JITTERBUG

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
davidm535i
Kontaktovat uživatele:

Re: JITTERBUG

Příspěvek od davidm535i »

ale to má ke tvrzení že je nefunkční daleko že?
Tak nejakou funkci to asi mit bude, ale urcite ne takovou, jak to popisujou :shock:

Uff
D.

TRANSIWATT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TRANSIWATT »

Pytel píše:Jen odbočím, vážím si techniků jako je PMA a BV, ale co mi hlava nebere, jak ihned z pohledu na krabičku, nebo vnitřku a propo někdy jen z měření bez poslechu zjistí , že je to Snake oil v novom balení? Slyšeli jste to ,samozřejmě, že ne a určitě napíšete , že Vám to za to nestojí.
Je to tak, skutečně mnohdy stačí pohled na krabičku, nebo lépe do ní a NENI NUTNO ani slyšení ani měření. Občas je to i v jiných odvětvích elektroniky a elektrotechniky (filtr proti průniku elektřiny z jaderných elektráren) , ale v oblasti hifi a high end je těmito produkty jaksi přemnoženo.
Jinak, kolik stála ta věc ? Dle "sofistikovanosti a náročnosti" by se měla reálná cena pohybovat tak kolem 60 Kč bez slevy a se ziskem. Já bych měl spíš problem CO TAM NACPAT aby to bylo dražší a mělo to aspon nějakou funkci.

Odar

Příspěvek od Odar »

Vygooglil som cenu 49 USD. V Europe to bude zrejme viac.

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Jedinej kdo to má a vyzkoušel to je Pytel.Ostatní (včetně mě) si s tím lámou hlavu zbytečně.Ale někteří se při tom vezou na vlně nedůvěry, jiní zase kloužou po hadím oleji...
kabelguru.cz

vojtech
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojtech »

zajímavé že všechno ostatní v kompech funguje bez těchto udělátek. za 50 doláčů, no nekupte to. jen mi tam chybí oplet a dřevěná krabička :D

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

vojtech píše:zajímavé že všechno ostatní v kompech funguje bez těchto udělátek. za 50 doláčů, no nekupte to. jen mi tam chybí oplet a dřevěná krabička :D
On i ten USB přenos funguje - jen někde už zjistili že ne vždy je to košer na přenos hudby v nej.kvalitě ,ale když jsou všechny ty pidi zařízení (které mají k dispozici právě tak akorát USB) tak IN naskýtá se náhle možnost na těch vylepšeních něco trhnout. Vyčkej času jistě bude i krabička a oplet ,když přidáš dalších 50 doláčů :)

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Tak už v nabídce : http://www.aq.cz/obchod/ostatni-prislus ... -usb-2416/

Včera jsem po několikadenním poslouchání odpojil a poslouchal bez ( jakoby se snížila čistota a hloubka prostoru ), ale je to tak nepatrná změna. *sunglases*

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

Přenos USB a související problémy: Existuje dost výrobků, které se snaží potlačit rušení po USB přenosech či jitter... Jitterburg neznám, ale ze zde neuvedených namátkou třeba:

Externí řešení
iFi iPurifier: http://ifi-audio.com/portfolio-view/acc ... ipurifier/
Mám a dodnes si nejsem jistý přínosem.

Shiit Wyrd: http://schiit.com/products/wyrd
Řada lidí tvrdí, že pomáhá, osobně jsem nezkoušel.

Empirical Audio Short Block USB filter: http://www.empiricalaudio.com/products/short-block
Mám a pomohl mi s rušením po USB.

Obyčejné feritové kroužky: U mě pomohly snížit rušení.

Interní řešení (PCI Express):
JCAT USB: http://jplay.eu/jcat/
U mě asi největší přínos a zlepšení zvuku po USB.

PPA s USB: http://ppaproduct.blogspot.cz/2013/07/a ... -card.html
Nemám, ale často se diskutuje, zda je lepší tato karta či předchozí od JCAT...

Atd... USB krabiček a karet dnes existuje celá řada... Řeší různé věci a každý slyší jejich přínos jinak... Porovnání principů fungování a měřitelných přínosů by bylo zajímavé.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

co som zachytil tak galvanickym oddelenim USB vstupu by mal byt vybaveny interne novy prevodnik od GG Audio. To je ale velmi odlisne riesenie pokil viwem. Tato krabicka od Audioquest mi prijde vsak somarina. Samozrejme ze rozdiel vo zvuku moze byt vnimany aj pozitivne, neraz sa uz potvrdil ucinok "zmrsenia" signalu pozitivne. Hlavne ked je k tomu pekna omacka

Odar

Příspěvek od Odar »

Galvanicky oddelene to ma aj Casea Orion a Lynx. U -GG- je to ale realizovane optikou (nie S/PDIF toslink!), co je samozrejme lepsie. Nechcem teraz trepnut - ale cosi sa mi mari, ze p. Vrana mi spominal, ked sme spolu telefonovali, ze aj novy DAC od Sroll to ma uz optikou. Ale isty si nie som - takze brat s rezervou.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

krasny popis psychoakustiky ... pri slepem testu by nepoznal nic. A jestli na neco rozhodne nemuze mit takove zarizeni vliv, jsou to prave basy

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

bh69 : Slyšel si to zapojený, nebo jen z obrázku poznáš, že to nemá vliv.

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

Proč se přít, vždyť dle měření a konstrukce a zapojení to nemůže mít vliv?
Já dobře vím jak fungují měření a super fungující konstrukce - stroj nefunguje i přes hlavoukroucení výrobce.
To já si jednou koupil kousek od Blavy "bezchybný" zesilovač se super měřením.
Jednou jsem tam si tam zajel jet koupit, podruhé jsem tam jel za cca 14 dnů na opravu "asi upgrade" a za další měsíc znovu na další opravu "asi super upgrade".
Ono cesta Severní Morava - skoro Blava a zpět něco stojí, ale o nějaké slevě nepadlo ani slovo, tzn. mohl jsem byl rád že bylo "na místě" opraveno.
Pak po čase opět náhlá změna ve zvuku a od té doby byl chvíli používán pouze v garáži. Po posledním totálním výpadku už je dávno na polici v kůlně jako muzejní kousek.
Takže když odborník nic nevidí a fyzika odporuje, tak to vlastně ani nesmí být pravda a všude to dává najevo.
Dotčený tuší o čem mluvím, že.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

bh69
též nerozumím, proč něco (někoho názor) soudit od klávesnice pc.
autor toho článku si s tím dal spoustu práce. poslouchal, slyšel nějaký výsledek, otestoval na známé aparatuře, napsal hezký článek...
svalovat něco na psychoakustiku je hrozně jednoduché. (nechci používat expresivnější výraz)
proč si to (jitterbug) sám nepůjčíš, neotestuješ na své sestavě a spolu s fotkami sem nevložíš jako velice zajímavý příspěvek ??

Odpovědět