Návštěva Ostravy a okolí
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Návštěva Ostravy a okolí
Já a Fousek s manželkou jedeme ve středu do Ostravy.Rádi bychom se k někomu vnutili na poslech něčeho zajímavého,dobrou muziku přivezeme,popřípadě na pokec do nějaké hospůdky.Předpokládám,že na pivko a na pokec půjde také Pavel Diok a pan Levinson. Kdo by měl zájem předvést nám svojí sestavu dejte vědět,rádi bychom si rozšířili naše malé obzory. 732576216
Re: Návštěva Ostravy a okolí
Milý spoluposluchači.
Neodvážím se unavovat, Tvé a Fouskovy trénované slechy mojí hnojačkou.
Na pivko s Vámi oběma skočím rád.
Neodvážím se unavovat, Tvé a Fouskovy trénované slechy mojí hnojačkou.
Na pivko s Vámi oběma skočím rád.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Michale,
jak jsme se domlouvali, uvidím v pondělí jak to bude vypadat. Určitě se sejdeme na pivku a v Tykonu, poslech podle pracovního vytížení. Efičáka též rád uvidím.
jak jsme se domlouvali, uvidím v pondělí jak to bude vypadat. Určitě se sejdeme na pivku a v Tykonu, poslech podle pracovního vytížení. Efičáka též rád uvidím.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo další?Hmmm.Nikdo nemá zájem vidět bláznivé rockery Zappu a fouska?
No já vás uritě oba uvidím. A to velmi rád. Ale vidím to jen na ten čtvrtek. Protože jinak jsem trochu mimo.
To je peh,moc rád bych tě zase viděl Michale,ale zrovna ve středu nemůžu,jedině tak od devíti večera,kdybyste byli někde ještě na pivku,ozvu se Efičákovi a dojedu
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Pasul.Patman. Domluveno.
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Michale já s váma počítám na to pivo ve středu po práci, takže kolem 19 hodiny a můžete se zastavit odpoledne, dáme řeč o progrocku atd.
Hifi Studio Panský dvůr
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Určitě příjdeme něco poslechnout,to je jasné.Zavolám ti předem,že jedeme.Pavel Diok píše:Michale já s váma počítám na to pivo ve středu po práci, takže kolem 19 hodiny a můžete se zastavit odpoledne, dáme řeč o progrocku atd.