DAC
Re: DAC
Promiň už jsem to tu psal, ale neodeslal.
Chtě bych tam napojit O2 tv na občasné puštění rádia. No a připojit pc abych mohl poslechnout co se mi líbí a to pak koupit na cd nebo lp. No a to bt abych to samé mohl pustit z telefonu.
Ale zase nechci aby to hrálo úplně na prd.
Chtě bych tam napojit O2 tv na občasné puštění rádia. No a připojit pc abych mohl poslechnout co se mi líbí a to pak koupit na cd nebo lp. No a to bt abych to samé mohl pustit z telefonu.
Ale zase nechci aby to hrálo úplně na prd.
Tak asi by bylo ideální třeba toto https://elektro.bazos.cz/inzerat/147579 ... n-30-s.php , je tam vše co potřebuješ, rádio, a streamovací služby .
Kdyby bylo po mém, tak z toho, co zde bylo nabídnuto, bych asi šel do toho Gustardu. Má vše, co si člověk může u DACu přát v dobré kvalitě, dobrá investice i do budoucna, pokud by jste měnil zbytek řetězce. Pro hraní jak uvažujete velmi vhodný, možná časem i zjistíte, že hraní z PC není tak špatné, jak se někdy tvrdí. Já na své placky už nešáhl několik let.
Asi nezvládne. Do 3m zcela bez problémů, u delších to bude třeba zkusit. Dá se to obcházet pomocí více kratších kabelů a repeaterů či napájených usb dokovacích stanic mezi nimi. Je tady ale otázka, zda i to nebude DACu vadit.
Norma pro 1 kabel je myslím max 1 m , ale to se dosáhne jen s kvalitním kabelem.
Na delší vzdálenosti je lepší SPDIF coax či optika, tam ale nastávají zase jiná omezení.
Korektní je jen PC blízko DAC, vhodné pro to jsou minipočítače.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ahoj! Hraju z Linuxu z USB 3.0 do cca 6m vzdáleného Dacu Topping D30, musel jsem použít "aktivní kabel" jinak výpadky. Nehrálo to. Myslím, že 5m je pro USB max.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Je to tenhle kabel https://www.axagon.eu/en/produkty/adr-205
Absolutně bez problému, ticho.
Absolutně bez problému, ticho.