Módy, módy a stále módy....
Re: Módy, módy a stále módy....
Pravda je asi někde mezi krajními údaji, což
Veřejná prosba
Merhaute, možná že jsi si nevšiml, ale jsi ve mnou založeném vlákně. Věřejně tě tímto prosím a žádám, abys příspěvky této formy
PS: Potřebuješ-li nějak vyprázdnit svůj přetlak, pak si založ své vlastní vlákno, nebo zvol jiné fórum.
Aleska
Merhaute, možná že jsi si nevšiml, ale jsi ve mnou založeném vlákně. Věřejně tě tímto prosím a žádám, abys příspěvky této formy
již nikdy do mého vlákna nepsal, nebo budu muset požádat moderátory o radikální zákrok.merhaut píše:A trdlo ke všemu začalo mudrovat co proč a jak... namontuj si 5Hz do palice a běž hajat.
PS: Potřebuješ-li nějak vyprázdnit svůj přetlak, pak si založ své vlastní vlákno, nebo zvol jiné fórum.
Aleska
Asi sis Alesko nevšim, že jsi na diskusním fóru. Svoje běloskvoucí vlákno si založ na svých vlastních stránkách. To za prvé. A teď za druhé, jestliže se v jakémkoliv vlákně objeví nekonečná zhovadilost a´la 5-10Hz a že kdo kdo ho uslyší má kvalitní hifi, tak budu reagovat, i kdyby ses nakrájel na kostičky. Jestli tobě nedochází o jaké voloviny jde, tvůj problém. Já nic lakovat narůžovo nepotřebuju a mlčet nemám ve zvyku. A moderátory si žádej o co chceš, taky tvůj problém.
P.S. Já když potřebuju ventilovat přetlak, chodím si zaboxovat, zkus to taky...
Dobré fórum, velmi dobré.
Ego na které jsem narazil pracuje naplno, to merhaurt nemá ani jeden slušný příspěvek max. jednu větu (nějakým způsobem většinou urážlivou) , ale hlavně kam se podívám nacpe svoji reklamu. Dále raději nebudu prudit . Ještě si neodpustím menší píchnutí ať je to jak chce vcelku je mi to jedno jen zkušební CD zahlásilo zvuk 8 Hz výjde neurčitý zvuk vcelku slabý velmi divná vybrace, ale doslova se vám zježí chlupy na nohách. Možná nebo určitě jsem nasadil vysokou laťku ,prostě Wotany to dokážou nelze nic potvrdit vše je jen technika . Možná Wotany přesahují dnešní výrobky , jen reproduktory jsou :
Carbon fibre-uhlíkové vlákno- Všechny membrány z uhlíkových fíbrů a jsou zhotoveny vstřikovým litím. Lité membrány jsou nejpevnější a nejlehčí ze všech typů membrán dále mají hliníkovou injektáž, který tvoří relief pro rozklad negativních (elastické) vln. Výšky jsou udávány, páskový výškový 45000 Hz (obsahuje stříbro) je jasné ultrazvuk už nikdo neuslyší, jen ucho si vybere co chce, můj pes začne zdvíhat uši.
V roce 95 jsem za ně zaplatil 82000,- už dávno se nevyrábí možná výroba byla velmi nákladná a zbytečná. Mají doživotní záruku.
Ego na které jsem narazil pracuje naplno, to merhaurt nemá ani jeden slušný příspěvek max. jednu větu (nějakým způsobem většinou urážlivou) , ale hlavně kam se podívám nacpe svoji reklamu. Dále raději nebudu prudit . Ještě si neodpustím menší píchnutí ať je to jak chce vcelku je mi to jedno jen zkušební CD zahlásilo zvuk 8 Hz výjde neurčitý zvuk vcelku slabý velmi divná vybrace, ale doslova se vám zježí chlupy na nohách. Možná nebo určitě jsem nasadil vysokou laťku ,prostě Wotany to dokážou nelze nic potvrdit vše je jen technika . Možná Wotany přesahují dnešní výrobky , jen reproduktory jsou :
Carbon fibre-uhlíkové vlákno- Všechny membrány z uhlíkových fíbrů a jsou zhotoveny vstřikovým litím. Lité membrány jsou nejpevnější a nejlehčí ze všech typů membrán dále mají hliníkovou injektáž, který tvoří relief pro rozklad negativních (elastické) vln. Výšky jsou udávány, páskový výškový 45000 Hz (obsahuje stříbro) je jasné ultrazvuk už nikdo neuslyší, jen ucho si vybere co chce, můj pes začne zdvíhat uši.
V roce 95 jsem za ně zaplatil 82000,- už dávno se nevyrábí možná výroba byla velmi nákladná a zbytečná. Mají doživotní záruku.
pochop monte, 8Hz prostě NEMŮŽEŠ slyšet, i kdybys měl bedny za 10 mega. rozdíl mezi 40Hz a 8Hz není to samé jako rozdíl mezi 1040Hz a 1008Hz. kdyby těch 8Hz bylo dostatečně intenzivních tak akorát hodíš šavli a bude ti týden blbě, ale rozhodně je nebudeš "slyšet".
Předem se Aleskovi omlouvám za , ale nedalo mně to.
Ač moc času na nějaké velké diskuze nemaje, tak tady mně to opravdu nedalo nereagovat ...
Občas u podobných reakcí od Merhauta přemýšlím nad tím, že v zde pravděpodobně došlo k výraznějšímu pohnutí v šestinedělí. V tomto případě je ale jeho reakce naprosto v pořádku a ještě , protože ...
Když někdo napíše:
- buď se dotyčný tak nešťastně zapletl do své teorie, že úplně zapomněl, že tady plete totální nesmysly
- nebo ta horší varianta je, že je naprostý technický ignorant, který opravdu věří tomu, co píše
- a poslední možnost, že při psaní přízpěvku došlo k aplikaci nekvalitního, ale ...... opravdu velmi nekvalitního kuřiva
P.S.: Koukám, že jsi ještě nikdy pořádně hrát dvoupásma neslyšel ... ... dám Ti tip
Ač moc času na nějaké velké diskuze nemaje, tak tady mně to opravdu nedalo nereagovat ...
Občas u podobných reakcí od Merhauta přemýšlím nad tím, že v zde pravděpodobně došlo k výraznějšímu pohnutí v šestinedělí. V tomto případě je ale jeho reakce naprosto v pořádku a ještě , protože ...
Když někdo napíše:
tak lze konstatovat pouze tři možnosti:monte píše:Neustále o kole o voze. Většina těch nespokojených má dvě pásma a pak hledají proč to nehraje. Už jsem jinde psal jak se šíří zvuk a rohy do elipsy pomáhají k dobrému fázování tlakové vlny. Vždy mne udiví koupit si super kvalitní zesilovač a zapojit ho na dvě pásma, jenže oproti poslechu u prodejce dojde ke zklamání . Vyhoďte všechny ty malé šunty a koupit kvalitní reproboxy a pak uslyšíte daleko víc , jak tady už někde psal, příval zvuku jako příboj vln.
Jen malý příklad TVM
Můj oblíbený termín ďábluv dech je zvuk mezi 5-10 Hz, v jedné dobré knize ho přirovnal k hukotu kouře v komíně uhelné elektrárny. Hojně ho využívá mag Mike Oldfield, chci jen říci kdo ho uslyší má kvalitní hifi.
Mám IPTV a dost kvalitní zvuk na televizi a včera při filmu Rocky byl asi třikrát a manželka zareagovala otázkou , to je venku ??
Závěrem v jednoduchosti je krása.
- buď se dotyčný tak nešťastně zapletl do své teorie, že úplně zapomněl, že tady plete totální nesmysly
- nebo ta horší varianta je, že je naprostý technický ignorant, který opravdu věří tomu, co píše
- a poslední možnost, že při psaní přízpěvku došlo k aplikaci nekvalitního, ale ...... opravdu velmi nekvalitního kuřiva
P.S.: Koukám, že jsi ještě nikdy pořádně hrát dvoupásma neslyšel ... ... dám Ti tip
Merhaute, děkuji za upřímnost.merhaut píše:Asi sis Alesko nevšim, že jsi na diskusním fóru. Svoje běloskvoucí vlákno si založ na svých vlastních stránkách. To za prvé. A teď za druhé, jestliže se v jakémkoliv vlákně objeví nekonečná zhovadilost a´la 5-10Hz a že kdo kdo ho uslyší má kvalitní hifi, tak budu reagovat, i kdyby ses nakrájel na kostičky. Jestli tobě nedochází o jaké voloviny jde, tvůj problém. Já nic lakovat narůžovo nepotřebuju a mlčet nemám ve zvyku. A moderátory si žádej o co chceš, taky tvůj problém.
To, že jsme na diskusním fóru nikoho (a to ani tebe) neopravňuje k jakýmkoliv urážkám či vulgarismům a to i v tom případě, že pisatel napsal i totální zhovadilost. Jde totiž o jeho subjektivní názor, na který má plné právo a tedy má právo i jej říci. A to i v případě, že jde o volovinu.
Svoje běloskvoucí vlákno (jak jsis všiml, jinak bys do něj nepsal) mám založeno a vlastní stránky nepotřebuji. Ty jsi vlastní diskusní stránky měl - a dopadlo to s nimi, tak jak to dopadlo. Možná, že bys je měl aktualizovat a na nich na zhovadilosti reagovat. Doporučuji je i v anglické verzi, na diyAudio.com již takového jednoho reprezentanta Česka máme, možná že budeš mít konečně úspěch.
Na kostičky se kvůli tobě krájet nebudu, není důvod, za to mi ty tvoje urážlivé, nakyslé, zlomyslné, mnohdy jen dvojslovní kydy nestojí. Možná, že tě za ně někdo z fóra obdivuje, možná že ti i někdo klepe na rameno jak jsi dobrý, ale já to nejsem a nikdy nebudu. Já tě obdivuji když píšeš o tom, čemu rozumíš (hudbě), zbytek má pro mne vypovídající hodnotu velmi malou.
Protože vím, že se nezměníš (starého psa novým kouskům nenaučíš), prosím tě ještě jednou veřejně:
Prosím tě, nepiš do mnou založených vláken, a to i v případě, že se v nich objeví cokoliv, co bude neslučitelné s tvým přesvědčením. Děkuji.
My vime, co si pak o vyrcenem (a potazmo i autorovi takoveho vyroku) mame myslet. Ale co chudaci dezorientovani zacatecnici, co se pak budou dozadovat beden hrajicich od 5 Hz... Ale ano, muzete tu rikat i naproste nesmysly.Aleska píše: To, že jsme na diskusním fóru nikoho (a to ani tebe) neopravňuje k jakýmkoliv urážkám či vulgarismům a to i v tom případě, že pisatel napsal i totální zhovadilost. Jde totiž o jeho subjektivní názor, na který má plné právo a tedy má právo i jej říci. A to i v případě, že jde o volovinu.
To, že někdo napsal úplnou hovadinu, byť v dobré víře a přesvědčení, jde napsat bez jakýchkoliv urážek. Jde to i s humorem.
Ale jinak velmi dobré fórum 42 reakcí za pár hodin brom,brum. Neříkám, proč hrají dvě pásma špatně jen porovnávám, měl jsem půjčeny už nevím značku dokonce nějaká super novinka ,membrána z bambusu i elektronkový zesilovač, jenže v mé místnosti 5,8x4,5 propadly ve srovnání. Jinak za tím, že středový reproduktor odvádí nejvíc práce, který jinak u dvou pásem chybí si stojím. Zesilovač Pioneer udávaný rozsah 5Hz až 85 kHz, jak to asi Japonci změřili, byl myslím velmi nízký atmosferický tlak, včera hlavně na fóru velmi vysoký.
Alesko, psát si budu kam chci co chci, i kdyby ses víš co. Pokud ty připustíš, aby v takzvaně tvém vlákně šířil někdo šílenosti o 5Hz apod., já ne. Ber to jako součást svobody názorů. Můj je ten, že podobné blázniviny se musí okamžitě tipnout v zárodku. A když se autor bludu ještě šprajcuje, tak zarazit i jeho. Nekompromisně, než se namnoží.
Toto není fórum určené k výronům víry a přesvědčení. Puč si od monteho 8Hz CD a užij si taky ty divné vybrace (c) monte.
Toto není fórum určené k výronům víry a přesvědčení. Puč si od monteho 8Hz CD a užij si taky ty divné vybrace (c) monte.
Já se nestačím divit už tu někdo objevil bedny co hrají 5 Hz. Co přijde dál ?
Nechápu proč se tady u nás v česku musí každej vyjádřit ke všemu.
Nechápu proč se tady u nás v česku musí každej vyjádřit ke všemu.