v úmyslu si pořídit některý z těchto :
1 iBasso DX 170
2 Hiby R5 gen 2
3 HiBy R6 2020
4 nebo i jiný, zatím pročítám recenze, dávám přednost kolečku volume a androidu, protože na mobilu poslouchám internetové rádia v perfektní app VRadio. Sluchátka mám Senheiser HD 599 na poslech doma a in ear KZ ZS6 venku.
Tak jsem si po přečtení recenzí koupil Lotoo PAW s2 a včera dorazil. Jenže v balení jsou dva kabely, jeden 12cm, druhý 85cm. Na obou stranách jsou konektory usb C, myslel jsem, že na jedné straně bude mikro usb 2.0, pro připojení k mobilu.
Kdybych měl ještě Dap HiBy R3, můžu Lotoo používat, takhle jsem vedle. Napadlo mě koupit redukci, dnes přišla a je mě k ničemu.

https://www.tsbohemia.cz/adapter-usb-c- ... 04971.html

V popisu je uvedeno pro nabíjení a datovou komunikaci, asi to není OTG.
Teď mě napadlo, že mám usb C v tabletu a je to jasný, tam Lotoo funguje. Redukci vrátím a objednám kabel OTG.

Ale až si pořídím některý z výše uvedených přehrávačů, nejvíc se mě zamlouvá iBasso DX 170, tak nahradí poslech hudby na mobilu.
Ale to není vše, podařilo se mě levně koupit sluchátka sen. HD600 a pak by to chtělo na domácí poslech taky zesilovač, ale jaký cenově tak do 10 tis. právě pro ty HD600?

1 IFI Zen Dac V2
2 IFI Zen Can Balanced
3 Aune X7s
4 Topping A50s
5 nebo dražší Topping A30 Pro ?
6 Schiit Magni 3, těch je několik typů, v tom se nevyznám a jsou vůbec k sehnání?
Prosím o váš názor a doporučení, moc se v tom nevyznám, poslouchám převážně klasiku, ale i jiné žánry. Děkuji

Odpovědět