prve ohlasy uz su , tak vas to asi zaujima, podme pekne poporiadku.
to Acon :
dakujem za podnety, k niektorym sa mozem vyjadrit uz teraz.
reklama je a bude, zije z nej kazdy jeden casopis, inak to nejde. to nemusim vysvetlovat ale asi casto budem musiet
nevadi
taliansko,pekna krajina, ale v dalsich cislach sa chceme zamerat na slovenskych a ceskych vyrobcov, radsej budeme pisat o domacej scene, predstavime tuzemskych vyrobcov hifi techniky ako zahranicnych, ma to vsak jednu podmienku - musia chciet. ( dufam, ze to nebude problem )
akustika je tema na cely zivot, cierna veda (citát), chceme menej skusenym predostriet aspon zaklady, tu vidim velku moznost uplatnit vase posrehy a nazory, co uverejnit, comu sa venovat v dalsich cislach .
Peter je svet sam o sebe, je mlady, bavi ho to a ma velke moznosti pocuvat, porovnavat, hodnotit, som rad, ze je v teame. ma svoj prejav, ktorym sa lisi od ostatnych redaktorov a dufam, ze to tak ostane. ak vydrzi, casom rozsiri pole svojich priaznivcov, o tom nepochybujem.
no a tie MP3, neviem , zajtra to preberieme a dam vediet, napad je to zaujimavy, aj ked asi tazko realizovatelny, v kazdom pripade sa k nemu vratim.
to boxer:
spolupraca uz bola nadviazana a dufam , ze sa bude rozsirovat. nie vsetky znacky su zastupene aj u nas.
samozrejme nazory a postrehy, ktore nas mozu posunut dopredu...
vlastni niekto z vas skvost stary 30 rokov? milnik hifi ? sem s nim ...
to MB:
fu , neviem co s tebou, n.....l ta Andrej, no stalo sa, obavam sa , ze nech sem napisem cokolvek , zameties to pod stol.
raz to s tebou skusim, uvidime...
takze:
som v poradi len druhy redaktorko, jeden z nas nebol...
nechces viac citat nas casopis, ok akceptujem tvoj nazor , necitaj. su casopisy s dlhhorocou tradiciou, kvalitnejsim obsahom, nech sa paci...
1. nie su odpisane, on sa tak vyjadruje neustale, je to tak. obcas mu nerozumiem, hladam v slovniku cudzie slova, no a co.
2. ano, mame.
3. tabulku cokolady nam vytklo niekolko citatelov, avsak viac bolo takych, ktorym sa pacila. ukecaj admina, nech urobi anketu ano /nie, sam som zvedavy...
4. grafy merania, toto bude asi najdiskutovanejsia tema. ak by sme aj zacali merat, neuspokojime nikoho. jednemu by vadila miestnost kde meriame, druhemu pristroje , tretiemu metodika atd. atd. a dovolim si tvrdit, ze 95% ciatatelov by aj tak nevedelo, o co ide. Clanok moze byt len prijemnou inspiraciou, impulzom k tomu, aby si si isiel nieco niekam vypocut a urobit si vlastny nazor. Neverim , ze si niekto na zaklade nejakeho clanku a grafov uteka kupit zosilovac ...
5. duely budu, pravdepodobne zaciatkom buduceho roku.
6. nejako to nevidim
7. usher je kapitola sama o sebe, diskuzia k nim prebehla na nasej domacej stranke, neviem ci sa znovu opakovat, asi nie.
8. nekupil, veru nekupil, asi ma lepsie
, detsky , snobsky vsetko jedno, mal byt kresleny vtip, nie je.
Vidim, ze Andrej ti pekne lezi v zaludku, nic s tym neurobim.
Nasadli sme na bicykel a ucime sa bicyklovat, nietko nas podrzi, niekto nas vopred odsudi k neuspechu. Je to prve cislo, nech je ake chce, je nase a tesime sa na druhe.