Home Cinema Praha 2010
Home Cinema Praha 2010
Nevím jestli to sem patří, ale byl jsem se dnes podívat -- škoda 100,- Kč. Pár DK, ale zvuk hrůza, jediné co mě padlo do očí a dalo se poslouchat tak sestava Denon k 100 výročí firmy, krásný gramec DP-A100, nádhera trochu podoba meho DP-59L, ale samozřejmě nové rameno. Ani výběr Blue R. skoro žádný, pouze pár LP a CD japan u p.Kaliny. U stánku AQ, mě zaujali sitové konektory f. TTAF, hezké, kvalitní provedení a nádherné provedení mini komponentů Pro-Jet.
Re: Home Cinema Praha 2010
h-c 2010 pro mě zůstane...
nejhorší zvuk sterea co jsem asi v životě slyšel.
aneb... jak zesměšnit představení vlajkového modelu firmy
kef reference 207.2 + myryad (amp+preamp+cdp)
tak špatně nechat hrát bedny za 550.000 kč a ještě k tomu to vystavovat!
HRŮZA. už ani slovo MASAKR nestačí.
lepší zvuk předvedly i malé aq na pro-ject. fakt.
tohle je možné asi jen v praze.
nejhorší zvuk sterea co jsem asi v životě slyšel.
aneb... jak zesměšnit představení vlajkového modelu firmy
kef reference 207.2 + myryad (amp+preamp+cdp)
tak špatně nechat hrát bedny za 550.000 kč a ještě k tomu to vystavovat!
HRŮZA. už ani slovo MASAKR nestačí.
lepší zvuk předvedly i malé aq na pro-ject. fakt.
tohle je možné asi jen v praze.
pma
Pavle, bež si tu HRŮZU poslechnout. schválně... !
207.2 předváděli např.v Mnichově 2009,10. V expozici kef jako referenční domácí kino.
A to byl vážně zážitek! Naprostý opak pražšké prezentace.
Pak napiš.
Pavle, bež si tu HRŮZU poslechnout. schválně... !
207.2 předváděli např.v Mnichově 2009,10. V expozici kef jako referenční domácí kino.
A to byl vážně zážitek! Naprostý opak pražšké prezentace.
Pak napiš.
Já tam byl pracovně včera před Santanou, výročního Denona vezmeme do Recalu do Zlína, jinak mě zaujaly ty "portugalské" akustické panely u Basysu, taky v Recalu vyzkoušíme. Jinak tam nebylo nic nového, co by zaujalo, něco i trochu zvráceně pobavilo (předražený americký multiroom bez hdmi, s distribucí audio i video signálu analogově, umí ale stahovat rolety...).
Výstavy už jen jako setkávačky a kukendo, poslech vyloučen...
Výstavy už jen jako setkávačky a kukendo, poslech vyloučen...
Pro mě to bylo příjemně strávené deštivé sobotní odpoledne. O Hi-Fi to sice moc není, ale o to na téhle výstavě nejde ani podle jejího názvu.
Znovu jsem si vyzkoušel 3D brýle (Sharp), abych se znovu přesvědčil, že to je sice zajímavé, ale já zůstanu radši u 2D obrazu.
Zajímavější, než 3D obraz, mi přišlo křeslo pro domácí kino D-BOX (http://www.d-box.cz/). Milovníkům akčních a katastrofických filmů to přináší úplně nový zážitek. Já ale, jako příznivec trochu jiných filmových žánrů, zůstanu radši u klasického křesla.
Poslechl jsem si i dvoje sluchátka. Nejdříve Beyerdynamic T1 se zesilovačem Beyerdynamic A1. Pro mě to byla vzhledem k ceně sestavy (cca 50 tis. Kč) hrůza. Pak jsem si poslechl sluchátka Ultrasone Edition 8 Limited se zesilovačem SPL Phonitor za celkovou cenu cca 70 tis. Kč. To už bylo mnohem lepší. Jenom mi u těch poměrně malých a lehkých sluchátek vadil velký přítlak na uši, takže bych to dlouho na hlavě nesnesl. Ale zvuk byl pěkný. Měl jsem k němu sice pár výhrad (možná mi vadila uzavřená konstrukce, na kterou nejsem zvyklý), ale za poslech rozhodně stojí. Poslech těchto dvou sluchátek byl pro mě zajímavý a usvědčil mě v tom, že jsem nákupem své sluchátkové sestavy STAX (za cca 35 tis. Kč) rozhodně chybu neudělal.
Nejvíce času (téměř hodinu) jsem strávil poslechem úplně nových reproduktorových soustav MartinLogan Ethos (http://www.martinlogan.com/ethos/index.php) s komponenty značky Linn. Při vyšších hlasitostech to sice v místě poslechu trochu dunělo, ale to bych přisoudil umístění a poslechovému prostoru. Stačilo si totiž stoupnout na jiné místo a už to bylo lepší. Při poslechu jsem si pak snížil hlasitost a pustil jsem si tam hudbu z několika různých žánrů a vše se mi líbilo. Tenhle zvuk mi prostě sedí. Vyzkoušel jsem si i ovládání systému přes Apple iPad, což bylo rozhodně zajímavé. Já jsem ale v tomto směru trochu konzervativní a mám radši klasiká CD. Věřím ale, že někomu tohle ovládání bude plně vyhovovat.
Znovu jsem si vyzkoušel 3D brýle (Sharp), abych se znovu přesvědčil, že to je sice zajímavé, ale já zůstanu radši u 2D obrazu.
Zajímavější, než 3D obraz, mi přišlo křeslo pro domácí kino D-BOX (http://www.d-box.cz/). Milovníkům akčních a katastrofických filmů to přináší úplně nový zážitek. Já ale, jako příznivec trochu jiných filmových žánrů, zůstanu radši u klasického křesla.
Poslechl jsem si i dvoje sluchátka. Nejdříve Beyerdynamic T1 se zesilovačem Beyerdynamic A1. Pro mě to byla vzhledem k ceně sestavy (cca 50 tis. Kč) hrůza. Pak jsem si poslechl sluchátka Ultrasone Edition 8 Limited se zesilovačem SPL Phonitor za celkovou cenu cca 70 tis. Kč. To už bylo mnohem lepší. Jenom mi u těch poměrně malých a lehkých sluchátek vadil velký přítlak na uši, takže bych to dlouho na hlavě nesnesl. Ale zvuk byl pěkný. Měl jsem k němu sice pár výhrad (možná mi vadila uzavřená konstrukce, na kterou nejsem zvyklý), ale za poslech rozhodně stojí. Poslech těchto dvou sluchátek byl pro mě zajímavý a usvědčil mě v tom, že jsem nákupem své sluchátkové sestavy STAX (za cca 35 tis. Kč) rozhodně chybu neudělal.
Nejvíce času (téměř hodinu) jsem strávil poslechem úplně nových reproduktorových soustav MartinLogan Ethos (http://www.martinlogan.com/ethos/index.php) s komponenty značky Linn. Při vyšších hlasitostech to sice v místě poslechu trochu dunělo, ale to bych přisoudil umístění a poslechovému prostoru. Stačilo si totiž stoupnout na jiné místo a už to bylo lepší. Při poslechu jsem si pak snížil hlasitost a pustil jsem si tam hudbu z několika různých žánrů a vše se mi líbilo. Tenhle zvuk mi prostě sedí. Vyzkoušel jsem si i ovládání systému přes Apple iPad, což bylo rozhodně zajímavé. Já jsem ale v tomto směru trochu konzervativní a mám radši klasiká CD. Věřím ale, že někomu tohle ovládání bude plně vyhovovat.
Poslechově mě zaujaly i reprosoustavy Cabasse Pacific 3 SA s komponenty Marantz, reprosoustavy B&W Diamnod 803 s komponenty Denon 100th Anniversary a také soustavy JBL LS80 s komponenty Harman Kardon.
Obraz se mi líbil např. u projektoru Epson a televizí Loewe.
Vzhledově pěkné byly i malé reprosoustavy Pro-Ject společně s komponenty stejné značky.
A tento den jsem pak završil návštěvou kina. Byl jsem na filmu Machete (http://www.csfd.cz/film/257725-machete/) a mě se to líbilo. Je to drsné, hodně krvavé, ale zároveň vtipné. Takže já to mohu doporučit.
Obraz se mi líbil např. u projektoru Epson a televizí Loewe.
Vzhledově pěkné byly i malé reprosoustavy Pro-Ject společně s komponenty stejné značky.
A tento den jsem pak završil návštěvou kina. Byl jsem na filmu Machete (http://www.csfd.cz/film/257725-machete/) a mě se to líbilo. Je to drsné, hodně krvavé, ale zároveň vtipné. Takže já to mohu doporučit.
Homer: Beyerdynamic T1 na mě taky na žádné výstavě nezapůsobily, podle mě za to může ta jejich sestava, A1 byl dělán pro ty staré modely, nové asi mají jiné požadavky. I další lidi si na to stěžovaly. Jinak ta sestava SPL Audiotr/Phonitor s Vincentem byla oproti sestavě Basysu výrazně lepší(zkoušel jsem se svýma JH 13).
Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína: Jsem rád, že to někdo slyšel podobně jako já. Ty sluchátka JH13 vypadají zajímavě. Ještě jsem se s nimi ale nesetkal.
Tak JH 13 má u nás asi jen pár lidí, ale musím říct že stojí za každej dolar co jsem za ně zaplatil.
Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím ,prosím všechny kdo byl na výstavě a náhodou zahlídl na plátně kde bylo promítáno vystoupení skupiny??první tři protagonisté byli celý v modrém a hlavně šlo o hraní na spoustu všelijakého krouceného potrubí jako bicí,a také jsem tam zahlédl zpěvačku,neví někdo název tohoto seskupení a také kde bych mohl toto DVD sehnat.díky moc za pomoc.Luboš
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc.zdraví Luboš