Díky za upozornění..opraveno na herze..dadaft píše:???Rado píše:(poprvé jsem slyšel zvuk 13 dB - z testovacího CD)
High End Praha 2010
Re: High End Praha 2010
pořád to říkám: hifisti holt snesou všechno.Rado píše:Přednáška byla zajímavá, ale dlouhá (poprvé jsem slyšel zvuk 13 Hz - z testovacího CD).
ať žije Dračí dech.
Kaythu a bedny u Dioka si z cenového hlediska neměly co vyčítat. Se mi protočily panenky, když jsem to slyšel, ale zase to nemusím řešit.
Omlovám se, byla to reakce na Pytův příspěvek z první stránky.
Když se tu jinde diskuze točí kolem digitálu více něž poněkud, všimli jste si, že McIntoshe měli na předku RoomPerfect? Logo stejné, kdo za tím asi stojí...
Zde jsou moje fotky z výstavy: High End Praha 2010
Lehce . Zaregistroval někdo z účastníků, jak měli v jednotlivých expozicích ošetřenu síť ? Nebo jsou ty stroje už na takové úrovni, že jsou vůči EMI/RFI už zcela imunní ?
Byly tam tuším 3 "pračky" a na vstupu se to pohybovalo kolem 210-215 V.
Ad rušení.
V některých vláknech se zdatně někteří prsí(me),jak si dávají(me) tu a tam stíněné kabely,což PMA a ostatní odborníci kladně kvitují.
Ovšem,když jsem viděl tu top referenci od Nordostu jako reprokabely,
tak mě to přišlo jako radiolokátor chytání všeho možného.
Co vy na to?
Ad rušení.
V některých vláknech se zdatně někteří prsí(me),jak si dávají(me) tu a tam stíněné kabely,což PMA a ostatní odborníci kladně kvitují.
Ovšem,když jsem viděl tu top referenci od Nordostu jako reprokabely,
tak mě to přišlo jako radiolokátor chytání všeho možného.
Co vy na to?
Někdo z Vás snad bláhově posuzuje zvuk podle zvuku na výstavě?
Pavel Macura Audio
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Nelze než souhlasit.Dám příklad.Těsně před výstavou se u mne stavovali chlapci a jeden z nich po poslechu chtěl moje Tannoy Canterbury zakoupit a stále chce.Po poslechu stejných beden Tannoy Canterbury na výstavě prohlásil,že kdyby je u mne neslyšel hrát tak jak hrály,nikdy by si je nekoupil na základě jejich prezentace na výstavě v Praze!!!Takže souhlas s PMA.PMA píše:Někdo z Vás snad bláhově posuzuje zvuk podle zvuku na výstavě?
Boxer /a já taky/ si všiml nestandardního napětí v zásuvkách na výstavě. Proč profíci ze studii neošetřily svůj referenční aparát pořádnýma pračkama napětí ? Svědčí to o jejích profesionalitě ?
Taktéž skoro půlmegové Tannoy, krmené neadekvátním železem ? Kdybych chtěl firmu Tannoy poškodit, lépe bych to nevymyslel. I přesto, kdo si všiml jak hrála akustická kytara a jak zněly vokály, ten si přišel na své. Zpěvákovi bylo vidět až do krku, kytara měla pořádné tělo. Jinak to bylo dost ostré. Zasloužily si, dle mého názoru pořádný gramofon a krmení elektronkama.
Rád jsem se setkal s ostatníma a seznámil s Boxerem, který na mě vůbec nepůsobil jako bubák, ale vyklubal se z něho sympatický borec. Tím ho srdečně zdravím.
Taktéž skoro půlmegové Tannoy, krmené neadekvátním železem ? Kdybych chtěl firmu Tannoy poškodit, lépe bych to nevymyslel. I přesto, kdo si všiml jak hrála akustická kytara a jak zněly vokály, ten si přišel na své. Zpěvákovi bylo vidět až do krku, kytara měla pořádné tělo. Jinak to bylo dost ostré. Zasloužily si, dle mého názoru pořádný gramofon a krmení elektronkama.
Rád jsem se setkal s ostatníma a seznámil s Boxerem, který na mě vůbec nepůsobil jako bubák, ale vyklubal se z něho sympatický borec. Tím ho srdečně zdravím.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Fox.Jo,taky jsem si s Boxérem pěkně pokecal.Měl jsem radost,že se sám přihlásil,a bylo vidět,že mne vidí rád,a to potěšilo.Taky jsem mne překvapil,že se přihlásil sám Jarda Merhaut,taky sympaták.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
No jo, Zappu každý pozná .
který na mě vůbec nepůsobil jako bubák
taky sympaták
Hm,příště musím nasadit
taky sympaták
Hm,příště musím nasadit
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele: