Mnichov
Re: Mnichov
a samozřejmě nic moc Focal, nevím ani ty Utopie takový technický zvuk
Nojo no,posluchači zkreslení.Pštrosy na vás.
Nojo no,posluchači zkreslení.Pštrosy na vás.
Chlapi, a co novinka a vlajková loď Vandersteen - Model Seven?
(vizuálně obdoba Wilson Audio Sasha W/P, podle fotek je tam měli v modrém laku)
(vizuálně obdoba Wilson Audio Sasha W/P, podle fotek je tam měli v modrém laku)
Noble Audio - výroba a prodej
to mlb byl tenhle stroj casu krizeny s volierou ?lachim píše:2. lepsi nez kharma na vyskach a stredech je top sestava od mbl.
je zde citit, ze sestava nema podporu woferu. ale ten zvuk je naprosto fenomenalni.
na basy meli asi extra basovy system ?
ps. ty jbl k2 s9900 jste tam nezaregistrovali ?
MBL- basy jsou ty černé sloupy vedle voliery.Hralo to moc příjemně,pro mne překvapivě velmi vyrovnaně čekal jsem basovou nakládačku a ono ne.
jo,jo taky jsem se letos zůčastnil---poprvé a doufám že ne naposledy.Nemám srovnání s dřívějším ročníkem ale pro mne to bylo letes doslova pochutnání a obrovský zážitek.Jak už píšou nahoře zkušenější návštěvníci bylo toho mnoho co do množství značek,velikosti salonků(no spíše salonů u některých značek menší tělocvična),prodejců CD a LP,a všelijakých voodoo a kabelů atd... Byl jsem jen na pátek a pokud jste schopni nechat bokem běžné značky dá se to stihnout ,ale určitě je lépe vyrazit na 2 dny.V tom běhu jsem si nic nepoznamenal a blbec ani nefotím-velká chyba.Každopádně podařilo se mi slyšet snad vše co jsem chtěl a o čem jsem zatím jen četl a slintal u internetu.Pro mne zklamání-Tannoy,Quad zvuk nic moc,ale alespoň hrály,Mark Levinson,Revel,Thiel pouze vystavené nezapojené.Každopádně u Mark Levinsona konce 532H a 532 rozebrané ,takže jsem alespoň viděl jak to vypadá uvnitř(houby tomu rozumím ale z jedné 532 by se postavily dvě 532H),trochu ošizená verze,samozřejmě za jinou cenu, ale ve stejném kabátě,alespoň ze předu.
Jinak co hrálo a líbilo se:
těšil jsem se na Ascendo nezklamalo
YB nejlepší bedny na světě,alespoň to tak balo napsáno na jejich stánku
MBL už jsem psal supr
Avandgarde Acoustic-hrály vše rock,blues,klasiku vše jak na koncertě a občas i při stejné hlasitosti,až se mi vlnily kalhoty,ale letos bez basové sekce ,jak mi řekl Syčák prostě malá bedna
Magico- Solution supr,druhá sestava s nějakým digi zesilovačem a tam se mi to líbilo ještě víc
TAD-komplet sestava od Cd až po boxy pavilonek asi 10x10x4m výborná na jakékoliv hudbě
no a nakonec to kam jsem se vracel a vracel a poslouchal Hansen boxy-Solution-Cd-předek-konec a druhá sestava Lansch boxy(plasma tweeter,horn středy a 18" basák) Zdroj Emmlabs zesílení - Digital-do-main B1a(japonsko)monobloky a před zes.tak tohle byla pecka,obzvlášť u Lansch mi až ukápla slza, ale i druhá sestava stála za to opravdu moc ,moc pěkné.
Bylo toho určitě víc,ale bohužel jsem trochu sklerotik a tak si další jména nepamatuju.
Pro mne jedno poučení- naivně jsem si myslel že mám doma highend,ale je to jen a jen spotřebka, ať si každý říká co chce.Bohužel,pokud si to nevyzkoušíte a neuslyšíte na vlastní uši nikdo neuvěří.Highend - je zvukově úplně jinde,další poznání bez velké místnosti(alespoň 60metrů a 3m strop) to taky jaksi není ono,do našich běžných krcálků 25-40m tahle monstra prostě nenacpem a když jo tak je akorát zadusíme a můžeme měnit kabely a filtrovat elektřinu jako diví ,tohle je prostě někde jinde.Samozřejmě je to jinde i finančně,cenovky u těhle divočin jsou hnus v korunách,ale ony jsou v eurech
Co se dá dělat? Netrápit se věnovat se poslechu hudby a u toho klidně snít.Každopádně jsem si výstavu moc užil a jsem rád,že jsem jel,protože na internetu tohle prostě nezažijete.Fous
jo,jo taky jsem se letos zůčastnil---poprvé a doufám že ne naposledy.Nemám srovnání s dřívějším ročníkem ale pro mne to bylo letes doslova pochutnání a obrovský zážitek.Jak už píšou nahoře zkušenější návštěvníci bylo toho mnoho co do množství značek,velikosti salonků(no spíše salonů u některých značek menší tělocvična),prodejců CD a LP,a všelijakých voodoo a kabelů atd... Byl jsem jen na pátek a pokud jste schopni nechat bokem běžné značky dá se to stihnout ,ale určitě je lépe vyrazit na 2 dny.V tom běhu jsem si nic nepoznamenal a blbec ani nefotím-velká chyba.Každopádně podařilo se mi slyšet snad vše co jsem chtěl a o čem jsem zatím jen četl a slintal u internetu.Pro mne zklamání-Tannoy,Quad zvuk nic moc,ale alespoň hrály,Mark Levinson,Revel,Thiel pouze vystavené nezapojené.Každopádně u Mark Levinsona konce 532H a 532 rozebrané ,takže jsem alespoň viděl jak to vypadá uvnitř(houby tomu rozumím ale z jedné 532 by se postavily dvě 532H),trochu ošizená verze,samozřejmě za jinou cenu, ale ve stejném kabátě,alespoň ze předu.
Jinak co hrálo a líbilo se:
těšil jsem se na Ascendo nezklamalo
YB nejlepší bedny na světě,alespoň to tak balo napsáno na jejich stánku
MBL už jsem psal supr
Avandgarde Acoustic-hrály vše rock,blues,klasiku vše jak na koncertě a občas i při stejné hlasitosti,až se mi vlnily kalhoty,ale letos bez basové sekce ,jak mi řekl Syčák prostě malá bedna
Magico- Solution supr,druhá sestava s nějakým digi zesilovačem a tam se mi to líbilo ještě víc
TAD-komplet sestava od Cd až po boxy pavilonek asi 10x10x4m výborná na jakékoliv hudbě
no a nakonec to kam jsem se vracel a vracel a poslouchal Hansen boxy-Solution-Cd-předek-konec a druhá sestava Lansch boxy(plasma tweeter,horn středy a 18" basák) Zdroj Emmlabs zesílení - Digital-do-main B1a(japonsko)monobloky a před zes.tak tohle byla pecka,obzvlášť u Lansch mi až ukápla slza, ale i druhá sestava stála za to opravdu moc ,moc pěkné.
Bylo toho určitě víc,ale bohužel jsem trochu sklerotik a tak si další jména nepamatuju.
Pro mne jedno poučení- naivně jsem si myslel že mám doma highend,ale je to jen a jen spotřebka, ať si každý říká co chce.Bohužel,pokud si to nevyzkoušíte a neuslyšíte na vlastní uši nikdo neuvěří.Highend - je zvukově úplně jinde,další poznání bez velké místnosti(alespoň 60metrů a 3m strop) to taky jaksi není ono,do našich běžných krcálků 25-40m tahle monstra prostě nenacpem a když jo tak je akorát zadusíme a můžeme měnit kabely a filtrovat elektřinu jako diví ,tohle je prostě někde jinde.Samozřejmě je to jinde i finančně,cenovky u těhle divočin jsou hnus v korunách,ale ony jsou v eurech
Co se dá dělat? Netrápit se věnovat se poslechu hudby a u toho klidně snít.Každopádně jsem si výstavu moc užil a jsem rád,že jsem jel,protože na internetu tohle prostě nezažijete.Fous
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Zde je odkaz na slovanet, kde Kuba4 nafotil a postnul z Mnichova nekolik moc hezkych foto
http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... 274#107274
http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... 274#107274
fous
máš recht. je to veliký zážitek.
třetí ročník jsme byli na 2,5 dne... to je tak akorát.
vždy v mnichově se směji tomu klišé
"na výstavě nelze zvuk přístrojů hodnotit".
v mnichově lze hodnotit naprosto ideálně.
všichni mají téměř stejné podmínky a všichni se dosti výrazně věnují akustice pronajatého prostoru.
když pak procházíš těmi stejnými poslechovkami, tak až žasneš, jak to někde hraje a někdo to jen chrčí.
na
zrovna ty modré bedny hrály skvěle.
ve čtvrtek nám s pytlem padla brada z velkého, tvrdého zvuku tak normálně velkých beden.
jen fotolaik úsměvně komentoval vzhled beden "takovýhle modrý lak jsme měli za komančů na naší stodvacáté"
máš recht. je to veliký zážitek.
třetí ročník jsme byli na 2,5 dne... to je tak akorát.
vždy v mnichově se směji tomu klišé
"na výstavě nelze zvuk přístrojů hodnotit".
v mnichově lze hodnotit naprosto ideálně.
všichni mají téměř stejné podmínky a všichni se dosti výrazně věnují akustice pronajatého prostoru.
když pak procházíš těmi stejnými poslechovkami, tak až žasneš, jak to někde hraje a někdo to jen chrčí.
na
zrovna ty modré bedny hrály skvěle.
ve čtvrtek nám s pytlem padla brada z velkého, tvrdého zvuku tak normálně velkých beden.
jen fotolaik úsměvně komentoval vzhled beden "takovýhle modrý lak jsme měli za komančů na naší stodvacáté"
Kluci, neporadite mi nekdo jak ty fotky najednou dostat do sveho PC ?
achich ach, kde jsou ta krásná osmdesátá léta se zvukem měkoučkým a předoucím jako kočka...lachim píše:ve čtvrtek nám s pytlem padla brada z velkého, tvrdého zvuku tak normálně velkých beden.
...prípadne zaduneným, zliatym, bez rozlíšenia
jak to spolu souvisí?
nijak!
to je jen takový folklór, tyhle řeči.
nijak!
to je jen takový folklór, tyhle řeči.
Ten tvůj povzdech mi připomíná dnešní povzdech ze Slovanetu:dadaft píše: achich ach, kde jsou ta krásná osmdesátá léta se zvukem měkoučkým a předoucím jako kočka...
Tony, v tomto to není:To krásný hifi, který jsme měli všichni tak rádi, skončilo...nastává doba dospělosti...konec dětství...a to už není zdaleka tak hravé...smutek...
Je to jen a jen v penězích, ty staré stroje mnohdy hrají lépe než ty dnešní, ale kdo by ty nové potom kupoval ? Prodává se dobře vždy něco nového, neotřelého, třeba:Tony píše:...prípadne zaduneným, zliatym, bez rozlíšenia
ve čtvrtek nám s pytlem padla brada z velkého, tvrdého zvuku tak normálně velkých beden
Iste, môže to aj tak byť, ale napr. u CD-prehrávačoch to neplatí určite. A keď si zoberieš napr. 20-ročné Dynaudia, už dávno majú rozpadnuté závesy.Aleska píše: Tony, v tomto to není:Je to jen a jen v penězích, ty staré stroje mnohdy hrají lépe než ty dnešní, ale kdo by ty nové potom kupoval ? Prodává se dobře vždy něco nového, neotřeléhoTony píše:...prípadne zaduneným, zliatym, bez rozlíšenia
Ja v tom vidím skôr nostalgiu.
Aj keď dnešná doba je uponáhľaná a každý sa ťa snaží iba oklamať-ušetriť...
Mnichov byl prima, pouze bych opakoval Lachima Pytla .. nejlepsi zvuk pro me Kharma - opet jsem mel prijemny pocit z toho, ze nervu prachy do nejakeho reseni, ktere stejne nikdy nebude hrat ani z 50% jako tato expozice ... nadale zustavam jako lůza u sveho IPodu ... prihodim sem postupne par povedenych i nepovedenych fotek, zkusim to davat ucelene, ale myslim, ze se me to nepovede
bohuzel mohu davat jen male obrazky, protoze nelze davat obrazky vyssi nez 1024 - coz je opruz a tak dneska hodim uz jen par fotek, nemam cas to davat po jedne fotce, abych splnil pominky uploadu ..