Souboj Titánů - poslechová akce
Souboj Titánů - poslechová akce
Zakládám toto vlákno pro účastníky akce, aby sem mohli napsat své pocity z dnešního dne.
Re: Souboj Titánů - poslechová akce
Parádní akcička s kamarády. U mě jasně vyhrál PMA. (když neberu Cello)
Bohušu: Hutný a diplomatický !
Taky se připojuju k hodnocení akce, hlavně musím poděkovat Luborovi za (opět) perfektní organizaci!
Dostává to úroveň, výborné přístroje, příjemní lidi, dobrá atmosféra. Kdo že byl nejlepší? Všechno hrálo, i ten "novák", rozdíly byly, zaleží jen na preferencích každého. Jasně, že staré monobloky Cello byly o třídu lepší, možná o dvě. Proto mě mrzí ten konec, ale doufám, že to nebyla destrukce, ale jen odešla nějaká ochrana. Jinak ta ukázka měření přístrojů v podání mistra Pavla, to byl koncert! Vynikající. Těším se na další akci.
Dostává to úroveň, výborné přístroje, příjemní lidi, dobrá atmosféra. Kdo že byl nejlepší? Všechno hrálo, i ten "novák", rozdíly byly, zaleží jen na preferencích každého. Jasně, že staré monobloky Cello byly o třídu lepší, možná o dvě. Proto mě mrzí ten konec, ale doufám, že to nebyla destrukce, ale jen odešla nějaká ochrana. Jinak ta ukázka měření přístrojů v podání mistra Pavla, to byl koncert! Vynikající. Těším se na další akci.
o ktorych hovoris?Franta píše:...výborné přístroje...
v com, kde, voci comu, realita, skreslenie, merania?Franta píše: ...Kdo že byl nejlepší? Všechno hrálo, i ten "novák", rozdíly byly...
sorry, ale toto hodnotenie o nicom nevypoveda a nikto nevie viac ako doteraz!
Akce výborná.Za mně nejlepší PMA (předek + konec). Uplně nej byla kombinace PMA předek + Cella, ale to už je jiná kategorie. Vidět měření bylo taky zajímavé.Překvapil mě HQQF. Hrál dost poslouchatelně.
Renown, nejaké fotky by sa nenašli?
Prípadne popis - čo všetko hralo.
Ď!
Prípadne popis - čo všetko hralo.
Ď!
Sakra vono to nakonec bylo? Jsem pochopil, že akce je ZRUŠENA. To mě mrzí...
to vanadoo :
bylo tady vlákno o této akci i s tím co tam bude hrát, stačí číst.
A někdy je z různých důvodů potřeba napsat hodnocení velmi jednoduše.
Ve sportu taky patří ovace vítězi a pak je už jen druhé, třetí místo.
PS :
Vzhledem ke zbytečnému kvantu zcela zbytečných narážek a napadání oznámil organizátor, že akci ruší.
Byla by to však velká škoda a tak se akce nakonec uskutečnila, což bylo dopředu i oznámeno.
to Franta :
tepelná ochrana, pak šlapalo vše na 1)
Jsem hlava dubová : zapoměl jsem poděkovat organizátorovi akce a jedinému vítězi Renownovi.
Dík Lubore.
bylo tady vlákno o této akci i s tím co tam bude hrát, stačí číst.
A někdy je z různých důvodů potřeba napsat hodnocení velmi jednoduše.
Ve sportu taky patří ovace vítězi a pak je už jen druhé, třetí místo.
PS :
Vzhledem ke zbytečnému kvantu zcela zbytečných narážek a napadání oznámil organizátor, že akci ruší.
Byla by to však velká škoda a tak se akce nakonec uskutečnila, což bylo dopředu i oznámeno.
to Franta :
tepelná ochrana, pak šlapalo vše na 1)
Jsem hlava dubová : zapoměl jsem poděkovat organizátorovi akce a jedinému vítězi Renownovi.
Dík Lubore.
Srdečně děkuji Renownovi.
Zakoupil Federmanovy moduly, trafa-krabici-konektory...zaplatil technika Tyristora aby provedl montáž, zaplatil čas a prostor v hotelu, zapůjčil ultimátní Wilson Audio, monobloky Cello, kabeláž Tara Labs, DAC-předzesilovač PS Audio a měl s námi nekonečnou trpělivost.
Wilson Audio přežily bez úhony.
Monobloky Cello zaprotestovaly proti měření PMA sepnutím jističe ochran !
Velká úleva, když monoblok opět naskočil ...
Vydařená akce s dobrým koncem.
Kéž se daří přenést dobrou atmosféru a výbornou komunikaci techniků a hifistů i na HiFinázory.cz .
Odborné informace najdete na bratrském slovanetu.
Dojmy a zkušenosti se budou lišit, protože každý má jiné uši.
Tolerance je nutná a rozdíly v hodnocení, nechť nejsou důvodem k agresi, kterou budu potírat.
Odchod techniků z našeho fóra nás ochudil, ale vše o názorech techniků najdeme na slovanetu.
A ani encyklopedické znalosti a technická erudice, neznamená soulad mezi nimi.
Názory se tedy staly platformou pro laické a odborné členy s schopností ovládat svou agresi.
Výsledky měření Renownova zesilovače s moduly pana Federmana se budou intenzivně diskutovat na Slovanetu a protože vyvolává takové vášně, pozastavuji dočasně členství p.Federmanovi .
Testovaný zesilovač na rozdíl od ostatních, není jeho dílo ani majetek.
Pane Federmane, pochopte prosím mé rozhodnutí.
Po záplavě agrese, kterou vaše dílo vyvolává se fórum dostalo do tak nechutné krize, že Vás prosím o čas na reflexe a opadnutí zájmu o prezentaci postojů.
Zakoupil Federmanovy moduly, trafa-krabici-konektory...zaplatil technika Tyristora aby provedl montáž, zaplatil čas a prostor v hotelu, zapůjčil ultimátní Wilson Audio, monobloky Cello, kabeláž Tara Labs, DAC-předzesilovač PS Audio a měl s námi nekonečnou trpělivost.
Wilson Audio přežily bez úhony.
Monobloky Cello zaprotestovaly proti měření PMA sepnutím jističe ochran !
Velká úleva, když monoblok opět naskočil ...
Vydařená akce s dobrým koncem.
Kéž se daří přenést dobrou atmosféru a výbornou komunikaci techniků a hifistů i na HiFinázory.cz .
Odborné informace najdete na bratrském slovanetu.
Dojmy a zkušenosti se budou lišit, protože každý má jiné uši.
Tolerance je nutná a rozdíly v hodnocení, nechť nejsou důvodem k agresi, kterou budu potírat.
Odchod techniků z našeho fóra nás ochudil, ale vše o názorech techniků najdeme na slovanetu.
A ani encyklopedické znalosti a technická erudice, neznamená soulad mezi nimi.
Názory se tedy staly platformou pro laické a odborné členy s schopností ovládat svou agresi.
Výsledky měření Renownova zesilovače s moduly pana Federmana se budou intenzivně diskutovat na Slovanetu a protože vyvolává takové vášně, pozastavuji dočasně členství p.Federmanovi .
Testovaný zesilovač na rozdíl od ostatních, není jeho dílo ani majetek.
Pane Federmane, pochopte prosím mé rozhodnutí.
Po záplavě agrese, kterou vaše dílo vyvolává se fórum dostalo do tak nechutné krize, že Vás prosím o čas na reflexe a opadnutí zájmu o prezentaci postojů.
Zvuk na kadejakých výstavách roznesiete na kopytách a tuná iba sucho konštatujete "Dojmy a zkušenosti se budou lišit, protože každý má jiné uši." ????
Někdy je lépe nepsat vůbec nicbohus píše:...A někdy je z různých důvodů potřeba napsat hodnocení velmi jednoduše...
Takto to bohužel vypadá, že měl jak Kazzatel, tak i ostatní oponenti pravdu. Dozvěděli jsme se jen, že Cello bylo špičkové, práce PMA také, a z určitých utajovaných, ale domyslitelných důvodů by nebylo taktické mluvit o zbytku. A jediný hmatatelným výsledkem je dočasný BAN p. Federmanovi - předpokládám, že vše bylo sestaveno a nastaveno úplně špatně a navíc:
Nas.ali jste si do vlastního hnízda ! Přesně před tímto, jste byli varováni !Testovaný zesilovač na rozdíl od ostatních, není jeho dílo ani majetek.
nebolo by od veci aby niekto napísal ako to teda hralo
Jen upozorňuji, že možnost účastnit se akce ste měli VŠICHNI. A pokud se zde někomu nelíbí jak zde ostatní prezentují/neprezentují své dojmy, je to jen jeho chyba.
A už je to tady.....
Promiň ALESKO, ale už jsi to přehnal.
Kdy by jsi Alesko laskavě zavřel svou nevymáchanou pusu a nechal si ty kydy pro sebe.
Počkej si jak to dělají jiní na Slovanetu až na vyjádření Pavla Macury. Tomu snad věřit budeš, nebo né?
Stejně by byly všechny ostatní názory ihned zpochybněny a zatraceny.
Promiň ALESKO, ale už jsi to přehnal.
Kdy by jsi Alesko laskavě zavřel svou nevymáchanou pusu a nechal si ty kydy pro sebe.
Počkej si jak to dělají jiní na Slovanetu až na vyjádření Pavla Macury. Tomu snad věřit budeš, nebo né?
Stejně by byly všechny ostatní názory ihned zpochybněny a zatraceny.