Electrocompaniet ECI 6 DX MK II, Marantz PM-12SE, Gold Note IS-1000 Line, McIntosh MA252 v posluchovke ZS Acoustics v Bratislave. Poď si ich vypočuť a zistiť ktoré integrované zosilňovače hrajú najlepšie. Budeme ich počúvať a porovnávať na reproduktoroch Dynaudio Contour 20i. Posluchová akcia s Vianočnou zľavou na zosilňovače a reproduktory bude od 12. do 18 Decembra 2023. 25% zľava na celú Dynaudio Emit sériu.
Stačí sa mi ozvať, ktorý termín vyhovuje.
Link kde nájdeš o posluch http://www.zs-acoustics.com/integrovane ... 00eur.html
Posluch integrovaných zosilňovačov do 6000,- €
Re: Posluch integrovaných zosilňovačov do 6000,- €
Porovnání a poslech zesilovačů na neplnorozsahovejch regálovkách za stejnou cenu jako ty zesilovače? To je jaksi docela neúplný porovnání. Chtělo by to zvolit jiný repro a když už teda Dynaudio, tak alespoň Contour 60i.
Práve že Dynaudio Contour 20i alebo podobné reproduktory sú vhodné na tie zosilňovače. Na Contour 60i treba už monobloky alebo stereobloky. Ale nemusíte so mnou súhlasiť. Mám v posluchovke aj Dynaudio C4 ktorú viem zapojiť, ale ani jeden zosilňovač z nich nebude s ním hrať dobre oproti Contour20i. Bol by viac basov, ale aj to by bol dunivý alebo naopak tonalitne moc málo. Stredy, výšky ostré, rozmazané, fázovo neprecízne, prípadne chýbal by energia v hudbe. Ale našiel by som poslucháča ktorí by bol aj s tým spokojný. Kvalita je každému relatívna, vždy treba porovnať k niečomu. Preto robím tie posluchové akcie, aby ste mali osobné skúsenosti.
Já bych řekl, že kvalitu zesilovače odhalí staré C5. Měl jsme asi 10 let a vím, co umí.
Fantastická štvorka! Integrované zosilňovače Electrocompaniet ECI 6 DX MK II, Marantz PM-12SE, Gold Note IS-1000 Line a McIntosh MA252 v posluchovke ZS Acoustics v Bratislave, pripravené na posluch. Poď si ich vypočuť a zistiť ktoré integrované zosilňovače hrajú najlepšie. Budeme ich počúvať a porovnávať na reproduktoroch Dynaudio Contour 20i. Posluchová akcia s Vianočnou zľavou na zosilňovače a reproduktory bude od 12. do 18 Decembra 2023. 25% zľava na celú Dynaudio Emit sériu.
Link kde nájdeš o posluch http://www.zs-acoustics.com/integrovane ... 00eur.html
No....., tak takovu hromadu blábolů a nesmyslů v tak málo větách jsem už dlouho neviděl. Chtěl jsem nějak reagovat, ale to evidentně nemá smysl.Práve že Dynaudio Contour 20i alebo podobné reproduktory sú vhodné na tie zosilňovače. Na Contour 60i treba už monobloky alebo stereobloky. Ale nemusíte so mnou súhlasiť. Mám v posluchovke aj Dynaudio C4 ktorú viem zapojiť, ale ani jeden zosilňovač z nich nebude s ním hrať dobre oproti Contour20i. Bol by viac basov, ale aj to by bol dunivý alebo naopak tonalitne moc málo. Stredy, výšky ostré, rozmazané, fázovo neprecízne, prípadne chýbal by energia v hudbe. Ale našiel by som poslucháča ktorí by bol aj s tým spokojný. Kvalita je každému relatívna, vždy treba porovnať k niečomu. Preto robím tie posluchové akcie, aby ste mali osobné skúsenosti.
Jasné, bláboli. Je možnosť prísť si overiť o čo som písal?
Osadit McIntoshe lepsima lampama nez jsou v tovaru (ideal NOS) a zacaly by se dit veci ....