Výstava HIGH END Slovakia 2009 už onedlho...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výstava HIGH END Slovakia 2009 už onedlho...
Pasule,
fotky pěkné, díky. Pro nás co jsme zůstali uvězněni doma prací je to alespoň trochu přehled o co jsme přišli. Ketos musel být hodně zajímavý.
P.S. Koupil jsi si Smrtonosnou past 4. Blu ray????
fotky pěkné, díky. Pro nás co jsme zůstali uvězněni doma prací je to alespoň trochu přehled o co jsme přišli. Ketos musel být hodně zajímavý.
P.S. Koupil jsi si Smrtonosnou past 4. Blu ray????
1. místo - KETOS. Šli na to chlapci s rozumem v hrsti a předvedli svou parádu v nejlepších podmínkách.
Předvedená Dynaudia neměly konkurenci, zvlášť s tím co je krmilo. Pro finančně zajištěné to bude určitě veliké lákadlo a vůbec se tomu nedivím.
Po našem hodnocení, které vyznělo jednoznačně 4 x KETOS,taky byli řádně ohodnoceni božím lektvarem.
Jinak výstava byla skromná, ale povedená.
Neztratily se repro PCM, Klipsch a dvakrát jsem se zastavil na poslech u Trigerů. Škoda jejich umístění na chodbě, ale právě proto že i tam zaujaly je jejich potenciál obrovský.
A abych nezapoměl, elektrostaty by se taky daly, ale byly móóóc nahlas a to mě vyhnalo.
Předvedená Dynaudia neměly konkurenci, zvlášť s tím co je krmilo. Pro finančně zajištěné to bude určitě veliké lákadlo a vůbec se tomu nedivím.
Po našem hodnocení, které vyznělo jednoznačně 4 x KETOS,taky byli řádně ohodnoceni božím lektvarem.
Jinak výstava byla skromná, ale povedená.
Neztratily se repro PCM, Klipsch a dvakrát jsem se zastavil na poslech u Trigerů. Škoda jejich umístění na chodbě, ale právě proto že i tam zaujaly je jejich potenciál obrovský.
A abych nezapoměl, elektrostaty by se taky daly, ale byly móóóc nahlas a to mě vyhnalo.
to Pasul : výborné fotky !
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Pasul.Nádherný fota. Jak pak hrály Usher?Ale největší masakr byl určitě Ketos.Kombinace Dynaudia a AR je drtivá.Musí to být mazec.Určitě se do Keotsu chci vydat.Co to tam bylo Ref5?
Svěrák s Uhlířem sice zpívají: "nemít prachy - nevadí!"
ale člověk si občas stejně musí říct - škoda škoda. mít tak mega volně k dispozici...
moc prima fotky.
ale člověk si občas stejně musí říct - škoda škoda. mít tak mega volně k dispozici...
moc prima fotky.