MYTEK

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: MYTEK

Příspěvek od Jiri »

Mirku, ten MYTEK jsem měl poprvé možnost živě vidět u tebe a za mě tedy oceňuji provedení a zvukovou kvalitu za ještě rozumnou cenu, když si uvědomíte, že je to DAC , digi/analog preamp a sluchátkový zesilovač.

Osobně jsem před pár lety uvažoval o vyšším modelu MYTEK Manhattan, který je teď ve verzi mkII a velmi chválen.

https://www.stereophile.com/content/myt ... -amplifier

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

vanav píše:
05 led 2018 09:21
Pokud se k tomu připojí jenom koncový zesilovač, jak kvalitní je ten analogový, případně digitální předzesilovač? Díky.
Taky by mě zajímaly dojmy z takového propojení. Zatím každý DAC s čistě digitální regulací mi zněl lépe přes preamp, zvuk je učesanější, plnější a hladší a čím slabší hlasitost tím více je to znát. Úplně potichu už je zvuk tenký, chlupatý a vykradený, pro mě prakticky neposlouchatelný.

Ale takhle když má stroj ještě analogovou regulaci výstupu, nebo alespoň formou kombinované atenuace plus digi do -15dB, je to rozhodně cesta, která stojí za zkoušku.

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Samozřejmě jsem zkoušel MYTEK přímo XLR na konec, zvuk skoro výtečný , hlavně když regulace byla analogová, při regulaci digi -- také dobré, ale za uši mi tahalo digi zrno, ale kdo neměl možnost porovnání tak asi by neměl problém.

Problém, ale nastal , že předek a konec Marsch mám propojený XLR a toho se nechci vzdát, mohl bych např. MYTEK propojit RCA , ale zase bych musel za rack přepínat vstupy u konce.

Takže jedu DAC -- XLR --předek Marsch ,... je to pro mne nejlepší řešení -- ale hlasitost řídím na předku a na DCAu mám nastaveno Bypass ( Volume ).

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Od včerejšího večera poslouchám TIDAL Master MQA -- co říci, zvuk jak z CD , i normální TIDAL je daleko lepší než Spotify. Nyní poslouchám Eagles MQA -- zvuk super *palec* . Ten rozdíl je patrný po dvouch taktech, jak by řekl Lachim.

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

i normální TIDAL je daleko lepší než Spotify.
:shock:

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

i normální TIDAL je daleko lepší než Spotify. ANO jestli nevěříš přijeď si poslechnout.

Včera jsem konečně upravil lineární zdroj MaiA, 20V/3A na 12V/3A ( tímto děkuji Renownovi za poskytnutí informací k úpravě *thumbs up* ), po zapojení změna zvuku, na tento lineární zdroj, v čistotě, trochu se zvuk zklidnil ( nevím jak to napsat, ale při připojení na 230V ( spínaný zdroj ), byl zvuk posazen výše ( a někteří kolegové , říkali , že je to kvůli SABRE ). Nyní plná spokojenost.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Sabre ma obvykle trochu agresivnejsi zvuk. Viz napr. Pre box S2.

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Tak nyní jsem plně spokojen zvukem Tidalu přes MYTEK, 12V napájení přes lineární zdroj, nožky One A a špalek Wenge :
20180120_213947.jpg
Užívám si zvuku Master MQA a i normální Flac Hifi hraje k mojí plné spokojenosti.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

A ten špalek tam má nějaký vliv :?: Nemyslím samozřejmě špatně,jsem zvědavý a chci vše vědět ;) A případně,kde se Wenge dá koupit ;)
Měl jsem pár půjčených a docela se mi osvědčily pod reprokabely

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

A ten špalek tam má nějaký vliv :?: Pro mé uši -- ano.

Nedávno chlapci kupovali zde : http://www.palubky-rezivo.eu/exoticke-rezivo/wenge.htm

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Dík za info *thumbs up*

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Tak po 12 dnech v posteli ( přechodil jsem chřipku a potom mě skolila angina ), sestava byla celou dobu kompletně vypnutá. Dokonce jsem myslel, že přestanu poslouchat ( na levé ucho jsem přestaval slyšet ?!? asi vysoké horečky ). Nyní už slyším OK.

Už zase kompletuji kabely a několik jich tady mám na předělání a opravu, poslouchám jako kulisu MQA a chvikama se přistihnu jak to hraje a koukám SACD ani CD se netočí -- fakt jsem plně spokojenzvukem Tidalu.

Ještě jsem do cesty USB vložil Jitterbug Audioquest, zvuk dostal ještě větší klid.

Jediné co jsem zatím odpojil, tak gramec, přeci jenom přes VERTO + C.E.C. je ten zvuk brilantnější.

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

pardon :-) jine vlakno

dkdkdk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dkdkdk »

Nový MQA DAC za polovinu ceny Brooklynu
https://mytekdigital.com/storeeu/liberty-dac.html

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Včera jsem opět zapojil ( byl u doktora na servisu ) a nemohu se nabažit jak hraje MQA , naprostá dokonalost viz. např 2L :
20180309_073818.jpg

Odpovědět