realtek digital output výstup signalyst HQplayer Nuforce Ico

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
Lukáš321
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

realtek digital output výstup signalyst HQplayer Nuforce Ico

Příspěvek od Lukáš321 »

Zdravím všechny. Jelikož mi nejsou jako audio a pc konzumentovi jasné někeré pojmy, chtěl jsem se zeptat ohledně optického výstupu z pc do DAC Nuforce icon, který má údajně vlastní ovladače ASIO. Převodník nemá žádné uživatelské rozhraní. pouze se při prvním zapojení objevilo oznámení, že všechny ovladače byly nainstalovány, ale nikde jsem je nedohledal. Ve Foobaru si mohu vybrat, zda hrát přes ASIO4all, nebo realtek. Rozdíl mluví trochu pro ASI4ALL, ale v HQplayeru , který zní výrazně lépe je jako hrající možnost výstupu pouze realtek digital output. Mohl by mi někdo prosím osvětlit, jak to s těmi výstupy vlastně je? a případně poradit k tomu DAC Nuforce, jestli tam nějaké rozhraní je?

Odar

Re: realtek digital output výstup signalyst HQplayer Nuforce Ico

Příspěvek od Odar »

ASIO4ALL je univerzalny ASIO driver. Na stranke NuForce je tu ich ASIO driver https://www.nuforce.com/index.php?optio ... temid=2620 Skus ho stiahnut, nainstalovat a potom by si mal vidiet vo Foobar / HQ Player v sekcii Output nieco ako ASIO NuForce, alebo tak nejako. Vzdy je lepsie pouzit originalny ovladac od vyrobcu.

Lukáš321
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: realtek digital output výstup signalyst HQplayer Nuforce Ico

Příspěvek od Lukáš321 »

Moc děkuju, o tom Nuforce ovladači ke stažení jsem nevěděl. Hned ho jdu zkusit

Odpovědět