CANOR na High End Praha 2010
CANOR na High End Praha 2010
Pozývam všetkých návštevníkov tohtoročnej výstavy HE2010 do našej expozície .Naša prezentácia bude trochu netradične rozdelená do dvoch častí . V jednom zo salónikov bude prezentovaný zvuk našich komponentov a v jednej izbe chceme predstaviť technikom aj netechnikom , elektrónkovým prívržencom ale aj tým ktorý prídu iba zo zvedavosti meracie zariadenia ktoré využívame pri výrobe a testovaní našich zosilňovačov . Na výber a premeranie elektroniek sme vyvinuli unikátne meracie systémy TTM-1 a TTM-2 . Myslím , že tieto meracie systémy sú svojou stabilitou , presnosťou a možnosťami jedny z najlepších čo bolo v tejto oblasti na meranie elektroniek vyvinuté .
Na celkové premeranie zosilňovačov ,phono predzosilňovačov a CD prehrávačov zase používame referenciu v oblasti audio meraní Audio precision APX 525 .
Takže ešte raz Vás všetkých srdečne pozývam . Niekoľko demonštratívnych meraní môžeme predviesť aj na vami prinesených komponentoch s APX 525 a elektrónkach na TTM-1 a2 .
http://www.canor-audio.com
Na celkové premeranie zosilňovačov ,phono predzosilňovačov a CD prehrávačov zase používame referenciu v oblasti audio meraní Audio precision APX 525 .
Takže ešte raz Vás všetkých srdečne pozývam . Niekoľko demonštratívnych meraní môžeme predviesť aj na vami prinesených komponentoch s APX 525 a elektrónkach na TTM-1 a2 .
http://www.canor-audio.com
- vinnetou79
- Kontaktovat uživatele:
Re: CANOR na High End Praha 2010
Jsem čerstvý a spokojený majitel TP101MKII, na expozici výrobků a měřících systémů se moc těším
Tak to určitě zavítám, už se těším.
rudym bratrum a obzvlast ked su nasimi spokojnymi zakaznikmi urcite ulejeme 52 Voltovy caj a ostatnym aspon 4V pivo
To abych prinesl na otestovani zesik s cipem Tripath TA2024. Uvidime jak dopadne
brezo
člen pražské kliky se již těší na expozici conor.
vzhled se vám povedl.
canor jsem poslouchal onehdá v rožnově. na fórum-párty. podzim 2009....
člen pražské kliky se již těší na expozici conor.
vzhled se vám povedl.
canor jsem poslouchal onehdá v rožnově. na fórum-párty. podzim 2009....
V sobotu tam budu
densena proměřím
na lampy zahudu
tatranský "čaj" zmerčím
Sestava Canor - Usher, to musím slyšet.
densena proměřím
na lampy zahudu
tatranský "čaj" zmerčím
Sestava Canor - Usher, to musím slyšet.
piskot: skoda ,ze budeme mat upgrade APX 525 s ktorym potom bude mozne merat spektrum do 1MHz az po vystave , to by sme este len videli ako by dopadol
lachim: prid si to urcite pocuvnut ,bude to ovela zladenejsia zostava, Usher a Canor si neskutocne sadol ...
eficak : prid zmercit a zapojit vsetky svoje zmysly
lachim: prid si to urcite pocuvnut ,bude to ovela zladenejsia zostava, Usher a Canor si neskutocne sadol ...
eficak : prid zmercit a zapojit vsetky svoje zmysly
Vynikající dojem z designu černé verze.
Líbil se mi vzdušný elegantní zvuk, vycházející z Usher krmených Canory.
Tohle by mi doma dělalo radost.
Blahopřeji Brezovi k úspěchu.
Krásný, přesvědčivý začátek.
Líbil se mi vzdušný elegantní zvuk, vycházející z Usher krmených Canory.
Tohle by mi doma dělalo radost.
Blahopřeji Brezovi k úspěchu.
Krásný, přesvědčivý začátek.
PMA: potesenie bolo aj na mojej strane , mohol ste sa zdrzat aj dlhsie ....
Eficak : Cierna bodovala .... tak 80:20 v prospech ciernej oproti striebornej ,ktora sa pacila .Slova podobne tvojim mi nalievaju sil do dalsej prace ,dik
Eficak : Cierna bodovala .... tak 80:20 v prospech ciernej oproti striebornej ,ktora sa pacila .Slova podobne tvojim mi nalievaju sil do dalsej prace ,dik
Dík za hezkou předváděčku měření a výběr elektronek a výborný ,,čaj'' . Mám rovněž radost, že to s Beryliovýma USHERama takto zahrálo .
Přes řeku do stínu stromů.
Ano, Canor si s Minidancery od Usheru výborně rozumněl. Poseděl jsem ve 24 patře v salónku C opravdu dlouho
Tatranský čaj v pokojíku Canoru v 9 patře, ve společnosti Zdeňka, Aleše a Romana byl výtečný. Díky hoši za pokec nejen o Canoru. Měl jsem hned lepší náladu.
brezo: přidal jsem ti tu avatar
Tatranský čaj v pokojíku Canoru v 9 patře, ve společnosti Zdeňka, Aleše a Romana byl výtečný. Díky hoši za pokec nejen o Canoru. Měl jsem hned lepší náladu.
brezo: přidal jsem ti tu avatar
Vzhledem k tomu,že jsem vloni slyšel Canory na Analogovým mistrovství a na Zbyňkovic Cellach(?),tak jsem letos zašel samo poslechnout s velmi designově hezkými Ushery.
Byl jsem v pokojíku za oba dny asi 7x.
2 x jsem chytl hrát Dali mentory,2x Dali regály na Xinadcích a 3x Ushery na Canorech.
Jednou u toho byl Lachim,jednou MB a jednou jsem byl sám.
Pokaždé jsem byl velmi zklamán zvukem,protože zvuk byl velmi kostrbatý,ukřičený,odtržený vršek od zbytku,které bylo nemastné neslané.
Nějak jsem nepochopil,proč tomu tak bylo,vždy byla jiná skladba.Neměl jsem sebou žádné CD na "přezkoušení". Mrzelo mě to,ale tak jsem to slyšel(i).
Canor patřila k povedenějším sestavám. Charakter podání zvuku byl hodně podobný jako v Rožnově s Triangly. Černá barva se žlutým podsvícením odstřelila design opravdu vysoko .
S Ushery jim to slušelo po zvukové stránce i po stránce pohledu. Výborná kombinace...
S Ushery jim to slušelo po zvukové stránce i po stránce pohledu. Výborná kombinace...