Požičal by niekto prosím kovový protraktor(napr. Clearaudio a pod.) na nastavenie môjho grama? Samozrejme za úplatu, zaplatím nadobúdaciu cenu+poštovné. Zatiaľ sa stále hrám s papierovými protraktormi od Rovinga, niečo mám z internetu.Taktiež mám Geodisc Cartridge Alignment Tool od MoFi , ale to tiež nie je na 100%. So zvukom som viac menej spokojný, verím však, že v nastavení je ešte stále potencial. Ramienko mám SME 3009 II a prenosku Benz Micro RUBY, takže presnosť nastavenia je naozaj na mieste.
Vopred za prípadné ponuky ďakujem-
Pilotek
tel:
+421903434441
mail: maternamilan@mail.t-com.sk
šablona na nastavenie grama
Re: šablona na nastavenie grama
Zkus Rowinguv vytisknout protractor. Mel by jsi ho najit nekde na foru. Seridil jsem podle neho svuj kolotoc a hraje to super.Pilotek píše:Požičal by niekto prosím kovový protraktor(napr. Clearaudio a pod.) na nastavenie môjho grama? Samozrejme za úplatu, zaplatím nadobúdaciu cenu+poštovné. Zatiaľ sa stále hrám s papierovými protraktormi od Rovinga, niečo mám z internetu.Taktiež mám Geodisc Cartridge Alignment Tool od MoFi , ale to tiež nie je na 100%. So zvukom som viac menej spokojný, verím však, že v nastavení je ešte stále potencial. Ramienko mám SME 3009 II a prenosku Benz Micro RUBY, takže presnosť nastavenia je naozaj na mieste.
Vopred za prípadné ponuky ďakujem-
Pilotek
tel:
+421903434441
mail: maternamilan@mail.t-com.sk
Re: šablona na nastavenie grama
Rovingovu šablónu mám.
Trošku som znovu laboroval a nastavil som gramec na Löfgren B.
V podstate žiadna moja platňa na 70mm už nemá záznam a skreslenie je podľa Löfgren B o poznanie menšie .
Toto nastavenie sa mi veľmi páči, je cítiť ešte väčší pokoj v muzike, aj praskanie je akosi menej počuteľné.Čo najviac oceňujem, je že sa tonálne zvuk smerom k stredu drážky moc nemení--neubúdajú vyššie frekvencie, aj skreslenie je určite menej počuteľné.
Ja tú kovovú šablónu chcem vyskúšať len na overenie svojich nastavení, nastaviť gramec zvládam v pohode, mám aj vlastne šablóny a pomôcky.Veď som predsa Pilotek-modelár.
Trošku som znovu laboroval a nastavil som gramec na Löfgren B.
V podstate žiadna moja platňa na 70mm už nemá záznam a skreslenie je podľa Löfgren B o poznanie menšie .
Toto nastavenie sa mi veľmi páči, je cítiť ešte väčší pokoj v muzike, aj praskanie je akosi menej počuteľné.Čo najviac oceňujem, je že sa tonálne zvuk smerom k stredu drážky moc nemení--neubúdajú vyššie frekvencie, aj skreslenie je určite menej počuteľné.
Ja tú kovovú šablónu chcem vyskúšať len na overenie svojich nastavení, nastaviť gramec zvládam v pohode, mám aj vlastne šablóny a pomôcky.Veď som predsa Pilotek-modelár.