Jak taky může vypadat masteringové studio
Jak taky může vypadat masteringové studio
Tak tenhle pán mastroval Cream, Thin Lizzy, New York Dolls, Roda Stewarta, Bee Gees...
http://www.themusiclab.net/index.html
Všimněte si postavení beden, pravá úplně v rohu, vlevo místo ní skříň a před ní levá bedna.
Takhle nějak asi vznikají některá CD.
http://www.themusiclab.net/index.html
Všimněte si postavení beden, pravá úplně v rohu, vlevo místo ní skříň a před ní levá bedna.
Takhle nějak asi vznikají některá CD.
Re: Jak taky může vypadat masteringové studio
Není to tak, pořádně se podívej.
Bedny jsou v rovině, minimálně metr od zadní stěny...
Bedny jsou v rovině, minimálně metr od zadní stěny...
No k...a , mastering na těchto bednách a poslech výsledného CD na minipigibonsajfóglbudkách, to musí být u fanšmejkrů doma fakticky nářez ! To potom slyší i to co tam není a přitom neslyší co tam je.
Na takový mastering to chce mít High End aparaturu, jinak to určitě nehraje, žádnou hnojačku.
Na takový mastering to chce mít High End aparaturu, jinak to určitě nehraje, žádnou hnojačku.
Díval jsem se, vím, že na druhé fotce jsou v rovině, na první je ta pravá zatlačena dozadu. A ta skříň - no comment.
To je teda hnus už se nedivím že některý CD vyhazuju do popelnice. A tomuhle někdo říká "masteringové studio"
I když já mám pár zkušeností s muzikanty a ti toto ustavení beden považují za zcela normální a na vše vždy říkají "to je dobrý".
I když já mám pár zkušeností s muzikanty a ti toto ustavení beden považují za zcela normální a na vše vždy říkají "to je dobrý".
Čo sa vám nezdá hifisti?
Krell KSA-150 Stereo Power Amp
PMC BBM –5 Monitor Loudspeakers
Mark Levinson No. 38 Preamplifier
Krell KSA-150 Stereo Power Amp
PMC BBM –5 Monitor Loudspeakers
Mark Levinson No. 38 Preamplifier
ty černé obdélníky nad výškáčema - to je co?
To jsou bedny v tzv. nekompromisním řešení PCM.
Na tyhle bedýnky zapomeň a to nejen pro cenu (> 16.000 doláčů), ale hlavně váhu: 73 kg. Jak bys' je šoupal s milimetrovou přesností po poslechovce ?
Ony vlastně nejsou tak moc velké (na tom snímku jsou vypodložené), pouze 1x0,4x0,8 metru, jsou tedy prostorově výrazné. Při té hloubce 790 mm a vzdálenosti od zadní stěny > 1 metr máš potom jejich čelní stěnu vzdálenou tak jak potřebuješ, ale kde na to vzít ten pro100r , který ty bys' měl ?
Na tyhle bedýnky zapomeň a to nejen pro cenu (> 16.000 doláčů), ale hlavně váhu: 73 kg. Jak bys' je šoupal s milimetrovou přesností po poslechovce ?
Ony vlastně nejsou tak moc velké (na tom snímku jsou vypodložené), pouze 1x0,4x0,8 metru, jsou tedy prostorově výrazné. Při té hloubce 790 mm a vzdálenosti od zadní stěny > 1 metr máš potom jejich čelní stěnu vzdálenou tak jak potřebuješ, ale kde na to vzít ten pro100r , který ty bys' měl ?
máš pravdu.
nemusel bych nic šoupat. už mám našoupáno dost - vím co a jak. takže je to TML. nemám rád. moje bedny musí jít od 50 - 45Hz pěkně pomalu postupně dolů. jinak mi to poslechovka dole vybudí do hnusu - tyhle hrajou rovně od 17Hz (-3dB) - co bych s nima dělal?
navíc výrobce doporučuje zesilovač s výkonem větším než 1000W. kolik takových zesáků je?
mimochodem ten Krell má 300W.
nemusel bych nic šoupat. už mám našoupáno dost - vím co a jak. takže je to TML. nemám rád. moje bedny musí jít od 50 - 45Hz pěkně pomalu postupně dolů. jinak mi to poslechovka dole vybudí do hnusu - tyhle hrajou rovně od 17Hz (-3dB) - co bych s nima dělal?
navíc výrobce doporučuje zesilovač s výkonem větším než 1000W. kolik takových zesáků je?
mimochodem ten Krell má 300W.
Tomu nevěř, chlap se to učí celej život.........dadaft píše:...nemusel bych nic šoupat. už mám našoupáno dost - vím co a jak....