Sraz HIFIborců v Rožnově - říjen 2009

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
bohus
Kontaktovat uživatele:

Sraz HIFIborců v Rožnově - říjen 2009

Příspěvek od bohus »

Vážení a milí přátelé HIFI koníčku. Možná to některým nepůjde pod fousy, ale zabanovaný vzhledem ke své mírné povaze nejsem (neznamená že si neumím dupnout) a tak si mohu dovolit pár poznámek.
V sobotu se uskutečnil v Rožnově parádní sraz lidiček, které zajímá především muzika a jak jí to z různých aparátů sluší a já byl nadšen. Přítomni byli jak konstruktéři, tak hlavně konzumenti a to od slovenských bratrů až po české soukmenovce. Moraváků byla sice přesila, ale po půl hodině bylo úplně jedno zda mluvím slovensky, či natahuji svůj kratky zobak. Chtěl bych touto cestou poděkovat především organizátorům (Renown a Efičák), konstruktérům a i všem přítomným za parádní setkání s možností poznat lidičky, které znám jen z příspěvků na fóru. Zapomenout nesmím ani na zapůjčitele komponentů, např. Zbyňka za jeho repro Triangle Magelan Cello.
Velmi zajímavé bylo zjištění, že i když jsem sledoval dění velmi pozorně, tak nikoho nenapadlo ani omylem se zajímat o „nějaké“ bany, či proč je dostali, ale bavili se jen a jen o muzice a komponentech. Bylo naprosto zřejmé, že je to pod úroveň těchto hifiborců. Z těch lidiček čišelo nadšení a radost pro HIFI, za což jim děkuji. A poznat částečnou „českou kliku“ Lachim, Boxer, Fotolaik a nezapomenutelného zhotovitele mých repro „drátů“ Mirka (alias Pytel), no prostě paráda.
A co se týká konstruktérů, tak kolem těch bylo plno. Myslím si, že pánové ví co dělají a dělají to dobře. Škoda, že se k nim nedostanou některé hlasy jako „paráda“, a že si to říkáme jen mezi sebou. Například to, co od minulého srazu předvedl se svými strojky pán Brezovjak, tak to je na velkou pochvalu. (Když ale on vždy stojí skromně v koutku). Naprosto totéž platí o sluchátkáčích.
Děkuji všem. *thumbs up* *thumbs up* *hura* *2thumbsup*
Pozn : „banismu zmar“

jkb4
Kontaktovat uživatele:

Re: Sraz HIFIborců v Rožnově - říjen 2009

Příspěvek od jkb4 »

Bohuš má pravdu, na bany jsem se na večeři trapně zeptal až já, protože jsem netušil, jak se to všechno hloupě rozkmotřilo. A příště musíme zapojit nějaký gramec na sluchátka!

Martinp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinp »

Taky všem děkuji za parádní odpoledne, setkání bylo čuprovní. Ke slyšení toho bylo opravdu hodně. Moc se mě líbil gramofon Pro-Ject Xtension, vytuněný CDP Cambridge Audio od pana Vrány a možnost porovnání sluchátek. Ale nejvíc mě chutnal ten dort v podobě gamofonu..... *2thumbsup*

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Taky jsem tam byl. Bylo to velice příjemně strávené odpoledne a večer. Ale že bych se cítil nějakým HIFIborcem ?! Určitě jsou na fóru větší odborníci, než já.

Odpovědět