HighEnd SK 08"
Re: HighEnd SK 08"
Pasul
Aj tebe je zle z tych chlebíčkov ? Kua aj mne ! Brŕŕŕrrr
Ale boli dobré .
Aj tebe je zle z tych chlebíčkov ? Kua aj mne ! Brŕŕŕrrr
Ale boli dobré .
kúúúrnik to je z toho rastlinného masla. toho dietneho.
inak chlebíčky robil ujo klasik z http://www.lahodky-labuznik.sk/
odporúčam. a zle vám bolo preto lebo ste ich moc zjedli
nuž ale rozkáž si človeče.
no to ste ale ešte zmeškali večernú opekačku..... 11kg maska...a podaktorí nemenovaní tu aj zadrepčili. no hlavne že nám jesť chutí... a že sa nám páčia ženy a hudba.
inak chlebíčky robil ujo klasik z http://www.lahodky-labuznik.sk/
odporúčam. a zle vám bolo preto lebo ste ich moc zjedli
nuž ale rozkáž si človeče.
no to ste ale ešte zmeškali večernú opekačku..... 11kg maska...a podaktorí nemenovaní tu aj zadrepčili. no hlavne že nám jesť chutí... a že sa nám páčia ženy a hudba.
letošní výstava nestála ani zdaleka za cenu projeté nafty.
pro mě osobně nebylo vůbec nic zajímavé.
mimochodem, tak špinavé židle, jako v lobby baru bratislavského holiday inn, jsem už léta neviděl.
ještě, že nás hifista tony provezl blavou ke třem prodejcům.
byli jsme poslouchat acon divus v nové poslechovce pana výrobce, pak v úžasně zásobeném nisel a nakonec v ketos jejich famózní sestavu audio r. a c4.
díky těmto návštěvám a setkání se členy zdejšího fóra měla cesta do blavy nakonec smysl.
letošní "high-end" bratislava vtipně přeložil jeden místní návštěvník jak "vysoký konec v bratislavě".
řekl bych.......žalostné.
pro mě osobně nebylo vůbec nic zajímavé.
mimochodem, tak špinavé židle, jako v lobby baru bratislavského holiday inn, jsem už léta neviděl.
ještě, že nás hifista tony provezl blavou ke třem prodejcům.
byli jsme poslouchat acon divus v nové poslechovce pana výrobce, pak v úžasně zásobeném nisel a nakonec v ketos jejich famózní sestavu audio r. a c4.
díky těmto návštěvám a setkání se členy zdejšího fóra měla cesta do blavy nakonec smysl.
letošní "high-end" bratislava vtipně přeložil jeden místní návštěvník jak "vysoký konec v bratislavě".
řekl bych.......žalostné.
Pravdou je, ze tohtorocna vystava bola azda najhorsia aka tu v Bratislave kedy bola, na druhu stranu ma to az tak netrapi nakolko to beriem aj ako "spolocensku akciu" a moznost sa stretnut s kamaratmi hifistami a pokecat o nasom hobby. A tentokrat dokonca az z Prahy
Michal, ale myslim ze zvuk v Ketose stal naozaj zato, vsak? Tie zosiky od Audio Research su skratka fantasticke, take stredy sa len tak nepocuju.
p.s.
a chlebicky mali v Ketose vyborne, ja som zjedol 3 a nebolo mi nic
no a ti, ktori ostali aj na podvecerne opekanie, dobre spravili!
Michal, ale myslim ze zvuk v Ketose stal naozaj zato, vsak? Tie zosiky od Audio Research su skratka fantasticke, take stredy sa len tak nepocuju.
p.s.
a chlebicky mali v Ketose vyborne, ja som zjedol 3 a nebolo mi nic
no a ti, ktori ostali aj na podvecerne opekanie, dobre spravili!
tony
ještě jednou díky. díky tobě nemám z letošní high end bratislava pachuť v puse.
díky tvým průvodcovským schopnostem a zasvěceným komentářům se nakonec sobota vyvedla.
zvuk v ketos byl skutečně strhující. ač lampy nemusím, jim to tam hraje skvěle.
sestava c4 + a.r. je opravdu famózní. cena však ještě famóznější
ještě jednou díky. díky tobě nemám z letošní high end bratislava pachuť v puse.
díky tvým průvodcovským schopnostem a zasvěceným komentářům se nakonec sobota vyvedla.
zvuk v ketos byl skutečně strhující. ač lampy nemusím, jim to tam hraje skvěle.
sestava c4 + a.r. je opravdu famózní. cena však ještě famóznější
Michal,
som rad ze sme sa stretli!:-)
Ad cena - mas pravdu, ale vsetci vieme ze je to - hlavne - o peniazoch...
Jedina sanca je trpezlivo hladat na webe nejaky dobry kauf z druhej ruky.
Aj ked to zo sebou nesie dost velke riziko...
p.s.
a nabuduce ked budes v Bratislave, rad ta pozvem domov (to uz budem mat urcite prerobenu obyvacku)
som rad ze sme sa stretli!:-)
Ad cena - mas pravdu, ale vsetci vieme ze je to - hlavne - o peniazoch...
Jedina sanca je trpezlivo hladat na webe nejaky dobry kauf z druhej ruky.
Aj ked to zo sebou nesie dost velke riziko...
p.s.
a nabuduce ked budes v Bratislave, rad ta pozvem domov (to uz budem mat urcite prerobenu obyvacku)
tony
včera jsem ještě slyšel v brně u matrixe kompletní top sestavu od audionetu
(vipg2+eps, pre g2, amp audionet maxxII) na bw matrix.
on to právě koupil jako kvalitní 2hnd. hraje mu to skvěle. pravdu. nic než pravdu.
docela by mě zajímal tvůj názor na takovou hromadu peněz v jedné značce.
včera jsem ještě slyšel v brně u matrixe kompletní top sestavu od audionetu
(vipg2+eps, pre g2, amp audionet maxxII) na bw matrix.
on to právě koupil jako kvalitní 2hnd. hraje mu to skvěle. pravdu. nic než pravdu.
docela by mě zajímal tvůj názor na takovou hromadu peněz v jedné značce.
tolké roky sa bavíš o hifi, chodíš po výstavách a po akciách hifistov a napíšeš toto. Ani v jednej expozícii to nehralo dobre, nikdy nebude hrať a ani to nikdy nikto nebude riešiť, pretože je to nemožné. Chcelo by to trochu objektivity. V tývh malých miestnostiach som si sám všimol ako úplne zásadne mení akustiku počet ľudí. A to stačilo, že odišli, alebo prišli 2-3 ľudia. Kedy už hifisti, čo majú plné huby rečí o dôležitosti akustiky (to sa netýka len Pasula, inak sympatického chlapíka) prestanú trpieť falošným pocitom potreby kritizovať za každú cenu zvuk na výstave.pasul píše:Na závěr bych rád dodal,že jsem si plnně vědom,že v případě postavení mého systému do toho pokoje co tam mají vystavovatelé k dispozici by to byl asi taky jeden velký průser.Ale já se s tím nechlubím a nesnažím se prodat.To je jejich starost a mají se na takovou akci řádně připravit a přizpůsobit.Takže žádné výmluvy a být tvrdý na ně....
môj dojem z výstavy je úplne OK. Prežil som príjemný deň, počul som dobre hrajúce veci (v rámci daných možností), stretol som asi najviac členov zo všetkých doterajších výstav a absolvoval som príjemné sprievodné akcie ako bola grilovačka v Ketose a hifipárty spojená s bohovským a bohovsky dlhým meraním akustiky u Cougha Dožral som sa ako taká divá sviňa. V Ketose grilovanú pleskavicu, Cough to našťastie poňal racionálne a pripravil skvelé zeleninové a ovocné menu. Pred polnocou to ale dorazil skvelou haruľou/bramborákom šmrncnutou kuracím mäsom a to už ma dorazilo definitívne. Ku koncu som sa dokonca dostal asi na 1/2minúty k posluchu. Mr. Sýkora s partnerom domerali... No je jasné, že to tam hrá úplne božsky. Coughovi hrozí súkromná hifipárty so mnou. To si musím vypočuť v kľude. Cough by nemusel robiť drahoty a mohol by sem hodiť nejaké foto svojej trucovne. To stojí za to.
Rád by som vymenoval ľudí, čo som stretol, ale mám v tom taký hokej, že určite by som niekoho vynechal a pravdepodobne by som spomenul aj niekoho, kto tam vôbec nebol. Ale pozdravujem všetkých, koho som stretol a bolo mi s vami fajn.
Tak jsme včera s Vadíkem vlakem navštívili Blavu, můj názor : výstava průměr, moc lidí a konkretně mě nic tak nezaujalo abych o tom napsal.
Jediné a velké plus - návštěva studií Ketos a Nisel. Velmi vstřícní lidé, pohodová atmosféra a hlavně poslech C4 a lampáčů a u Nisel Usher. To byla třešnička.
A mě jako fandy Teaců zaujal prodej kotoučáku X 1000R,( Nisel ) nemít X 2000R tak nevím, nevím , moc dobrá cena a ve velmi dobrém stavu.Kdo má rád analogový zvuk ať neváhá.
Asi bude pohoda v takových studiích nakupovat.
Jediné a velké plus - návštěva studií Ketos a Nisel. Velmi vstřícní lidé, pohodová atmosféra a hlavně poslech C4 a lampáčů a u Nisel Usher. To byla třešnička.
A mě jako fandy Teaců zaujal prodej kotoučáku X 1000R,( Nisel ) nemít X 2000R tak nevím, nevím , moc dobrá cena a ve velmi dobrém stavu.Kdo má rád analogový zvuk ať neváhá.
Asi bude pohoda v takových studiích nakupovat.
pytel
mirku, kolik sál ten kotoučák, prosím?.
ten tvůj je totiž nádherný a i bych náááhodou věděl, kdo by ho uměl servisovat
všichni bratislavští prodejci jsou velmi milí. hlavně pár z niselu nemá v praze konkurenci.
mirku, kolik sál ten kotoučák, prosím?.
ten tvůj je totiž nádherný a i bych náááhodou věděl, kdo by ho uměl servisovat
všichni bratislavští prodejci jsou velmi milí. hlavně pár z niselu nemá v praze konkurenci.
Pripojim se k ostatnim s konstatovanim, ze lotosni HE v Blave nestal ani za tu naftu....obrovska pochvala a podekovani Tonymu, ktery se o nas prikladne postaral, protahnul nas po perfektnich studiích, to bylo prima.....seznamil jsme se i S Olegem, Sunesem, Vadikem atd atd......pokud jsem na nekoho opomel, omlouvam se ...postupne sem nahazim par fotek - nejdrive primo z hotelu, kde se vystava konala....pro me jedine, co by opravdu stalo "za hřích" z cele výstavy, byly přímo excelentní hostetsky u Pionneru !! To byly jedine exemplare, ktere bych opravdu rad pres svym objektivem videl ..vse ostatni...no uz to tu zaznelo....fotek moc neni, ani nejsou nijak pekne - kdyz neni co fotit, tak to ani moc nebavi a ani nemam dnes nejak moc naladu se s fotkama nejak "párat" ...
tom_fotolaik
tom_fotolaik
Ja bych tu vystavu hodnotil strucne: neco hralo lepe neco hure ale do zadne z mistnosti se mi nechtelo vracet podruhe.
Do mistnosti, kde byly vystavovane Ushery BE-718 jsme se vratili jeste jednou a to jen proto, ze do odjezdu mikrobusu do Ketosu zbyvala nejaka pulhodina. Neco v te mistnosti hralo ale nechtel jsem uverit tomu, ze to jsou BE-718 - bylo to spatne
S-520ky na vystave v breznu v Praze hraly mnohem lepe.
Nejspis to bylo to spatnou nahravkou, protoze kdyz to prehodili na jine bedny (myslim PMC) byl to jeste vetsi prusvih. Hezky to rekl Mirek (Pytel): "Takhle mi doma hraji bedynky u PC". Pak jsme tam dali Bobose Eosphoros a zacalo to hrat. Basy a dynamika - perfektni. Stredy - cistota. Vysky - Mirkovi neco chybelo, me se zdaly dostatecne, nenucene, neunavne. Kazdopadne cekal jsem od BE-718 neco vic a verim, ze umeji zahrat mhohem lepe. Chce to asi jine zelezo, s Luxmanem se to uplne nesedlo. Nevim jaka byla pouzita kabelaz. O akustice nema cenu psat. Jednoduse receno, pokud by BE-718 hraly tak jak na te vystave, nevymenil bych je za svoje S-520.
Nastesti jsme navstivili jeste Ketos a nasledne i Nisel, kam nas odvezl Ketosovsky minibus a to zadarmo V dnesni dobe neco nevidaneho - prodejce odveze zakaznika zadarmo ke konkurenci
O ochote, vstricnosti a celkovem profesionalnim pristupu ve studiich Ketos a Nisel tady uz bylo neco napsano. Patri jim za to VELKE DIKY! I takhle se pozna opravdovy prodejce HighEndu.
Co se tyce zvuku. Kombinace Dynaudia a Audio Research byla fantasticka. Cokoliv tam hralo s obrovskou suverenitou a samozrejmosti. Proste nadhera!
Lahutkou pro me byl poslech "dospelych" Usheru v Niselu. CP-8571 II predvedly takovy prostor a vzduchnost, jaky jsem jeste nezazil. Kdyz jsem zavrel oci, najednou jsem se ocitl v obrovskem koncertnim sale. Dokazal bych tam stravit cely den a poslechnout si vsechny svoje oblibene nahravky.
Do mistnosti, kde byly vystavovane Ushery BE-718 jsme se vratili jeste jednou a to jen proto, ze do odjezdu mikrobusu do Ketosu zbyvala nejaka pulhodina. Neco v te mistnosti hralo ale nechtel jsem uverit tomu, ze to jsou BE-718 - bylo to spatne
S-520ky na vystave v breznu v Praze hraly mnohem lepe.
Nejspis to bylo to spatnou nahravkou, protoze kdyz to prehodili na jine bedny (myslim PMC) byl to jeste vetsi prusvih. Hezky to rekl Mirek (Pytel): "Takhle mi doma hraji bedynky u PC". Pak jsme tam dali Bobose Eosphoros a zacalo to hrat. Basy a dynamika - perfektni. Stredy - cistota. Vysky - Mirkovi neco chybelo, me se zdaly dostatecne, nenucene, neunavne. Kazdopadne cekal jsem od BE-718 neco vic a verim, ze umeji zahrat mhohem lepe. Chce to asi jine zelezo, s Luxmanem se to uplne nesedlo. Nevim jaka byla pouzita kabelaz. O akustice nema cenu psat. Jednoduse receno, pokud by BE-718 hraly tak jak na te vystave, nevymenil bych je za svoje S-520.
Nastesti jsme navstivili jeste Ketos a nasledne i Nisel, kam nas odvezl Ketosovsky minibus a to zadarmo V dnesni dobe neco nevidaneho - prodejce odveze zakaznika zadarmo ke konkurenci
O ochote, vstricnosti a celkovem profesionalnim pristupu ve studiich Ketos a Nisel tady uz bylo neco napsano. Patri jim za to VELKE DIKY! I takhle se pozna opravdovy prodejce HighEndu.
Co se tyce zvuku. Kombinace Dynaudia a Audio Research byla fantasticka. Cokoliv tam hralo s obrovskou suverenitou a samozrejmosti. Proste nadhera!
Lahutkou pro me byl poslech "dospelych" Usheru v Niselu. CP-8571 II predvedly takovy prostor a vzduchnost, jaky jsem jeste nezazil. Kdyz jsem zavrel oci, najednou jsem se ocitl v obrovskem koncertnim sale. Dokazal bych tam stravit cely den a poslechnout si vsechny svoje oblibene nahravky.
Boli sme tam s mojou pani v nedelu okolo 14tej, presli sme to vcelku rychlo, nikde sme sa nezdrzali ani 5-10 minut, zakupil som nejake 200gr LP (to ale tusim v Ketose) a ten novy slovensky casak, nic zasadneho sa tam neobjavilo, budme vsak radi, ze vystavy su, aspon sa pokochame krasnymi masinkami....
Co mi ale zacina fakt vadit, je to mnozstvo sraciek pre iPhone a iPod, kto nam chcu este aj na high-end vystave vnutit, ten telefon a zaroven mp3srackomet bohuzial vlastnim 5 dni (dostali sme do firmy pre kazdeho 1 kus), ale taku sracku som este namal a aby mi este aj B&W vnucovalo k tomu prislusenstvo, tak to teda nie, este jedna vystava kde to uvidim a hodim im tam na koberec nieco fakt nepekne z mojich ranajok...
Co mi ale zacina fakt vadit, je to mnozstvo sraciek pre iPhone a iPod, kto nam chcu este aj na high-end vystave vnutit, ten telefon a zaroven mp3srackomet bohuzial vlastnim 5 dni (dostali sme do firmy pre kazdeho 1 kus), ale taku sracku som este namal a aby mi este aj B&W vnucovalo k tomu prislusenstvo, tak to teda nie, este jedna vystava kde to uvidim a hodim im tam na koberec nieco fakt nepekne z mojich ranajok...
Lachim
Pán z Niselu říkal 25.000,- Sk, ale určitě by se dala domluvit sleva. Ano, nemohu si vzpomenout na jméno pána z Niselu, fakt nemá konkurenci.
Pán z Niselu říkal 25.000,- Sk, ale určitě by se dala domluvit sleva. Ano, nemohu si vzpomenout na jméno pána z Niselu, fakt nemá konkurenci.
Jano MichalecPytel píše:Lachim