Mnichov

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
boxer

Re: Mnichov

Příspěvek od boxer »

a samozřejmě nic moc Focal, nevím ani ty Utopie takový technický zvuk

Nojo no,posluchači zkreslení.Pštrosy na vás.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Chlapi, a co novinka a vlajková loď Vandersteen - Model Seven?
(vizuálně obdoba Wilson Audio Sasha W/P, podle fotek je tam měli v modrém laku)
Noble Audio - výroba a prodej

AM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AM »

lachim píše:2. lepsi nez kharma na vyskach a stredech je top sestava od mbl.
je zde citit, ze sestava nema podporu woferu. ale ten zvuk je naprosto fenomenalni.
to mlb byl tenhle stroj casu krizeny s volierou ? :D

Obrázek

na basy meli asi extra basovy system ?

ps. ty jbl k2 s9900 jste tam nezaregistrovali ?

Fous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fous »

MBL- basy jsou ty černé sloupy vedle voliery.Hralo to moc příjemně,pro mne překvapivě velmi vyrovnaně čekal jsem basovou nakládačku a ono ne.

jo,jo taky jsem se letos zůčastnil---poprvé a doufám že ne naposledy.Nemám srovnání s dřívějším ročníkem ale pro mne to bylo letes doslova pochutnání a obrovský zážitek.Jak už píšou nahoře zkušenější návštěvníci bylo toho mnoho co do množství značek,velikosti salonků(no spíše salonů u některých značek menší tělocvična),prodejců CD a LP,a všelijakých voodoo a kabelů atd... Byl jsem jen na pátek a pokud jste schopni nechat bokem běžné značky dá se to stihnout ,ale určitě je lépe vyrazit na 2 dny.V tom běhu jsem si nic nepoznamenal a blbec ani nefotím-velká chyba.Každopádně podařilo se mi slyšet snad vše co jsem chtěl a o čem jsem zatím jen četl a slintal u internetu.Pro mne zklamání-Tannoy,Quad zvuk nic moc,ale alespoň hrály,Mark Levinson,Revel,Thiel pouze vystavené nezapojené.Každopádně u Mark Levinsona konce 532H a 532 rozebrané ,takže jsem alespoň viděl jak to vypadá uvnitř(houby tomu rozumím ale z jedné 532 by se postavily dvě 532H),trochu ošizená verze,samozřejmě za jinou cenu, ale ve stejném kabátě,alespoň ze předu.
Jinak co hrálo a líbilo se:
těšil jsem se na Ascendo nezklamalo
YB nejlepší bedny na světě,alespoň to tak balo napsáno na jejich stánku
MBL už jsem psal supr
Avandgarde Acoustic-hrály vše rock,blues,klasiku vše jak na koncertě a občas i při stejné hlasitosti,až se mi vlnily kalhoty,ale letos bez basové sekce ,jak mi řekl Syčák prostě malá bedna *2thumbsup*
Magico- Solution supr,druhá sestava s nějakým digi zesilovačem a tam se mi to líbilo ještě víc
TAD-komplet sestava od Cd až po boxy pavilonek asi 10x10x4m výborná na jakékoliv hudbě
no a nakonec to kam jsem se vracel a vracel a poslouchal Hansen boxy-Solution-Cd-předek-konec a druhá sestava Lansch boxy(plasma tweeter,horn středy a 18" basák) Zdroj Emmlabs zesílení - Digital-do-main B1a(japonsko)monobloky a před zes.tak tohle byla pecka,obzvlášť u Lansch mi až ukápla slza, ale i druhá sestava stála za to opravdu moc ,moc pěkné.
Bylo toho určitě víc,ale bohužel jsem trochu sklerotik a tak si další jména nepamatuju.

Pro mne jedno poučení- naivně jsem si myslel že mám doma highend,ale je to jen a jen spotřebka, ať si každý říká co chce.Bohužel,pokud si to nevyzkoušíte a neuslyšíte na vlastní uši nikdo neuvěří.Highend - je zvukově úplně jinde,další poznání bez velké místnosti(alespoň 60metrů a 3m strop) to taky jaksi není ono,do našich běžných krcálků 25-40m tahle monstra prostě nenacpem a když jo tak je akorát zadusíme a můžeme měnit kabely a filtrovat elektřinu jako diví ,tohle je prostě někde jinde.Samozřejmě je to jinde i finančně,cenovky u těhle divočin jsou hnus v korunách,ale ony jsou v eurech *headbang*
Co se dá dělat? Netrápit se věnovat se poslechu hudby a u toho klidně snít.Každopádně jsem si výstavu moc užil a jsem rád,že jsem jel,protože na internetu tohle prostě nezažijete.Fous

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Zde je odkaz na slovanet, kde Kuba4 nafotil a postnul z Mnichova nekolik moc hezkych foto
http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... 274#107274

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

fous

máš recht. je to veliký zážitek.
třetí ročník jsme byli na 2,5 dne... to je tak akorát.
vždy v mnichově se směji tomu klišé
"na výstavě nelze zvuk přístrojů hodnotit".
v mnichově lze hodnotit naprosto ideálně.
všichni mají téměř stejné podmínky a všichni se dosti výrazně věnují akustice pronajatého prostoru.
když pak procházíš těmi stejnými poslechovkami, tak až žasneš, jak to někde hraje a někdo to jen chrčí.

na
zrovna ty modré bedny hrály skvěle.
ve čtvrtek nám s pytlem padla brada z velkého, tvrdého zvuku tak normálně velkých beden.
jen fotolaik úsměvně komentoval vzhled beden "takovýhle modrý lak jsme měli za komančů na naší stodvacáté"

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

TomasT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasT »

lachim píše:další odkaz na fotky z výstavy

http://www.flickr.com/photos/noeffred/s ... 017422328/
Kluci, neporadite mi nekdo jak ty fotky najednou dostat do sveho PC ?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

lachim píše:ve čtvrtek nám s pytlem padla brada z velkého, tvrdého zvuku tak normálně velkých beden.
achich ach, kde jsou ta krásná osmdesátá léta se zvukem měkoučkým a předoucím jako kočka...

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

...prípadne zaduneným, zliatym, bez rozlíšenia ;)

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

jak to spolu souvisí?
nijak!

to je jen takový folklór, tyhle řeči.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

dadaft píše: achich ach, kde jsou ta krásná osmdesátá léta se zvukem měkoučkým a předoucím jako kočka...
Ten tvůj povzdech mi připomíná dnešní povzdech ze Slovanetu:
To krásný hifi, který jsme měli všichni tak rádi, skončilo...nastává doba dospělosti...konec dětství...a to už není zdaleka tak hravé...smutek...
Tony, v tomto to není:
Tony píše:...prípadne zaduneným, zliatym, bez rozlíšenia ;)
Je to jen a jen v penězích, ty staré stroje mnohdy hrají lépe než ty dnešní, ale kdo by ty nové potom kupoval ? Prodává se dobře vždy něco nového, neotřelého, třeba:
ve čtvrtek nám s pytlem padla brada z velkého, tvrdého zvuku tak normálně velkých beden

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Aleska píše: Tony, v tomto to není:
Tony píše:...prípadne zaduneným, zliatym, bez rozlíšenia ;)
Je to jen a jen v penězích, ty staré stroje mnohdy hrají lépe než ty dnešní, ale kdo by ty nové potom kupoval ? Prodává se dobře vždy něco nového, neotřelého
Iste, môže to aj tak byť, ale napr. u CD-prehrávačoch to neplatí určite. A keď si zoberieš napr. 20-ročné Dynaudia, už dávno majú rozpadnuté závesy.
Ja v tom vidím skôr nostalgiu.
Aj keď dnešná doba je uponáhľaná a každý sa ťa snaží iba oklamať-ušetriť...

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

Mnichov byl prima, pouze bych opakoval Lachima Pytla .. nejlepsi zvuk pro me Kharma - opet jsem mel prijemny pocit z toho, ze nervu prachy do nejakeho reseni, ktere stejne nikdy nebude hrat ani z 50% jako tato expozice ... nadale zustavam jako lůza u sveho IPodu ... prihodim sem postupne par povedenych i nepovedenych fotek, zkusim to davat ucelene, ale myslim, ze se me to nepovede :-)

Obrázek
Obrázek

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

bohuzel mohu davat jen male obrazky, protoze nelze davat obrazky vyssi nez 1024 - coz je opruz a tak dneska hodim uz jen par fotek, nemam cas to davat po jedne fotce, abych splnil pominky uploadu ..
Obrázek

Odpovědět