Rožnovská analogová akademie 2008 :-)

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
ciba
Kontaktovat uživatele:

Re: Rožnovská analogová akademie 2008 :-)

Příspěvek od ciba »

Vsem , kteri zorganizoavali tuto skvelou akci a kteri nevahali a dovezli sve aparaty patri me hluboke diky , zejmena Luborovi , Eficakovi , Kubovi , Rowingovi , ale i dalsim , kteri nejak prispeli ke zdaru teto akce . Musim take pochvalit Eficakuv Analog , zvuk byl vynikajici , hlavne s klasickou hudbou to byl zazitek . Take ,,zmizeni,, Luborovych beden a roztahnuti zvukoveho obrazu mimo roztec reproduktoru byl fantasticky zazitek .. Po dnesku jsem definitivne rozhodnut dotahnout tuto zalezitost doma do konce .
PS. Prosim nekoho kdo zustal na akci do konce - zapomnel jsem tam igelitku ,,Interspar,, s CD (vesmes Norska hudba) aby se mi ozval . Dekuji.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

byla to pohoda.
velice rád jsem se s Luborem seznámil. je svůj a to mám rád. a je to Renown. náčelník. snad bude někdy příležitost poznat se i blíže.
rád jsem poznal Bunika, Peera a pasula.
rád jsem potkal známé tváře efičáka, bohuša, Rowinga, Zbyňka.
snad jsem na nikoho nezapomněl.
a velmi nerad jsem se neseznámil s dalšími přítomnými. přestože mi mnozí z nich řekli své jméno, vůbec nevím, kdo je kdo. pokud s člověkem chvilku nepohovořím, nevím kdo je za 3 vteřiny. s někým jsem mluvil a taky nevím. omlouvám se a snad to vyjde jindy.

velice mě mrzí, že jsem už nestihl dobrý zvuk a "zmizení". poslední dobou mě to hodně táhne domů. a taky maminka není hifistka, nebavilo jí to. ale pracuju na tom.

dobrá práce.

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

JJ bezvadná akce. Renowne díky *bravo*
Je jasné, že toto není o poslechu, ale spíše o setkání s lidmi a pokecu. Počet zúčastněných mě opravdu překvapil a zaskočil. :)
Já měl ještě navíc práci s efičákovým gramcem. Ortofon Alfa šla z raménka a místo něj přistála Ortofon Valencia se zkontrolovaným a vyčištěným hrotem a proběhl celý proces nastavení - ve zkratce - přesah, VTF, VTA, offsetový úhel, HTA, seřízení otáček gramofonu a něco málo dalšího z možností softwaru Adjust Plus od dr. Feickerta. Pár zvědavých očí mě sledovalo a byly i dotazy, takže to snad účel mělo. *sunglases*
Jako přednášku pro všechny to v tom mumraji nemělo smysl zkoušet.

:arrow: Zbyňku, díky za nové CD. Už se těším, až si je poslechnu.
:arrow: Bohuši, na tvůj gramec se určitě přijedu podívat. Zkontrolujeme, seřídíme. Jsem zvědav na tvé SF G. Palladia.
:arrow: Cibo, rád jsem tě poznal. Jsem zvědav co napíšeš o tom gramci co sis odvezl.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Akce byla opravdu výborná *thumbs up*.
Příkládám pár fotek techniky na RAA 2008:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Dále pár známých tváří na RAA 2008
Snad se na nich poznáváte:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

A na závěr velké díky pořadateli Renownovi za fajn setkání dobrých lidí *thumbs up*.
Tady sám analogový guru na snímku uprostřed:
Obrázek
P.S. konečně umím vkládat soukromé fotky za což děkuji Peerovi, který mi to na RAA 2008 názorně vysvětlil.

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Děkuji moc všem kteří přijeli. Doufám, že jste se pobavili, jak už zde zaznělo, není to moc o poslechu, je to spíše společenská akce, poznat se, pokecat se stejně postiženými lidmi. První litr slivovice padnul ještě před oficiálním zahájením akce. Rovněž tak veliká krabice slaného pečiva, kterou nám napekla Tomova manželka. Vřelé díky !

Další poděkování ve stylu holywoodských Oscarů, by nebylo fér, stejně bych na někoho zapomněl a to bych nerad, přece jenom si však nemohu odpustit jedno poděkování a to Efičákovi. Dobrá duše celé akce, skvělý organizátor a nadšenec bez jeho neúnavné snahy a trvalé podpory by nic podobného nebylo možné

Cibo, Tvou tašku s CD mám doma :-)

Zbynek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbynek »

Pánové, chtěl bych všem poděkovat za velmi příjemné odpoledne *thumbs up*

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Díky moc Renowne a Efičákovi samozřejmě taky.

Lubor-Nějak jsem včera nechtěl řešit obchodní věci a tipoval jsem vzhledem k společenské unavenosti,že dnes to ještě nebude možné.Ovšem koukám,že je všechno naprosto v pořádku. *thumbs up* Do čtvrtka se ozvu.Musíme probrat nějaké věci.Ještě jednou díky. ;)

cough
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cough »

mezi skalními alnagonisty bylo moc fajn, škoda, že jsem nemohl být déle. Díky moc organizátorům za pěknou akcičku. Těším se někdy příště. *palec*

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Bylo to skvělé odpoledne. Dík Renownovi. Tu slivovici jsem vám hoši záviděl, jelikož jsem byl řidič... :(.
Hned bych se přidal jelikož s alkoholem nemám problém... :).
Musel jsem si to vynahradit doma. :)
Takové množství lidí, mám v tom hokej... Je zajímavé, že na netu je spousta lidí ostrá jak břitva ale v reálu jsou to prima lidi... Nemáte z toho podobný dojem?

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Mark Levinson v akci...
Obrázek

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Kdopak nám to hrál?
Obrázek

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Raménko SME 3009, to nemá chybu již mnoho let...
Obrázek

Odpovědět