Pioneer N-70A

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pioneer N-70A

Příspěvek od koudy42 »

Zadny flame nechci, jen tomu jako clovek z IT tezko verim pokud switch nebyl vylozene vadny Nebo nedochazelo k jinym ztratam packetu, ale dulezite je prinos posluchace a dobry pocit z poslechu :). Jinak streamer 70ka je pekny kus zeleza.

zingali
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zingali »

Opravdu je to tak, kamarád nemuzikant také z IT, který můj PC postavil má se mnou svatou trpělivost. Například tvrdí, že propojení PC přímo na streamer přes křížený kabel je velmi, velmi neobvyklé. Že technicky lepší je zařadit datové uložiště. Jistě, nedřív to chci ověřit ušima. Takže zapůjčí svoje a pak se uvidí, uslyší. Proto jsem taky koupil N-70, kdybych si nechal komplet postavit hudební PC, nejspíš bych z toho zblbnul než se to naladí. Asi beru hifi moc vážně - kdysi jsem se musel smířit s tím, že i nejdražší sestavy reálnou muziku tak jak jí znám nezahrajou. Tak to chci aspoň jak nejlíp to jde za přijatelnou cenu. Zrovna poslouchám trumpetistku Alison Balsom a pioneer odvádí slušnou práci.

zingali
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zingali »

Pro úplnost dodávám, že z důvodů rekonstrukce domu v současnosti poslouchám přes sluchátka AKG K701+ vylepšený Creek OBH 11. Zbytek sestavy je dílem v krabicích, dílem u pana Vrány na upgrade.

Sidonius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidonius »

Prosim poradit, po update firmware a znovu zapnuti po mě přistroj požadoval spuštěni přes Pioneer remote App a po znovu spuštěniě se mě hudba již nepřehráva ve FLAC, tudíž nefunguje MQA a vše je přehrávané jen ve AAC 96K, co mám dělat? Po zpětném továrnim nastaveni je situace stále stejná, dík, budu rád za každou radu.

jardalukas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardalukas »

Myslím, že jediná možnost (mimo čekání na nový fw), je vyhledání a stáhnutí staršího fw a přes USB přeflešovat Pioneer.
Před cca rokem jsem taky hledal fw pro N-50A a našel jsem. I to flešování přes USB šlo, takže si myslím, že tohle je cesta...

Odpovědět