Rožnovská analogová akademie 2008 :-)
Re: Rožnovská analogová akademie 2008 :-)
Poslušně hlásím, že Efičák má dovoz zajištěn.
A co Dadaftova "trička"?
Doufám, že majitelé triček je budou mít na sobě.
A co Dadaftova "trička"?
Doufám, že majitelé triček je budou mít na sobě.
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Vážení účastníci RAA 2008.
Protože se mi nepodařilo včas vyřídit vízum do Valašského království, se kterým má Sudetsko – rusko západočeská oblast vízovou povinnost, všem přeji krásné zítřejší odpoledne a užijte si ho do hi-fitosti . Předsedovi RAA přeji co nejméně problémů se zajištěním celého setkání, přednášejícím hodně trpělivosti s neklidným osazenstvem a naslouchajícím doporučuji dodržování slušného chování, jaké se na RAA sluší a patří. Ještě bych chtěl dodat, aby naslouchající svačili o předem dohodnutých přestávkách a mastné papíry, ale i ubrousky neházeli na podlahu, nýbrž do předem určených nehořlavých odpadkových košů! Přeci jen v posledních dnech pořád někde hoří, tak ať tato akce dopadne zdárně a bez problémů!
Pokud to dopadne příště se mnou dobře, slibuji, že s sebou přivezu vyhlášené originální čerstvé placky.
Zde ukázka z naší lisovny:
Protože se mi nepodařilo včas vyřídit vízum do Valašského království, se kterým má Sudetsko – rusko západočeská oblast vízovou povinnost, všem přeji krásné zítřejší odpoledne a užijte si ho do hi-fitosti . Předsedovi RAA přeji co nejméně problémů se zajištěním celého setkání, přednášejícím hodně trpělivosti s neklidným osazenstvem a naslouchajícím doporučuji dodržování slušného chování, jaké se na RAA sluší a patří. Ještě bych chtěl dodat, aby naslouchající svačili o předem dohodnutých přestávkách a mastné papíry, ale i ubrousky neházeli na podlahu, nýbrž do předem určených nehořlavých odpadkových košů! Přeci jen v posledních dnech pořád někde hoří, tak ať tato akce dopadne zdárně a bez problémů!
Pokud to dopadne příště se mnou dobře, slibuji, že s sebou přivezu vyhlášené originální čerstvé placky.
Zde ukázka z naší lisovny:
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
To jsem rád, že Efičák má převoz zajištěn, protože nakonec nejedu svým autem a bylo by to pro mne nouzové řešení jet svým autem a brát Efičáka, ale pokud by nebylo zbytí dalo by se to nějak zařídit .
Trička, jsou dobrý nápad .
Trička, jsou dobrý nápad .
Samozřejmě, mít tričko je povinnost. Kdo jej nemá, může jej v Rožnově u dadafta objednat
Filipe, co kdybychom tam u Vás zkusili místo sladkých placek lisovat muziku ?
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že by to nedopadlo dobře a každý by se měl držet svého! Je bezpodmínečně nutné udržovat tradice a proslavovat svůj rodný kraj tím, čím byl a je proslaven. My máme placky sladké, u vás Olomoucké syrečky voňavé, v okolí Rožnova vynikající slivovici, v Ostravě Stodolní a vysoké pece, v Plzni zase nejlepší pivo, na Vysočině velké brambory, v Pardubicích perník (myšleno pečivo, ne drogu) a v Praze nejschopnější politikyRowing píše:Samozřejmě, mít tričko je povinnost. Kdo jej nemá, může jej v Rožnově u dadafta objednat
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Pipís o porcelánu mi nemluv! Já v něm vyrostl!
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Nejpikantnější fotografií by byl závěrečné přátelské objetí Dadafta s Merhautem, jako tomu bylo v Postřižinách v podání J. Hanzlík a R. Hrušínkého ml.
TAKY SE MOC TĚŠÍM. PŘIJEDU S KOLEGOU.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ale lepší přirovnání by bylo k přátelskému obětí jak Štybich a Čepek z filmu "Slavnosti sněženek" jak se fotili u hlavy prasečáka. Dokud jela kamera (točil Hanzlík), tak měli kamenný úsměv a potom to začalo .Filip Kolinsky píše:Nejpikantnější fotografií by byl závěrečné přátelské objetí Dadafta s Merhautem, jako tomu bylo v Postřižinách v podání J. Hanzlík a R. Hrušínkého ml.
Foto z filmu a skvělý p. Štybich:
Jak ti ty placičky hrají na gramofonu?
- Filip Kolinsky
- Kontaktovat uživatele:
Nehrají! Můj gramofon nemá zuby. Zato krásně voní a chutnají skvěle!Peer píše:Jak ti ty placičky hrají na gramofonu?
To vypadá na wellmi gut akcičku, já bych se s dovolením taky rád zúčastnil
Byla to perfektní akce. Děkuji všem !!!Akorát mám strašný guláš ve jménech. Musí tady někdo dát fotky se jmenovkami, abych se v tom vyznal.
Díky všem, já jsem vpoho ( max děkuji Messirovi za ochotu ) a ostatním za účast.
tom
tom
Uffffffffffffffffffffffffff,
mělo tam být odhadem tak max. 20 lidiček a nakonec nás tam bylo skoro 40, takže to chtělo tělocvičnu.
Překvapilo to asi všechny.
Nelze se divit, že vlastní poslech začal až mnohem později a poslechová akce se změnila v akci společenskou.
Já jsem spokojen nadmíru.
Poklona Renownovi.
mělo tam být odhadem tak max. 20 lidiček a nakonec nás tam bylo skoro 40, takže to chtělo tělocvičnu.
Překvapilo to asi všechny.
Nelze se divit, že vlastní poslech začal až mnohem později a poslechová akce se změnila v akci společenskou.
Já jsem spokojen nadmíru.
Poklona Renownovi.