Fast Audio - Resonátory
Re: Fast Audio - Resonátory
Trušku mi to připadá jako ty staré gumové oteplovací termosety do postele z doby minulého století, akorát že ty měly alespoň nějaké smysluplné uplatnění, tohle již ani není voodo, to je již za hranicí blbosti.
Prostě: Každé zboží si najde svého kupce (hlupce), ani Hi-Fi není vyjímkou, spíše naopak.
Prostě: Každé zboží si najde svého kupce (hlupce), ani Hi-Fi není vyjímkou, spíše naopak.
To musí fungovat.To je jasný. A cena není velká. ks Gold za 1000 Eur.
Na plnou spokojenost 9ks.
Na plnou spokojenost 9ks.
Již mi to došlo: kdyby kus stál 1€, tak to fungovat nemůže...
To je brutal:
"The resonators are activated by sound waves in the room and produce overtones – subtle overtones, which also define the sound colour. This colouring is often lost during the recording process, and when replaced always improves, and never worsens, the sound experience. Every listening room affects the music with its own specific audio characterics, and from this point of view it can be said that the resonators by Acoustic System simply modify the acoustic properties of the listening room. In a very sophisticated way, of course.
Also of importance is the well seasoned wood employed in the manufacture of the pedestals. As in the case of musical instruments it is the skilled combination of materials which leads to perfection, and depending on the type of resonator metal, a harder or softer variety of maple is used for the base."
Ale samozrejm jsem to neslysel, takze jsem asi zaujaty ...
"The resonators are activated by sound waves in the room and produce overtones – subtle overtones, which also define the sound colour. This colouring is often lost during the recording process, and when replaced always improves, and never worsens, the sound experience. Every listening room affects the music with its own specific audio characterics, and from this point of view it can be said that the resonators by Acoustic System simply modify the acoustic properties of the listening room. In a very sophisticated way, of course.
Also of importance is the well seasoned wood employed in the manufacture of the pedestals. As in the case of musical instruments it is the skilled combination of materials which leads to perfection, and depending on the type of resonator metal, a harder or softer variety of maple is used for the base."
Ale samozrejm jsem to neslysel, takze jsem asi zaujaty ...
chlapci, chlapci,Vy ste z toho hifi už úplne zmagorený. Predstavte si, že máte HighEnd v super vyšperkovanej posluchovke. Viete si predstaviť, že by ste k dobrej hudbe, k dobrému vínu alebo pivu krájali syr a Oravskú prerastenú slaninu na krájacej doske z nejakého trápneho dubového dreva bez povrchovej úpravy? No hnus. Zamyslite sa nad sebou. Do takej posluchovky jednoznačne patria krájacie dosky z ponuky vyššie uvedenej firmy. Že stoja 1000€?! ale choďte, kto už by pri tom všetkom riešil nejakých 1000€
Teda ja nevim, jak na slovensku, ale u nas by se na krajeci desku o rozmerech 5x5 cm moc masa / syru neveslo.Acon píše:chlapci, chlapci,Vy ste z toho hifi už úplne zmagorený. Predstavte si, že máte HighEnd v super vyšperkovanej posluchovke. Viete si predstaviť, že by ste k dobrej hudbe, k dobrému vínu alebo pivu krájali syr a Oravskú prerastenú slaninu na krájacej doske z nejakého trápneho dubového dreva bez povrchovej úpravy? No hnus. Zamyslite sa nad sebou. Do takej posluchovky jednoznačne patria krájacie dosky z ponuky vyššie uvedenej firmy. Že stoja 1000€?! ale choďte, kto už by pri tom všetkom riešil nejakých 1000€
Jeste par perlicek. Neco takove jsem fakt jeste nevidel, klidne me ukamentujte (voodooisti), mohli si najmout alespon lepsi marketingovou firmu, aby ty popisky neznely tak "pitome":
Resonatory:
"All details of the Acoustic System products were optimized by empirical means. Scientific explanations are very complex, particularly in the case of the resonatos, as they have to define the relationship between low-level overtones, diffusion effects and psycho-acoustic perception. Luckily the quality of these products is easy to appreciate without knowledge of the background theory.
Hard to believe. Easy to hear."
Nohy pod komponenty:
"Top Line
Maximum effect through complex construction.
Four layers of wood and three textile-based
layers. Holes to optimize resonance.
Applications: All electronic components.
Effect: Breathtaking.
Important: The included copper pieces (resembling coins) must be positioned underneath the Spikes.
(For sound reasons Classic feet packages include real Cent coins.)"
Resonatory:
"All details of the Acoustic System products were optimized by empirical means. Scientific explanations are very complex, particularly in the case of the resonatos, as they have to define the relationship between low-level overtones, diffusion effects and psycho-acoustic perception. Luckily the quality of these products is easy to appreciate without knowledge of the background theory.
Hard to believe. Easy to hear."
Nohy pod komponenty:
"Top Line
Maximum effect through complex construction.
Four layers of wood and three textile-based
layers. Holes to optimize resonance.
Applications: All electronic components.
Effect: Breathtaking.
Important: The included copper pieces (resembling coins) must be positioned underneath the Spikes.
(For sound reasons Classic feet packages include real Cent coins.)"
Takto to neber = čím větší pitomost, tím větší prodejní úspěch.mesires píše:Jeste par perlicek. Neco takove jsem fakt jeste nevidel, klidne me ukamentujte (voodooisti), mohli si najmout alespon lepsi marketingovou firmu, aby ty popisky neznely tak "pitome":
Vy češi ste trochári. My na SK si ich kúpime toľko, aby nám vyšlo na dosku 20x15mesires píše:
Teda ja nevim, jak na slovensku, ale u nas by se na krajeci desku o rozmerech 5x5 cm moc masa / syru neveslo.
Inak som po vzhliadnutí odkazu nepátral po rozmeroch a na obrázku to zas tak malé nevyzerá, to uznáš. Alebo aj nie
Ty Acon, ty zbohatlíku ! Myslíš to 20x15 v mm, cm či metrech ? Abys je nevykoupil !Acon píše:Vy češi ste trochári. My na SK si ich kúpime toľko, aby nám vyšlo na dosku 20x15mesires píše:
Teda ja nevim, jak na slovensku, ale u nas by se na krajeci desku o rozmerech 5x5 cm moc masa / syru neveslo.
Inak som po vzhliadnutí odkazu nepátral po rozmeroch a na obrázku to zas tak malé nevyzerá, to uznáš. Alebo aj nie
V metroch by mi to presahovalo nie len posluchovku, ale aj barák so psou búdou Na krájanie stačí v cmAleska píše:
Ty Acon, ty zbohatlíku ! Myslíš to 20x15 v mm, cm či metrech ? Abys je nevykoupil !
Asi me ukamenujete,ale napsat to musim....No,mozna jsem jediny , ale ja je slysel pri navsteve p.Hanzela na Slovensku,ktery je prodava,a to teda za jinou cenu.Je to uz rok , ale sadu 3 silver za 500 euro.A musim rict,ze to slyset bylo.Byl tam i kamarad,ktery zrovna neco kupoval.Cena je brutus,jako vzdy , ale jinak bych si to koupil,a kamarad to chtel taky...Bylo zajimave sledovat a poslouchat zmenu zvuku , kdyz se tim malym nesmyslem pohybovalo nahoru a dolu,neco jako ekvalizer.Kdo neuslysi,neuveri.Asi tak.
Len taka podotazka - kto z vas to mal doma a v klude si to vyskusal...?
to valderon:
gratuluji k odvaze tady o tom napsat.
Také by mě to zajímalo...
gratuluji k odvaze tady o tom napsat.
Také by mě to zajímalo...
No,doma jsem to nemel , ale chystam se na to,protoze jsem ve stavu,kdy uz vice s akustikou mistnosti neudelam(neziji v obyvaku sam ),a toto je slusny pokus.S Hanzelem jsem domluveny,ze za protiucet si je pujcim a vyzkousim.A verim,ze to nabidne komukoli.Nastesti ma tady v Brne spojku - http://www.hifidelia.cz/ , Peter Furi,fajn kluk , mimo jine publikuje do slovenskeho High-Endu , takze neni treba cestovat na Slovensko.Jsem sam zvedavy,ale bude to az nekdy v listopadu,drive nebudu mit cas to poradne odzkouset.Ono ,mozna to reknu hooodne blbe,ale i mnisi v klasterech pouzivaji rezonatory,jen o dost vetsi, do jejich velkych chramu.Toto je maly do malych mistnosti.Ale princip asi podobny.Jinak clanek o tomto je i v jednom cisle Slovenskyho HEndu,a je tam i clanek o principu teto hracky s jejim vymyslitelem.Cislo 9/2008