v tomto bodě nejsme v rozporu ,to co jsem jinými slovy naznačoval je fakt že ty hodiny převodníku s tím mají značné potíže a to je právě důvod vzniku lepších ovladačů spec pro Window. Dokážeš ty pobrat toto polopatické vysvětlení? Jednodušeji už to snad nejde. Toto je laická debata kde na jedné straně požadují někteří fundovaný důkaz podložený fakty a na druhé straně se jiní "ztrácí" v tom nejprostším popisu.S499_1023 píše:A třeba to, že nic z toho, cos napsal NEOVLIVŇUJE jitter při asynchronním USB přenosu, protože hodiny jsou pak JEN a POUZE v režii převodníku? Budeš někdy schopen to pobrat?
PS. chápu že pro některé uživatele používající (zde propíraný) způsob připojení a levnějších dac bez vylepšených usb ovl. je toto hořká pilulka ,ale třeba se mýlím (což je lidské) ,pokud tu někdo uvede vlastními slovy vysvětlení proč je opak pravdou (a netrvám na odborných výrazech atd.) pak smekám . Četl jsem samosebou i názory z druhé strany a pojednání o tom že usb přenos je ten nejdokonalejší jaká tam probíhá kontrola dat atd.. ale to bylo asi tak vše, čím více chvály a opěvování ,tím méně zdůvodnění proč. Ze začátku používání USB přenosu jsem byl také přesvědčený o dokonalosti tohoto přenosu ,po pár srovnávacích testech už si to ale rozhodně nemyslím .