IRON MAIDEN - The Number of the Beast
Re: IRON MAIDEN - The Number of the Beast
Prehazely se obrázky.První je zadní strana vydání 2014,potom už německé původní vydání 82.
Tak posílám co jsem slíbil, koukám 1.lp mám jako Dasta ( napohled ).
Pokud si pamatuji, určitě nehraji špatně. Teď to mám už jako Uloženky, jedu v cd, a tam doporučuji vydání myslím 2015, jak jsem psal, cd vypadá jako etiketa co poslal Dasta( killers).
Pokud si pamatuji, určitě nehraji špatně. Teď to mám už jako Uloženky, jedu v cd, a tam doporučuji vydání myslím 2015, jak jsem psal, cd vypadá jako etiketa co poslal Dasta( killers).
-
- Kontaktovat uživatele:
@Dasta
Naprostá paráda !!! Díky za porovnání.
Naprostá paráda !!! Díky za porovnání.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky kluci za porovnání... No, mám nad čím přemýšlet a co shánět
Box sedmi řadovek a jednoho dvoudeskového živáku z roku 2014.
.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo... Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Před chvílí se na Aukru dražilo LP Piece of Mind, bohužel jsem nevyhrál... To mně dost mrzí
Když už je tu vlákno o konkrétním albu, tak upozorním na vydání ve formě stříbrné mince v limitovaném vydání 1982 kusů. Jelikož je toto má životní deska, koupil jsem hned tři. Ještě jsou k mání.
Vzpomínám na kamaráda, který bohužel už není mezi námi,jak si koupil v roce 82 na burze zalepené Number of The Beast, někdy v září s tím, že si je dá pod stromeček na Vánoce.Všichni okolo jsme to už dávno měli aspoň nahrané ,on však srdnatě vydržel až do Vánoc a ani si to tenkrát nenahrál, počkal až na desku.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já si tohle LP album koupil v Maďarsku, myslím, že v roce 84-86, už si přesně nepamatuji. Byl jsem tam na zájezdu od ZPA Čakovice. Kamarád si zase koupil MC Trans X - Living on Video...
No a když jsem si ho přivezl, tak jsem ho, já blbec půjčil kamarádovi a on ho nechal ležet pod lampičkou... Takže jsem o něj přišel...
No a když jsem si ho přivezl, tak jsem ho, já blbec půjčil kamarádovi a on ho nechal ležet pod lampičkou... Takže jsem o něj přišel...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Aby toho nebolo málo, sú aj iné (analógové) médiá na zváženie... CC vydanie z 80. rokov by nemuselo hrať zle (foto je iba ilustračné).
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ako fyzikálnemu antitalentu mi nie je celkom jasné, akým spôsobom má lampička negatívny vplyv na LPjardalukas píše: ↑24 kvě 2022 19:23Já si tohle LP album koupil v Maďarsku, myslím, že v roce 84-86, už si přesně nepamatuji. Byl jsem tam na zájezdu od ZPA Čakovice. Kamarád si zase koupil MC Trans X - Living on Video...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tomu sa hovorí výdrž. A keby tá platňa vydržala zalepená dodnes, čiže celých 40 rokov, možno by mala slušne vysokú hodnotu...Dasta píše: ↑24 kvě 2022 19:07Vzpomínám na kamaráda, který bohužel už není mezi námi,jak si koupil v roce 82 na burze zalepené Number of The Beast, někdy v září s tím, že si je dá pod stromeček na Vánoce.Všichni okolo jsme to už dávno měli aspoň nahrané ,on však srdnatě vydržel až do Vánoc a ani si to tenkrát nenahrál, počkal až na desku.
Žeby sa deformovala teplom? Neviem akého si veku - ak žiješ iba v dobe LED osvetlení, tak si asi nepamätáš ako krásne vedela hriať napr taká 75w žiarovka namontovaná v bakelitovom (v lepšom prípade kovovom) tienidle.progsociety píše: ↑31 kvě 2022 15:14Ako fyzikálnemu antitalentu mi nie je celkom jasné, akým spôsobom má lampička negatívny vplyv na LP
-
- Kontaktovat uživatele:
Můžu potvrdit, že LP pod lampičkou se zvlnil tak, že nešel přehrát na gramofonu. A jak jsem psal výše, psal se rok 84-86, přesně si to nepamatuji...
Tenkrát jsme to vyřešili tak, že mi za The Number of the Beast dal LP Killers
Tenkrát jsme to vyřešili tak, že mi za The Number of the Beast dal LP Killers