PHONO PARTY
Re: PHONO PARTY
Já také děkuji Renownovi a organizačnímu týmu za tuto akci. Pro mne bylo velmi přínosné porovnání phono preampů.
Jelikož jsem se zúčastnil podobné akce poprvé, konečně jsem se mohl osobně seznámit s lidmi, které jsem dosud znal
pouze přezdívkami na forech a bylo to pro mne velmi potěšující a příjemné..
Jelikož jsem se zúčastnil podobné akce poprvé, konečně jsem se mohl osobně seznámit s lidmi, které jsem dosud znal
pouze přezdívkami na forech a bylo to pro mne velmi potěšující a příjemné..
JJ bezva akce a díky Renownovi za vše
Taky už se moc těším na fotky a konkrétní poslechové dojmy z jednotlivých aparátů.
Na závěr bych rád poděkoval Renownovi a Efičákovi. Perfektní a pohodová akce. Díky všem.
Vynikající fotky Robine, super díky !
kde je ta výborná fotka Mariana (Sunes) ?
kde je ta výborná fotka Mariana (Sunes) ?
Renown - No tak to bych sem radši nedával. On by potom už se mnou nemluvil. A mám nějaké jeho kabely a musel bych si je potom nechat. A to nemůžu.
P.S. Jo a hádejte u koho na konec skončil Leben. Dneska to zapojím a vyzkouším. Jsem moc zvědavý. Samozřejmě na Reference3A.
P.S. Jo a hádejte u koho na konec skončil Leben. Dneska to zapojím a vyzkouším. Jsem moc zvědavý. Samozřejmě na Reference3A.
pasul píše:P.S. Jo a hádejte u koho na konec skončil Leben. Dneska to zapojím a vyzkouším. Jsem moc zvědavý. Samozřejmě na Reference3A.
Můj dík patří Tomově manželce za plnou krabici výborného slaného štrůdlu. Rowingovi za přepečlivé nastavení gramofonu a pak i za moderování celé akce a nekonečné přehazování kabelů a phono předzesilovačů
Ale taky chci poděkovat všem, kteří přišli a přispěli tak k celkové výborné atmosféře, která se nakonec zvrhla v exhibici Pavla (Rigo) "k...a, kde je ten s těma pivama, vole" Myslel tím číšníka
Za pomoc se stěhováním patří můj díky Evičce, Primaremu, Sunesovi, Bohusovi, Efičákovi, Radkovi a taky Ivovi přestože místo stěhování se více věnoval Evičce.
Osobně mne akce hodně pobavila, myslím, že prostředí bylo lepší než na RAA a asi se i konání příští RAA přesune do hotelu Relax.
Efičák během stěhování vyřkl magické slovo "After-Party" a další neplánovaná akce proběhla v hotelu AGH. Takže jsme skončili skoro v deset hodin večer !!!
Parádní akce !
Ale taky chci poděkovat všem, kteří přišli a přispěli tak k celkové výborné atmosféře, která se nakonec zvrhla v exhibici Pavla (Rigo) "k...a, kde je ten s těma pivama, vole" Myslel tím číšníka
Za pomoc se stěhováním patří můj díky Evičce, Primaremu, Sunesovi, Bohusovi, Efičákovi, Radkovi a taky Ivovi přestože místo stěhování se více věnoval Evičce.
Osobně mne akce hodně pobavila, myslím, že prostředí bylo lepší než na RAA a asi se i konání příští RAA přesune do hotelu Relax.
Efičák během stěhování vyřkl magické slovo "After-Party" a další neplánovaná akce proběhla v hotelu AGH. Takže jsme skončili skoro v deset hodin večer !!!
Parádní akce !
Ta foto reportáž je jak čínská průmyslová spionáž...
Parádní akce. Je prima se setkat a podebatovat mimo fórum.
Je to jiné jak dohadování na netu...
Díky za pozvání.
Měl jsem sebou i MC phono demagnetizér ale nechtěl jsem s tím opruzovat.
Stačilo porovnávání phono preampů mezi sebou.
Tak o jeho vlivu napíši do jiného vlákna.
Parádní akce. Je prima se setkat a podebatovat mimo fórum.
Je to jiné jak dohadování na netu...
Díky za pozvání.
Měl jsem sebou i MC phono demagnetizér ale nechtěl jsem s tím opruzovat.
Stačilo porovnávání phono preampů mezi sebou.
Tak o jeho vlivu napíši do jiného vlákna.
Taky se připojuji s oceněním organizátorům setkání. Velmi pěkné prostředí, příjemní účastníci i zajímavý zvuk! (Sonus Faber překvapil). Díky za pozvání, Lubore.