HiFi-voice

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: HiFi-voice

Příspěvek od BVa »

fox
Ešte raz, ak sa ti to páči, si šťastný človek,a nemáš čo riešiť, len ich kúpiť (alebo už sa stalo?)...A to, že to bolo v iných boxoch.. Myslíš že reprobox sú husle, že hrá aj drevo ( "v duchu rakúskych hudobných tradícií"? ;) )? Ale je fakt, že elyty vo výhybke neboli, tak ako sú vo WLM.
Žiadne "komerčné záujmy" si nechránim, tie meniče by mi ani nenapadlo ( z úcty k zákazníkovi ..)dať do boxu, ktorý má hrať slušne (verne , presne..). Ja mám v boxoch za 70k meniče za 35k, WLM v boxoch za 100k meniče za 5k. Čo je "komerčnejšie"?
Naposledy upravil(a) BVa dne 12 zář 2009 07:25, celkem upraveno 1 x.

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

BVa píše:fox
Ešte raz, ak sa ti to páči, si šťastný človek,a nemáš čo riešiť, len ich kúpiť (alebo už sa stalo?)...A to, že to bolo v iných boxoch.. Myslíš že reprobox sú husle, že hrá aj drevo ( "v duchu rakúskych hudobných tradícií"? ;) )? Ale je fakt, že elyty vo výhybke neboli, tak ako sú vo WLM.
Žiadne "komerčné záujmy" si nechránim, tie meniče by mi ani nenapadlo ( z úcty k zákazníkovi ..)dať do boxu, ktorý má hrať slušne (verne , presne..). Ja mám v boxoch za 70k meniče za 35k, WLM v boxoch za 100k meniče za 5k. Čo je "komerčnejšie"?
Už do tých Rakušákov toľko nekopajte, už majú dosť. Asi nevedia, že 3500€ je veľa peňazí. Pre neRakušáka, samozrejme. A ako hovoríte, tieto spíkre sa páčia a predávajú. Je to hrozné, ale je to tak. Ako všetky podložky, nožičky, guličky, placky... Ale je to súčasť dospeláckej HRY. Tak tým veľkým chlapcom nekazme radosť, nech si vyberú. Robia to vedome, tu osveta nepomôže.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Ano přestaňme kopat do toho co je špičkové a můžem přejít na BVaudio. To bude mnohem zajímavější. :lol:

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Absurdní argumentace.

WLM Diva určitě nepředstavují žádnou špičku.
Pavel Macura Audio

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Jak pro koho. :roll: Už by to mohl pochopit i pan dokonalý a nechat si ty svoje závěry pro sebe a nebo ještě lépe jít s tím vedle...

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

pasul
Že pre niekoho predstavujú špičku, plne chápem, je to len o nárokoch a predstavách.
Ty by si zase mal pochopiť, že nie sú špička.. , skús nejaký vecný argument..

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Já to chápu. Nejsou špička pro tebe. A vykřikuješ to všude do světa již pěkně dlouho. Ovšem kde bereš tu jistotu, že to tak bude pro všechny já zcela nechápu. Ale shrňme si to. Máš to vše podpořeno tvrzením, že reproduktory použité v Divách znáš. Stavěl jsi s nima nějaké reprosoustavy. Vyhybka je sice zcela jiná a o tom, že jde o zcela stejné reproduktory taky nelze tvrdit na 100%. Bedny WLM jsi nikdy ani na vlastní oči neviděl a natož slyšel. Takže ty vlastně všechno jen předpokládáš, že to tak bude. Aha. No potom už to je doufám všem jasné.

Ovšem toto již opravdu nechápu:
Že pre niekoho predstavujú špičku, plne chápem, je to len o nárokoch a predstavách.
Ty by si zase mal pochopiť, že nie sú špička..
Takže chápeš, že to pro někoho může být špička, ale já mám pochopit, že to není špička. Super. Jen tak dál. :lol:

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Věcné argumenty oborových profíků (technika,sluch, korelace) by měly inspirovat čiré pocitáře přinejmenším k tomu, aby se zamysleli, a své poletující dojmy ukotvili aspoň na základní pojmy. Jinak v tom budou ustavičně lítat "Brownovým neuspořádaným pohybem". Jinými slovy, každou chvíli je mojekulovým trknutím zblbne něco jiného, opět "zázračného"...

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

pasul
Evidentne máš problémy s pochopením písaného textu, napísal som to jasne a zvýraznil to podstatné slovo..
Poviem to po lopate: Ak dáš motor z Trabanta do peknej karosérie, veríš, že bude z toho vo výsledku moderné, súčasné auto ? Stále to bude dvojtakt so všetkým neduhmi...Alebo si to musíš osobne odskúšať, keď vieš, čo dokázal Trabant??

boxer

Příspěvek od boxer »

Tak jsem dnes opět zašel na poslech do Hifivoice.

Bylo to dnes velmi dobré a opravdu to bylo hodně příjemné poslouchání.
V první nástřelné byl puštěn Time s DSOTM od PF z notebooku přes elektronkový převodník Wavelenght (cca 90),tranz. předzes (30) a elektronkový konec KR Audia (200),vše přes Krauty(60) do Harbethů.(65)
Pak tatáž skladba z placky a CDP Roksan (25?) do KR a dál stejně.

Na první poslech se mi zdál Time z NB užší,zastřenější a ne tak průzračný.
Březinův chyták.V NB byl Time z MFLS a placka byla poslední remasterovaný Echoes z 2006.
Po natažení do NB z Echoes a slepém poslechu jsem rozdíl mezi NB a CDP nebyl schopen určit,co je lepší, a nebyl to ani primární účel návštěvy.Pak šly úryvky poslední remasterovaný Beatles stereo,hodně fain zvuk,Dire Straits,Deep Purple,Béla Fleck,Carmina Burana,a SACD/CD poslední komplet remaster Genesis.Bohužel to bylo vše cca hodina,takže žádné velké konečné hodnocení nelze čekat.

Jednoduše řečeno,hrálo to příjemně a krom velkýho rocku a symfoňáku zcela klidně konečné řešení.Jo a žádný teplý rozpatlaný zvuk se neděl.

Chvilka s malýma Xavama za 11 K a MKII Pioneery byly už jen jako zajímavost.Jo a dostal jsem annoncovanou vstupenku pro 2 (já a Pytel)na HIFI Cinema na všechny 3 dny.
Omlouvám se Tomovi,N96 holt víc neumí a já taky ne. ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

boxer

Příspěvek od boxer »

Jo a těším se na příště. Budou tam.... a však se to dozvíte.

hifivoice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hifivoice »

Drobné konkretizování cen:

1) Wavelength Audio Cosecant v3 - USB D/A převodník - EUR 3 300 (cca 85 000,-) + zlatý USB kabel Kč 1 990,-
2) KR Audio P150 - předek - EUR 1 390 (cca 35 000,-)
3) KR Audio Antares VA320 - EUR 7 000 (cca 175 000,-)
4) interconnecty KrautWire Guru - Kč 19 990,-
5) interconnecty Monster Cable M-Series (předek - konec) - Kč 4 990,-
6) reprokabely KrautWire Awakening LTD - Kč 24 990,-
7) Harbeth Super HL5 - Kč 64 990,-
8) Roksan Kandy K2 CD - Kč 24 990,-

Ne že by na tom záleželo, ale když už tu ty ceny jsou... :-) Stále platí "rozdávací" akce na vstupenky na Home Cinema 2009 - kdo dřív přijde, ten dřív mele. Stačí si dohodnout termín, celý příští týden od 8.00 do 19.00 kdykoliv...

boxer

Příspěvek od boxer »

Nojo,když vždy minule tam byly tolik oblíbené cenovky a nyní jsem si ty ceny v eurech moc nepamatoval.
Ale daleko jsem nebyl.

hifivoice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hifivoice »

Jak jsem psal - nezáleží na tom, řádově to sedí :-). A cenovky nejsou, protože jsem líný a když jsem je kvůli změnám cen každý týden předělával....pffffffffffffffff... :-)

boxer

Příspěvek od boxer »

Nojo,jenže když tam příchozí vejda vcházejíce vidí tu cenovku a navíc mastnou,tak ten zvuk je hned o třídu až dvě lepší než bez cenovek.

Odpovědět