PC jako transport - jaký Bit Perfect Player ?
Re: PC jako transport - jaký Bit Perfect Player ?
Používá někdo z vás kvalitní napájecí kabel k compu a popřípadě je dobré jej připojit k filtru?
PC ma spinany zdroj.
Aha. To znamená, že je odolný vůči Vf zarušení po elektrické síti? A není tím pádem sám zdrojem elektrického čurbesu? Omlouvám se za možná hloupou otázku.
Ano. Spinany zdroj by sa do filtra / oddelovaku zapajat nemal.
Měl jsem streamer se spínaným zdrojem. Pokud jsem ho nechal zapnutý ve filtru, kurvil zvuk ostatních přístrojů. Nahradil jsem ho odděleným zdrojem s transformátorem a vše je v pořádku.
Mám HTPC od Odara , kde je kvalitný spinaný zdroj . Tak isto to robilo problémi , keď som to mal zapojené v PS Audio P10 ,
alebo v oddelovacom trafe , do ktorého je zapojené PS Audio P10. Musel som ísť až mimo tento okruh , pred oddelovák.
Napájací kábel používam bežnú metrovicu , tienenú .
alebo v oddelovacom trafe , do ktorého je zapojené PS Audio P10. Musel som ísť až mimo tento okruh , pred oddelovák.
Napájací kábel používam bežnú metrovicu , tienenú .
Díky moc.
Vyrobím si z metráže stíněný kabel a připojím do jiné zásuvky. Pro HiFi mám natažený přívod zvlášť..
Vyrobím si z metráže stíněný kabel a připojím do jiné zásuvky. Pro HiFi mám natažený přívod zvlášť..
Co to bylo za streamer?fox píše:Měl jsem streamer se spínaným zdrojem. Pokud jsem ho nechal zapnutý ve filtru, kurvil zvuk ostatních přístrojů. Nahradil jsem ho odděleným zdrojem s transformátorem a vše je v pořádku.