Emm Labs

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Emm Labs

Příspěvek od Zappadaddy »

EMM labs - CDSD SE / DAC6e SE na prodej na Audiogonu : [urlhttp://www.audiogon.com/cgi-bin/cls.pl?dgtlpla ... 2-piece-tr][/url]

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: Emm Labs

Docela mne překvapilo,že si uživatelé na Emm Labs dost stěžují,má to dost problémů,hlavně ty dělené. http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl ... from&1&4#1 :o

Dragon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dragon »

Zappadaddy píše:Docela mne překvapilo,že si uživatelé na Emm Labs dost stěžují,má to dost problémů,hlavně ty dělené. http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl ... from&1&4#1 :o

Nazdar Zappa, už som ti chcel napísať po výstave,ale nejako som na to pozabudol. Kúrnik na výstave v Prahe som ťa videl bol som s Pasulom celý čas, chcel som sa pri tebe zastaviť, len potom si zmizol a už som ťa nestretol, chcel som ťa poznať osobne, no nabudúce.

Ináč tie odkazy čo si poslal som študoval aj ja a tiež uvažujem nas DAC 6e ale verzií SE, vraj je hodne lepšia ako tá na ktorú si poslal link - "obyčajná" :lol: . Upgrade na SE verziu je drahý, stojí 5000 USD, takže sa to neoplatí. CDSA SE čo si poslal odkaz je integrovaný kombajn CD/SACD, ten ma tiež dosť zaujíma, ale tiež je vraj SE verzia lepšia a tu je vraj ešte väčší rozdiel oproti normálnej verzií. Na tom Audiogone na fóre je kopec dobrých rád a hlavne ľudia ktorý tam píšu sa dostanú k úplne iným veciam ako je to u nás.Trh je tam obrovský a hlavne aj kúpyschopnosť.

JJR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JJR »

Ahoj chlapi - pokud něco koupíte z USA, jak řešíte napájení (jiné napětí) ? :)

Dragon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dragon »

JJR píše:Ahoj chlapi - pokud něco koupíte z USA, jak řešíte napájení (jiné napětí) ? :)
EMM labs je má vyriešenú voltážou tuším od 90 V - 250 V, je to riešené asi nejakou elektronikou. Ostatné stroje si treba zistiť u výrobcu konkrétne o čo máš záujem. Podľa mojich skúseností viem, že napr. Conrad Johnson, Cary audio, Wadia, Accuphase a aj iné značky je jednoduché "presvyčovať" a ideš aj na 230 V. Napr. BAT predzosíky treba trafo meniť, to mi potvrdil priamo Victor Khomenko, do BAT 52 SE dva kusy tráf 1000,- USD.

Dragon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dragon »

JJR píše:Ahoj chlapi - pokud něco koupíte z USA, jak řešíte napájení (jiné napětí) ? :)
EMM labs je má vyriešenú voltážou tuším od 90 V - 250 V, je to riešené asi nejakou elektronikou. Ostatné stroje si treba zistiť u výrobcu konkrétne o čo máš záujem. Podľa mojich skúseností viem, že napr. Conrad Johnson, Cary audio, Wadia, Accuphase a aj iné značky je jednoduché "presvyčovať" a ideš aj na 230 V. Napr. BAT predzosíky treba trafo meniť, to mi potvrdil priamo Victor Khomenko, do BAT 52 SE dva kusy tráf 1000,- USD.

JJR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JJR »

O.k. díky. Já jsem četl třeba u Isoteku na jejich filtrech 100 - 240V, 50/60 Hz, ale to je asi něco jiného, tam to není problém.

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Zappadaddy píše:Docela mne překvapilo,že si uživatelé na Emm Labs dost stěžují,má to dost problémů,hlavně ty dělené. http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl ... from&1&4#1 :o
Je toho dost...

Inak ma prekvapuje, kolko ludi sa tychto strojov zbavuje. Rocne, dvojrocne stroje za polovicne, niektori aj tretinove ceny a nevedia sa toho zbavit.
Na Audiomarkte je napr. o.i. napredaj dvojrocny CDSA-SE za 4.250,-Euro. Pultova cena 12.500,-Euro! Uz rok ho nevie predat...
A vsetci pisu, ake su zvukovo vynikajuce...

Dragon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dragon »

Tony píše:
Je toho dost...

Inak ma prekvapuje, kolko ludi sa tychto strojov zbavuje. Rocne, dvojrocne stroje za polovicne, niektori aj tretinove ceny a nevedia sa toho zbavit.
Na Audiomarkte je napr. o.i. napredaj dvojrocny CDSA-SE za 4.250,-Euro. Pultova cena 12.500,-Euro! Uz rok ho nevie predat...
A vsetci pisu, ake su zvukovo vynikajuce...

:lol: a prečo sa predávajú napr. ML 33 H - na audiogon 2 kusy - špičkové konce, prečo sa predáva ML 32 referenčný predok, prečo sa predáva CJ ART - podľa sterophile najlepší predok, aký mali v redakcií, prečo sa predávajú referenčné lampové monobloky od CAT, ktoré stoja 50.000 USD za 12-15.000 USD? Prečo? :?: :D Tony najskôr si ten EMM labs vypočuj a potom uvidíš čo je to za masaker .... *palec*

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

EMM labs je má vyriešenú voltážou tuším od 90 V - 250 V, je to riešené asi nejakou elektronikou.
Spínaný zdroj ?

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

:lol:

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Dragon píše:......... Tony najskôr si ten EMM labs vypočuj a potom uvidíš čo je to za masaker .... *palec*
Masaker *thumbs down* , nebo masaker *thumbs up* ?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

já bych to viděl, že i venku existuje sorta hifistů, kteří fakt mají hromady prachů, a kupujou to nejlepší (rozuměj nejdražší). no a po půl roce, po roce, už zase zkrátka chcou něco nového/jiného. se samotnou kvalitou to jaksi nemá co dělat...

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Dadaft.Tony ten stroj určitě slyšel,jinak by to nepsal,nemyslím si,že by byl tak neobjektivní.EL je určitě dobrý stroj,o tom žádná,ale ne ten nejlepší jak nekteří tvrdí.Tuhle byl srazík u kamaráda,kde se porovnával EL a Srolův transport a přišel chlapík na závěr,který opravdu slyší nadprůměrně a neznal ani Srola ani EL,a po pár vteřinách ukázal na transport Srola a řekl lepší.Sám Ludek Sroll mi potvrdil,že EL nemá tolik informací a výšek,a zní jaksi synteticky.Ale v porovnání z mnoha bude EL určitě lepší a jistě patří mezi špičku v cd přehravačích,ale hlavně v SACD formátu,kde opravdu exceluje,v cd už to není zdaleka jednoznačné.

Odpovědět