Foobar200 neprebira plnou kontrolu
Re: Foobar200 neprebira plnou kontrolu
Sú EMU1616M a ESI Julia lepšie zvukové karty alebo aké? Tie som vlastnil ja. Je Infrasonic Quartet lepšia zvukovka alebo aká? Tú mal Odar.
Ale inak sa kľudne ulatencujte aj k smrti. Latencia je veľmi presný pojem, tú hmlu tam vháňajú takí ako Pompo a Aleska.
Ale inak sa kľudne ulatencujte aj k smrti. Latencia je veľmi presný pojem, tú hmlu tam vháňajú takí ako Pompo a Aleska.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
S latenci jsem si zkoušel taky hrat, akorát ztráta času. Jakékoliv nastavení jsem nepozoroval vliv na zvuk.
Výborně tak už víš jak vypadá zvukovka ,a používal jsi ji nějak ? - asi ne ,jinak by jsi nemohl napsat že : Latence zvukovky neovlivní nic . Zbývá ještě popřít smysl (ASIO nebo wasapi) a bude to komplet.slimak píše:Sú EMU1616M a ESI Julia lepšie zvukové karty alebo aké? Tie som vlastnil ja. Je Infrasonic Quartet lepšia zvukovka alebo aká? Tú mal Odar.
Ale už alespoň vím ,že tu diskutuji s kamarády všeználka ,takže stačilo.
Jéžišmarjá, to treba zvukovku aj používať? To som nevedel... to mi nikto nepovedal že sa nestačí na tie zvukovky len pozerať.
Pompo s Aleskom majú určite najdlhšiu latenciu. Dáta "vstúpili" a stále sa spracovávajú..
Jóó ty budeš nejspíš další "programátor" viď že joBVa píše:Pompo s Aleskom majú určite najdlhšiu latenciu. Dáta "vstúpili" a stále sa spracovávajú..
Latence samozrejme vadi pri strihu/nahravani nebo muzikantum, kteri vyuzivaji pocitac jako hudebni nastroj v realnem case
Ale cemu vadi pri poslechu ? (Mimo situaci kdy se jedna o prehravani videa a doslo by k rozhozeni obrazu a zvuku, ale to se zase snadno resi na urovni prehravace)
Ale cemu vadi pri poslechu ? (Mimo situaci kdy se jedna o prehravani videa a doslo by k rozhozeni obrazu a zvuku, ale to se zase snadno resi na urovni prehravace)
Latenciu je nutné riešiť ak máme zvukovú kartu , alebo DAC USB , nachylné na zber rušenia z el. siete ,
alebo to preniká dokonca éterom. Každý lepší DAC , má v driveri možnosť nastavenia latencie a niektoré
spustenie testu na nastavenie latencie. Ja bývam v bloku , bytovka , aj keď malá , ale staršia , je tu problém.
Na každom stupni sme dvaja , napojený na tú istú fázu.Ja som s toho spravil skoro novostavbu , oproti sú
ešte v roku 1980.
Prvý DAC , problém s lupancami a zvukom s pod deky.Dal som povoliť auto latencia , úžasných 7800 , len jednu
ms , raz za čas.Zvuk sa naozaj zmenil , je to úplne niečo iné ako doteraz. Čiastková spokojnosť , vyťaženie CPU
stále okolo 40-50 % To nie je dobré , skúšam ďalšie DAC USB , ktoré mám možnosť so požičať.Rôzne zaťaženie
CPU , latencia obdobná.
Teraz mám DAC USB dokonale galvanicky oddelený , dig. vstupi optika. Nemusím riešiť lupance , latenciu , zvuk,
CPU mám vyťažené max do 8%. Pre prehrávanie cez Foobar potrebujem 6 procesov aktívnych a ďalších cca 45 je tam,
ale uspatých.Chcel som tým len poukázať na to , že som neriešil a neladil OS WIN 7 32 bit a ani Foobar 2000 a už
vôbec HTPC.
Odolnosť voči prenikaniu EMP rušení a rušení , ktoré idú po el. rozvodoch , to treba vyriešiť.
alebo to preniká dokonca éterom. Každý lepší DAC , má v driveri možnosť nastavenia latencie a niektoré
spustenie testu na nastavenie latencie. Ja bývam v bloku , bytovka , aj keď malá , ale staršia , je tu problém.
Na každom stupni sme dvaja , napojený na tú istú fázu.Ja som s toho spravil skoro novostavbu , oproti sú
ešte v roku 1980.
Prvý DAC , problém s lupancami a zvukom s pod deky.Dal som povoliť auto latencia , úžasných 7800 , len jednu
ms , raz za čas.Zvuk sa naozaj zmenil , je to úplne niečo iné ako doteraz. Čiastková spokojnosť , vyťaženie CPU
stále okolo 40-50 % To nie je dobré , skúšam ďalšie DAC USB , ktoré mám možnosť so požičať.Rôzne zaťaženie
CPU , latencia obdobná.
Teraz mám DAC USB dokonale galvanicky oddelený , dig. vstupi optika. Nemusím riešiť lupance , latenciu , zvuk,
CPU mám vyťažené max do 8%. Pre prehrávanie cez Foobar potrebujem 6 procesov aktívnych a ďalších cca 45 je tam,
ale uspatých.Chcel som tým len poukázať na to , že som neriešil a neladil OS WIN 7 32 bit a ani Foobar 2000 a už
vôbec HTPC.
Odolnosť voči prenikaniu EMP rušení a rušení , ktoré idú po el. rozvodoch , to treba vyriešiť.
Pred nou este Julinu. Bavte sa dalejslimak píše:Je Infrasonic Quartet lepšia zvukovka alebo aká? Tú mal Odar.
vubec mne nenapada zadna souvislost latence a ruseni ze site - muzes to objasnit ?bertram píše:Latenciu je nutné riešiť ak máme zvukovú kartu , alebo DAC USB , nachylné na zber rušenia z el. siete ,
alebo to preniká dokonca éterom.
snizeni latence muze prece naopak prinest zhorseni - minimalizace latence znamena zmenseni velikosti vstupniho bufferu a tim vetsi pravdepodobnost podteceni a prave vznik tech lupancu a prskancu. Pro prehravani je prece naopak lepsi nastavit vetsi buffer (i za cenu vyssi latence, ktera pri poslechu nijak nevadi)bertram píše:Nemusím riešiť lupance , latenciu
Tedy chlapci, vy máte výdrž.
Až mám dojem, zda jste neutrpěli latentní psychózu.
Ale jinak dobrý.
Až mám dojem, zda jste neutrpěli latentní psychózu.
Ale jinak dobrý.
Od teba specialne to beriem, ako velke uznanie Das aj nieco k teme, alebo si nas prisiel iba pochvalit?
Ono je to v zásade jasná vec, presne ako píše bh69.
Problémom vždy budú konšpiračné teórie - napr. Pompalac theory (Pompo-Aleska latentná teória). To sa potom ťažko diskutuje.
Ale moje a Odarove názory neberte vážne, veď všeználkovia, "odborníci" a "programátori", to je póvl.
Pokiaľ by sme sa chceli baviť vážne, tak bh69 písal k veci. A pre bertrama - to, že máš galvanické oddelenie ti eliminovalo EMI, RFI. Nie zmena latencie,
tá s rušením nič mať nebude.
Problémom vždy budú konšpiračné teórie - napr. Pompalac theory (Pompo-Aleska latentná teória). To sa potom ťažko diskutuje.
Ale moje a Odarove názory neberte vážne, veď všeználkovia, "odborníci" a "programátori", to je póvl.
Pokiaľ by sme sa chceli baviť vážne, tak bh69 písal k veci. A pre bertrama - to, že máš galvanické oddelenie ti eliminovalo EMI, RFI. Nie zmena latencie,
tá s rušením nič mať nebude.
Odar děkuji.
Já jen, že mi přijde, jako že dva tábory hovoří o dvou zcela jiných zápasech, kde stejné jsou pouze branky a počet účinkujících.
Ale klidně pokračujte. Je to zábavné.
Já jen, že mi přijde, jako že dva tábory hovoří o dvou zcela jiných zápasech, kde stejné jsou pouze branky a počet účinkujících.
Ale klidně pokračujte. Je to zábavné.