Rotel CD11 Tribute - anomálie
Re: Rotel CD11 Tribute - anomálie
Takže jdu balit. Už se to zase stalo, takže reklamace.
Nemá cenu, abys to řešil ty. Pokud se to chová divně, proč se s tím babrat.
Dík Jardo, ale bojím se známe věty "závada se neprojevila" nevymýšlím si to, je to má druhá reklamace v životě, první byl telefon.
Natočil sis nějaké video, když se to stalo?
Nebo se to nedá vychytat?
Nebo se to nedá vychytat?
Nedá se to vychytat. To bych musel nahrávat každou výměnu CD, nebo zasouvání prázdného šuplíku.
Aby to nakonec nebyl nějaký kontakt made in china za 10 centů.
Víš, že bych se nedivil.
Kontakt to zřejmě nebude. Je třeba přístroj resetovat, pokud znáš potřebný dvojstisk. Většinou to bývá POWER a PLAY, cca 5 vteřin. Pokud to nejde, odpojit od sítě a nechat cca jeden den. Pokud ani to ne, tak je třeba přehrát nový firmware. Pokud nic z toho nezvládáš, tak do servisu a doufej, že to rozchodí.
Něco podobného měl nadávno i nejvyšší model od Pioneera, pak už ani nenaběhl, FW tedy přehrát nešel a tak tedy servis. FW nedokázali přehrát ani tam, prý vadný chip na základní desce, který se nevyměňuje ( ani to prý nejde ) a celou základní desku soudruzi z Pioneeru po 3,5 roku na trhu, již nedodávají. Takže šrot za cca 50 litrů.
Gůgluj, obdobné problémy s tímto playerem má více uživatelů.
Držím palce.
Něco podobného měl nadávno i nejvyšší model od Pioneera, pak už ani nenaběhl, FW tedy přehrát nešel a tak tedy servis. FW nedokázali přehrát ani tam, prý vadný chip na základní desce, který se nevyměňuje ( ani to prý nejde ) a celou základní desku soudruzi z Pioneeru po 3,5 roku na trhu, již nedodávají. Takže šrot za cca 50 litrů.
Gůgluj, obdobné problémy s tímto playerem má více uživatelů.
Držím palce.
Počkej, počkej, ty tu vznášíš katastrofické scénáře... Ten přehrávač hraje naprosto perfektně, nehlásí žádné chyby, jen se občas vysune mechanika po uzavření, ale včera se mi stalo, že jsem vyměnil CD a mechaniku zavřel a mělo to načítat CD a prd, mechanika se otevřela. Pak jsem jí zavřel a zase to hrálo bezchybně. Co mě opravdu vylekalo, bylo STOP uprostřed přehrávání, pak nešlo ani Play, musel jsem mechaniku otevřít a zavřít. To mě opravdu vylekalo. Uvidíme co se stane, zítra by měl frčet dopravou do servisu.
Poslední firmware je nahraný, novější neexistuje, kabel byl také celou noc odpojený a stalo se. Bojím se HW, to co popisuješ ty, ten návod, je na softwarový problém a to si myslím, že asi nebude.
Síťový přehrávač, jsem uváděl do továrního nastavení, když odmítal najít wifi, protože jsem jí přejmenoval. Reset nepomůže, když je to HW problém a začínám si myslet, že to je WH problém. Googlovat nebudu, jde na reklamaci, chci mít jistotu ve svůj přehrávač a ne pořád čekat, kdy se to samovolně otevře.
Díky za ty palce...
Poslední firmware je nahraný, novější neexistuje, kabel byl také celou noc odpojený a stalo se. Bojím se HW, to co popisuješ ty, ten návod, je na softwarový problém a to si myslím, že asi nebude.
Síťový přehrávač, jsem uváděl do továrního nastavení, když odmítal najít wifi, protože jsem jí přejmenoval. Reset nepomůže, když je to HW problém a začínám si myslet, že to je WH problém. Googlovat nebudu, jde na reklamaci, chci mít jistotu ve svůj přehrávač a ne pořád čekat, kdy se to samovolně otevře.
Díky za ty palce...
OK, v pohodě. Bohužel ten Pioneer to měl podobně, ten zase nešel zasunout ( tím to začalo ), ale nechci tě strašit, ale byl to také ovládací FW, jako u Tebe. Hrál také perfektně, postupně šly všechny z trhu, včetně nových modelů, neboť byl v Evropě přijat zákon proti tzv. "kurvítkům". No, co si o tom myslet, snad jen pořekadlo o "hlupákovy a roztopených kamnech", už nikdy více.
Ať Ti to dobře dopadne.
Ať Ti to dobře dopadne.
Nezlechčuju to. Můžeš mít pravdu a možná stačil reset, ale takové štěstí já nemám. Objednal jsem 10 CD od Depeche Mode - Collectors Edition a Remastered Edition a když mi přišli, tak to začalo dělat. No, buď nemá rotel rád Depeche Mode, nebo má obvyklá smůla.
Děkuju.
Děkuju.
Este v 90-tych rokoch ked som v AT v Mediamarkte kupil autozosilnivac som asi po pol roku prisiel ze nefunguje spravne (je mozne ze mu nic nebolo len som urobil zlu instalaciu-mierne bolo pocut burum v repro) a vratili mi bez dalsich otazok peniaze.
Hrůza s čím člověk dnes musí cvičit. Divím se, že k Yamaze sestave nemas i cd od ni. Yamaha maká na vybornou.
Drzim palce at se to brzy vyresi ku spokojenosti.
Drzim palce at se to brzy vyresi ku spokojenosti.
No ono ani Yamaha nie je bezchybná - tiež mám problém s vysúvaním mechaniky, niekedy načíta CD až na Xtý pokus, ale keď sa už chytí, tak hrá ako o život. Len na upresnenie - má nejakých 22 rokov.
Ďalší prehrávač bude pravdepodobne tej istej značky.
Ďalší prehrávač bude pravdepodobne tej istej značky.
Jirko, já jsem měl CD Yamahu 303, čekal jsem na ni od listopadu, stříbrná nebyla. Když jsem ji koupil, tak přeskakovaly skladby tak 3x za 1cd a mechanika byla otřesné hlasitá, musel jsem ji vrátit. Rotel je tichoučký, precizněji zpracovaný a zvuk má podle mého sluchu Rotel lepší. Co na tom, zaúřadovala moje smůla a nemám ani jeden CD přehrávač. Já mám všechnu hudbu i v datech, takže ne to nedrtí, ale sér**. Ať je tam měsíc, ale chci aby domu přišel v pořádku. Děkuju Jirko.