PHONO PARTY
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: PHONO PARTY
Chýba foto Evičky . Doplniť!
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Luboro díky moc, pro mě to byla zase skvělá akce, kdybych nemusel odjet s klukama, kteří mě přivezli, tak bych klidně rád pokračoval, byl jsem sakra už rozjetý, bylo to viděl, co? Takže se trochu omlouvám, že se tam na konci vmíchal ten Leben, který nebyl vůbec v plánu, ale nakonec se tam dal na popud jiných posluchačů, kteří to chtěli zkusit a myslím, že nakonec to nebylo na ůjmu. Ještě jednou velké díky Lubore, jo a promiň abych na tebe nezapomněl Efičáku, bylo to bezva.
Hifi Studio Panský dvůr
Klídek, Pavle, bylo to výborné !!!
Tož jsem též šťastně opět přelezl drsný horský hřbet Beskyd(díky Tome),odložil lopatu,řetězy a omrzlý paluch a již z tepla od rodinného krbu mohu vyseknout hlubokou poklonu organizátorům,iniciátorům,donátorům a vůbec všem za skvěle připravené a strávené odpoledne.
Kdo se sněhu zalekl,může banovat,že svůj gurmánský sluch i žaludek řádně obicykloval a hlavně o perfektní slezinu zapálených přišel.
Kdo se sněhu zalekl,může banovat,že svůj gurmánský sluch i žaludek řádně obicykloval a hlavně o perfektní slezinu zapálených přišel.
Přes řeku do stínu stromů.
Promiňte, že ruším, ale nechtěli byste někdo přehledně říct, co jste tam měli a co jak to hrálo? Gramofon byl jeden, bedny a zesilovač taky a střídaly se jen předzesilovače? Jaké a s jakým výsledkem? Na fotkách vidím něco "dobre, bo polskie"?, Canor?, Leben? a zřejmě nový pma výrobek. Udělejte někdo přehled a podejte zprávu, prosím.
Děkuji organizačnímu výboru (Renown, Efičák, Rowing a ostatní) za perfektně připravenou akci, za volný čas a zprostředkovaní příležitosti vidět a slyšet zajímavé mašinky. Rovněž musím pochválit za pěkně vybrané místo. Dobrý příjezd, parkování i hotelová kuchyně.
Také jsem rád, že jsem mohl osobně poznat některé kolegy - diskutéry se kterými se vídám jenom přes monitor. Věřím, že se podobné aktivity budou opakovat, protože jedno odpoledne je docela krátká doba na poslech nebo pokec. Na rozhovor se všemi nezbyl čas a navíc jsem asi podcenil své představení i identifikaci všech zúčastněných a teď jsem se třeba teprve z příspěvku od Korýše dozvěděl, že jsme tam kolem sebe chodili, aniž bychom se poznali, a tak nám utekla příležitost probrat ty naše otázky poučené či moderní interpretace. Takže, někdy příště.
Jinak doufám, že jste všichni dorazili domů v pořádku. Naše posádka vyjížděla za lehkého sněžení kolem půl šesté a potom kolem Olomouce to již bylo drsné ... .
humpf
Neignoruji dotaz, ale vzhledem k časté konverzaci vedle v pokoji se necítím být tím pravým a podat celistvou zprávu o poslechu jednotlivých přístrojů. Určitě zazní povolanější hlas.
Také jsem rád, že jsem mohl osobně poznat některé kolegy - diskutéry se kterými se vídám jenom přes monitor. Věřím, že se podobné aktivity budou opakovat, protože jedno odpoledne je docela krátká doba na poslech nebo pokec. Na rozhovor se všemi nezbyl čas a navíc jsem asi podcenil své představení i identifikaci všech zúčastněných a teď jsem se třeba teprve z příspěvku od Korýše dozvěděl, že jsme tam kolem sebe chodili, aniž bychom se poznali, a tak nám utekla příležitost probrat ty naše otázky poučené či moderní interpretace. Takže, někdy příště.
Jinak doufám, že jste všichni dorazili domů v pořádku. Naše posádka vyjížděla za lehkého sněžení kolem půl šesté a potom kolem Olomouce to již bylo drsné ... .
humpf
Neignoruji dotaz, ale vzhledem k časté konverzaci vedle v pokoji se necítím být tím pravým a podat celistvou zprávu o poslechu jednotlivých přístrojů. Určitě zazní povolanější hlas.
Z fotek dodaných pasulem je vidět na co se hrálo.
Upřesním:
Zdroj:
1) gramofon EAT Forte s raménkem Ikeda IT-407 a přenoskou Ortofon Jubilee.
2) CD Canor CD-1
Phono předzesilovač:
1) Canor PH-2
2) Canor TP-305
3) RCM Sensor Prelude IC
4) Dynavector P-75 Mk-II
5) PMA phono
Zesilovač:
1) Canor TP106VR
2) Leben CS300X
Repro:
Sonus Faber Cremona
Hodnocení jednotlivých kombinací bych se raději pro značnou subjektivnost zdržel
Jen snad pro mě jedna z nejlepších kombinací toho co bylo ke slyšení:
EAT Forte - RCM Sensor Prelude IC (Dynavector P-75) - Leben CS300X - SF Cremona
Upřesním:
Zdroj:
1) gramofon EAT Forte s raménkem Ikeda IT-407 a přenoskou Ortofon Jubilee.
2) CD Canor CD-1
Phono předzesilovač:
1) Canor PH-2
2) Canor TP-305
3) RCM Sensor Prelude IC
4) Dynavector P-75 Mk-II
5) PMA phono
Zesilovač:
1) Canor TP106VR
2) Leben CS300X
Repro:
Sonus Faber Cremona
Hodnocení jednotlivých kombinací bych se raději pro značnou subjektivnost zdržel
Jen snad pro mě jedna z nejlepších kombinací toho co bylo ke slyšení:
EAT Forte - RCM Sensor Prelude IC (Dynavector P-75) - Leben CS300X - SF Cremona
Díky za přehledný seznam a těším se na dojmy z poslechu jednotlivých zapojení.
Lubik2
Jejda,tak to mne mrzí dvakrát.Osobní setkání s přáteli z fora i těmi,které jsem ještě nepotkal a poklábosení naživo byl rovněž jeden z důvodů této príma akce.(Aspoň pro mne určitě ).
humpf
Také škoda,že sis to nemohl přijet poslechnout.Celá geneze příprav i s vyjmenovanými přístroji,které tvořily setavu,ve které se měnily předky,i se zástupcem CDpřehrávačů pro porovnání stejných skladeb je na předchozí stránce.
Jejda,tak to mne mrzí dvakrát.Osobní setkání s přáteli z fora i těmi,které jsem ještě nepotkal a poklábosení naživo byl rovněž jeden z důvodů této príma akce.(Aspoň pro mne určitě ).
humpf
Také škoda,že sis to nemohl přijet poslechnout.Celá geneze příprav i s vyjmenovanými přístroji,které tvořily setavu,ve které se měnily předky,i se zástupcem CDpřehrávačů pro porovnání stejných skladeb je na předchozí stránce.
Přes řeku do stínu stromů.
Díky, jak to celé vznikalo si lze přečíst. Zajímavé by teď bylo, přečíst si, co a jak jste nakonec doopravdy vyzkoušeli a s jakým výsledkem.korys píše: Celá geneze příprav i s vyjmenovanými přístroji,které tvořily setavu,ve které se měnily předky,i se zástupcem CDpřehrávačů pro porovnání stejných skladeb je na předchozí stránce.
Blahoželám k vydarenej akcii usporiadateľom a návštevníkom. Nabudúce porozmýšľam o účasti.
Chlapi,nechcete příští sraz udělat v nějakém rozumnějším počasí a v sobotu?Když už pojedu z Prahy,aby byly suché silnice a byl to jako výlet.
Jelo by nás asi celé auto,aby se to vyplatilo.
Lachim,Fotoprofík,Pytel,já,MB?
Jelo by nás asi celé auto,aby se to vyplatilo.
Lachim,Fotoprofík,Pytel,já,MB?
Pánové, také chci všem zúčastněným poděkovat za velmi příjemné odpoledne.
Zejména Luborovi jednak za zorganizování celé akce, jednak za rozdání svého archivu odborných časopisů na závěr - svoji kořist právě studuji.
Jedinou obětí se tak pro mě stala testovací skladba "Blue Rondo à la Turk", kterou teď čtvrt roku nechci slyšet...
Zejména Luborovi jednak za zorganizování celé akce, jednak za rozdání svého archivu odborných časopisů na závěr - svoji kořist právě studuji.
Jedinou obětí se tak pro mě stala testovací skladba "Blue Rondo à la Turk", kterou teď čtvrt roku nechci slyšet...
Závidím všem co se mohli účastnit. Podle fotek to vypadá úžasně. Snad se mi příště podaří dostavit. Taky bych se přimluvil za sobotu. Bylo to sice hlavně o gramcích, ale ten Luxman vypadá výborně
Prosím pána na 7. foto zdola, aby mi príště dal vedieť trochen skôr o podobnej akcii
nakoľko mi je velice ľúto, že som sa z pracovných dôvodov (budujeme kapitalizmus)
nemohol dostaviť
P.S. okrem Pašula už tam nikto nefotil?
P.S.2: nebude podobná akcia skôr ako o rok?
nakoľko mi je velice ľúto, že som sa z pracovných dôvodov (budujeme kapitalizmus)
nemohol dostaviť
P.S. okrem Pašula už tam nikto nefotil?
P.S.2: nebude podobná akcia skôr ako o rok?