Mnichov
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mnichov
Tak to ti Tannoyaci zase posrali.Už na fotce je vidět,jak to mají špatně postavené.Sami píšou kolik to mají mít od zdi daleko, a sami to tam postavili takhle prasácky.Všiml jsem si ,že ostatní firmy to měly hezky daleko od zdi Tannoy potřebují hoooodně prostoru!Esoteric a nový model Royal Kingdom jsem neslyšel tak nevím,kde je další zakopaný pes.Ty Royal Kingdom se mi už ani designově nelíbí, tak mně ani nevadí, jak to tam hrálo,jen mně štve ,že si dělají ostudu sami sobě a případné zájemce si tak odhánějí. Ty moje Tannoy po poslechu u mne chtěl jeden hifista koupit,ale po výstavě prohlásil,že po poslechu stejných beden na výstavě by si je už nekoupil.O 14 dní později je měl už doma,díky prezentaci u mne měl obchodník kšeft. Kde je má odměna?
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Michal, Tom, Mirek
Kluci, myslim, ze skoro vsem, teda az na jednoho, se vase zpravy z Mnichova a pote Tomasovy fotky libily. Za sebe muzu rict, ze jste odvedli vynikajici praci a klidne jste se na to mohli vykaslat.
Kluci, myslim, ze skoro vsem, teda az na jednoho, se vase zpravy z Mnichova a pote Tomasovy fotky libily. Za sebe muzu rict, ze jste odvedli vynikajici praci a klidne jste se na to mohli vykaslat.
zappa
expozice tannoy byla obklopena nějakými panely.
určitě alá "tlumení".
ty panely byly od zdí dost daleko. na fotce vidíš, že repro byly umístěny "na štorc".
vzdáleností od stěn to tedy určitě nebylo.
tam byly tak 2-3m ode zdi. u tebe doma to hraje úplně jinak a máš je mnohem blíže.
mluvil jsem o tom dnes se syčákem.
členovi jejich kliky se naopak zvuk hodně líbil.
tipoval bych to na špatnou kombinaci. stejně jako v praze, ne?
nelze hodnotit samotné bedny tannoy.
lze jen říci, že v porovnání s ostatními sestavami ve stejných místnostech to byl průser jak hrom.
p.s.: vzhledově, naopak, skvělé.
davidhigh
ta výstava je fakt hrozně zajímavá.
určitě se jeď podívat. na 2 dny.
info, tipy, hotel.... dodáme. a rádi.
snad jednou dojde na sraz členů tohoto fóra u mnichovského piva po výstavě.
p.s.: pytlovi paulaner hrozně chutnal.
expozice tannoy byla obklopena nějakými panely.
určitě alá "tlumení".
ty panely byly od zdí dost daleko. na fotce vidíš, že repro byly umístěny "na štorc".
vzdáleností od stěn to tedy určitě nebylo.
tam byly tak 2-3m ode zdi. u tebe doma to hraje úplně jinak a máš je mnohem blíže.
mluvil jsem o tom dnes se syčákem.
členovi jejich kliky se naopak zvuk hodně líbil.
tipoval bych to na špatnou kombinaci. stejně jako v praze, ne?
nelze hodnotit samotné bedny tannoy.
lze jen říci, že v porovnání s ostatními sestavami ve stejných místnostech to byl průser jak hrom.
p.s.: vzhledově, naopak, skvělé.
davidhigh
"Najednou" to neviem, ale na čtyrikrát ánoTomasT píše:Kluci, neporadite mi nekdo jak ty fotky najednou dostat do sveho PC ?
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/385384740/High_End_2010_by_noeffred.part1.rar
http://rapidshare.com/files/385400335/High_End_2010_by_noeffred.part2.rar
http://rapidshare.com/files/385414098/High_End_2010_by_noeffred.part3.rar
http://rapidshare.com/files/385432659/High_End_2010_by_noeffred.part4.rar
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Zajimava je urcite a snad to pristi rok vyjde. Setkani s cleny by bylo urcite moc fajn...lachim píše:
davidhigh
od fotolaika dostanu všechny fotky na dvd, která budeme s pytlem (jako v loni)
distribuovat mezi případné zájemce.
distribuovat mezi případné zájemce.
lachim už teraz sa hlásim medzi záujemcov o DVD. Viem aké ťažké je urobiť peknú fotku na výstave, "fotografy" fotiaci mobilom sú na smiech. Chcelo by to viac fotolaikov
to all : jelikoz bude o DVD asi vetsi zajem, navrhuji pro mimo prazske nasledujici reseni - az budou vsechny foto hotove, rozdelim je na slozku "high ress" (tedy podle orezu zhruba ve velikosti 30 x 45cm v print rozliseni 300dpi) a slozku nahledy, kde to bude udelane pro web .. cele zabalim a bud koupim nekde prostor na rapidu, nebo se domluvim s pipisem, zda bych to nemohl povesit nekde na jejich prostor hifinazoru a odtud by si to kazdy mohl uploadovat .. prazaci mohou dostat DVD s obalem ....
Rapida mam a muzu to tam vyvesit.
Fotolaik
Tome,psal jsem už Michalovi,ten mi DVD slíbil.
Jen bych chtěl,abys mě tam nechal všechny fotky,i ty mázlé a neostré. Ty já rád.
Tome,psal jsem už Michalovi,ten mi DVD slíbil.
Jen bych chtěl,abys mě tam nechal všechny fotky,i ty mázlé a neostré. Ty já rád.
a čo hovorite na prezentaciu Stereoplay, podla mna to najzaujimavšie na celej vystave, pre mna naj zvuk MBL, potom sa mi pačil TAD a u Nubert to že puštali rozne žanre hudby nie ako u vačšiny to čo musi hrať dobre.
Tady se teda člověk fakt pobaví, ale trochu nám to utíká od tématu.
Jinak zkouknul jsem fotky a to i v těch odkazech. Musela to být super výstava ! Snad se tam na některý z příštích ročníků podívám.
Jinak zkouknul jsem fotky a to i v těch odkazech. Musela to být super výstava ! Snad se tam na některý z příštích ročníků podívám.
Dalsie viacstranove postrehy z vystavy aj s fotkami:
http://www.fairaudio.de/artikel/2010-me ... 010-1.html
http://www.fairaudio.de/artikel/2010-me ... 010-1.html
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Repro TAD jsem slyšel na výstavě v Mnichově minulý rok,a pro mne to jsou po MBL jediné repro,které bych si uměl představit vlastnit,tedy sohledem na design.Byly tam i další zvukově povedené soustavy např Avantgarde(ty se moc líbí manželce,ale pro mne studené a neosobní,i když do některých interierů skvostné) a YG Acoustic,které jsou velmi ošklivé.Chtěl bych slyšet Calix,ty se mi líbí.