Posluch integrovaných zosilňovačov do 6000,- €

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
Zalan
Kontaktovat uživatele:

Posluch integrovaných zosilňovačov do 6000,- €

Příspěvek od Zalan »

Electrocompaniet ECI 6 DX MK II, Marantz PM-12SE, Gold Note IS-1000 Line, McIntosh MA252 v posluchovke ZS Acoustics v Bratislave. Poď si ich vypočuť a zistiť ktoré integrované zosilňovače hrajú najlepšie. Budeme ich počúvať a porovnávať na reproduktoroch Dynaudio Contour 20i. Posluchová akcia s Vianočnou zľavou na zosilňovače a reproduktory bude od 12. do 18 Decembra 2023. 25% zľava na celú Dynaudio Emit sériu.

Stačí sa mi ozvať, ktorý termín vyhovuje.
Link kde nájdeš o posluch http://www.zs-acoustics.com/integrovane ... 00eur.html

Obrázek

Liamee
Kontaktovat uživatele:

Re: Posluch integrovaných zosilňovačov do 6000,- €

Příspěvek od Liamee »

Porovnání a poslech zesilovačů na neplnorozsahovejch regálovkách za stejnou cenu jako ty zesilovače? To je jaksi docela neúplný porovnání. Chtělo by to zvolit jiný repro a když už teda Dynaudio, tak alespoň Contour 60i.

Zalan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zalan »

Práve že Dynaudio Contour 20i alebo podobné reproduktory sú vhodné na tie zosilňovače. Na Contour 60i treba už monobloky alebo stereobloky. Ale nemusíte so mnou súhlasiť. Mám v posluchovke aj Dynaudio C4 ktorú viem zapojiť, ale ani jeden zosilňovač z nich nebude s ním hrať dobre oproti Contour20i. Bol by viac basov, ale aj to by bol dunivý alebo naopak tonalitne moc málo. Stredy, výšky ostré, rozmazané, fázovo neprecízne, prípadne chýbal by energia v hudbe. Ale našiel by som poslucháča ktorí by bol aj s tým spokojný. Kvalita je každému relatívna, vždy treba porovnať k niečomu. Preto robím tie posluchové akcie, aby ste mali osobné skúsenosti.

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Já bych řekl, že kvalitu zesilovače odhalí staré C5. Měl jsme asi 10 let a vím, co umí.

Zalan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zalan »

Fantastická štvorka! Integrované zosilňovače Electrocompaniet ECI 6 DX MK II, Marantz PM-12SE, Gold Note IS-1000 Line a McIntosh MA252 v posluchovke ZS Acoustics v Bratislave, pripravené na posluch. Poď si ich vypočuť a zistiť ktoré integrované zosilňovače hrajú najlepšie. Budeme ich počúvať a porovnávať na reproduktoroch Dynaudio Contour 20i. Posluchová akcia s Vianočnou zľavou na zosilňovače a reproduktory bude od 12. do 18 Decembra 2023. 25% zľava na celú Dynaudio Emit sériu.
Stačí sa mi ozvať, ktorý termín vyhovuje.
Link kde nájdeš o posluch http://www.zs-acoustics.com/integrovane ... 00eur.html

Obrázek

Liamee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liamee »

Práve že Dynaudio Contour 20i alebo podobné reproduktory sú vhodné na tie zosilňovače. Na Contour 60i treba už monobloky alebo stereobloky. Ale nemusíte so mnou súhlasiť. Mám v posluchovke aj Dynaudio C4 ktorú viem zapojiť, ale ani jeden zosilňovač z nich nebude s ním hrať dobre oproti Contour20i. Bol by viac basov, ale aj to by bol dunivý alebo naopak tonalitne moc málo. Stredy, výšky ostré, rozmazané, fázovo neprecízne, prípadne chýbal by energia v hudbe. Ale našiel by som poslucháča ktorí by bol aj s tým spokojný. Kvalita je každému relatívna, vždy treba porovnať k niečomu. Preto robím tie posluchové akcie, aby ste mali osobné skúsenosti.
:shock: No....., tak takovu hromadu blábolů a nesmyslů v tak málo větách jsem už dlouho neviděl. Chtěl jsem nějak reagovat, ale to evidentně nemá smysl.

Zalan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zalan »

Jasné, bláboli. Je možnosť prísť si overiť o čo som písal?

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Osadit McIntoshe lepsima lampama nez jsou v tovaru (ideal NOS) a zacaly by se dit veci .... 8-)

Odpovědět