Rotel CD11 Tribute - anomálie

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
pbaudis
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Rotel CD11 Tribute - anomálie

Příspěvek od pbaudis »

Takže jdu balit. Už se to zase stalo, takže reklamace.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Nemá cenu, abys to řešil ty. Pokud se to chová divně, proč se s tím babrat.

pbaudis
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pbaudis »

Dík Jardo, ale bojím se známe věty "závada se neprojevila" nevymýšlím si to, je to má druhá reklamace v životě, první byl telefon.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Natočil sis nějaké video, když se to stalo?
Nebo se to nedá vychytat?

pbaudis
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pbaudis »

Nedá se to vychytat. To bych musel nahrávat každou výměnu CD, nebo zasouvání prázdného šuplíku.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Aby to nakonec nebyl nějaký kontakt made in china za 10 centů.

pbaudis
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pbaudis »

Víš, že bych se nedivil. :)

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Kontakt to zřejmě nebude. Je třeba přístroj resetovat, pokud znáš potřebný dvojstisk. Většinou to bývá POWER a PLAY, cca 5 vteřin. Pokud to nejde, odpojit od sítě a nechat cca jeden den. Pokud ani to ne, tak je třeba přehrát nový firmware. Pokud nic z toho nezvládáš, tak do servisu a doufej, že to rozchodí.
Něco podobného měl nadávno i nejvyšší model od Pioneera, pak už ani nenaběhl, FW tedy přehrát nešel a tak tedy servis. FW nedokázali přehrát ani tam, prý vadný chip na základní desce, který se nevyměňuje ( ani to prý nejde ) a celou základní desku soudruzi z Pioneeru po 3,5 roku na trhu, již nedodávají. Takže šrot za cca 50 litrů.
Gůgluj, obdobné problémy s tímto playerem má více uživatelů.

Držím palce.

pbaudis
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pbaudis »

Počkej, počkej, ty tu vznášíš katastrofické scénáře... :) Ten přehrávač hraje naprosto perfektně, nehlásí žádné chyby, jen se občas vysune mechanika po uzavření, ale včera se mi stalo, že jsem vyměnil CD a mechaniku zavřel a mělo to načítat CD a prd, mechanika se otevřela. Pak jsem jí zavřel a zase to hrálo bezchybně. Co mě opravdu vylekalo, bylo STOP uprostřed přehrávání, pak nešlo ani Play, musel jsem mechaniku otevřít a zavřít. To mě opravdu vylekalo. Uvidíme co se stane, zítra by měl frčet dopravou do servisu.

Poslední firmware je nahraný, novější neexistuje, kabel byl také celou noc odpojený a stalo se. Bojím se HW, to co popisuješ ty, ten návod, je na softwarový problém a to si myslím, že asi nebude.

Síťový přehrávač, jsem uváděl do továrního nastavení, když odmítal najít wifi, protože jsem jí přejmenoval. Reset nepomůže, když je to HW problém a začínám si myslet, že to je WH problém. Googlovat nebudu, jde na reklamaci, chci mít jistotu ve svůj přehrávač a ne pořád čekat, kdy se to samovolně otevře.

Díky za ty palce... *palec*

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

OK, v pohodě. Bohužel ten Pioneer to měl podobně, ten zase nešel zasunout ( tím to začalo ), ale nechci tě strašit, ale byl to také ovládací FW, jako u Tebe. Hrál také perfektně, postupně šly všechny z trhu, včetně nových modelů, neboť byl v Evropě přijat zákon proti tzv. "kurvítkům". No, co si o tom myslet, snad jen pořekadlo o "hlupákovy a roztopených kamnech", už nikdy více.

Ať Ti to dobře dopadne.

pbaudis
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pbaudis »

Nezlechčuju to. Můžeš mít pravdu a možná stačil reset, ale takové štěstí já nemám. Objednal jsem 10 CD od Depeche Mode - Collectors Edition a Remastered Edition a když mi přišli, tak to začalo dělat. No, buď nemá rotel rád Depeche Mode, nebo má obvyklá smůla.

Děkuju.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Este v 90-tych rokoch ked som v AT v Mediamarkte kupil autozosilnivac som asi po pol roku prisiel ze nefunguje spravne (je mozne ze mu nic nebolo len som urobil zlu instalaciu-mierne bolo pocut burum v repro) a vratili mi bez dalsich otazok peniaze.

jirkash
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od jirkash »

Hrůza s čím člověk dnes musí cvičit. Divím se, že k Yamaze sestave nemas i cd od ni. Yamaha maká na vybornou. :)
Drzim palce at se to brzy vyresi ku spokojenosti.

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

No ono ani Yamaha nie je bezchybná - tiež mám problém s vysúvaním mechaniky, niekedy načíta CD až na Xtý pokus, ale keď sa už chytí, tak hrá ako o život. :) Len na upresnenie - má nejakých 22 rokov.
Ďalší prehrávač bude pravdepodobne tej istej značky.

pbaudis
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pbaudis »

Jirko, já jsem měl CD Yamahu 303, čekal jsem na ni od listopadu, stříbrná nebyla. Když jsem ji koupil, tak přeskakovaly skladby tak 3x za 1cd a mechanika byla otřesné hlasitá, musel jsem ji vrátit. Rotel je tichoučký, precizněji zpracovaný a zvuk má podle mého sluchu Rotel lepší. Co na tom, zaúřadovala moje smůla a nemám ani jeden CD přehrávač. Já mám všechnu hudbu i v datech, takže ne to nedrtí, ale sér**. 😀 Ať je tam měsíc, ale chci aby domu přišel v pořádku. Děkuju Jirko.

Odpovědět