Brněnský podzim 2008
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brněnský podzim 2008
Mike:Black Sabbath v poradku ale prvni metalova deska na svete je podle meho prvni album Lucifer's Friend.Kdyz poslouchas tuhle desku tak nebudes verit ze vysla v roce 1970,to bych spise veril ze je to nejaka metalova kapela z 80 let.Jinak samozrejme bez Black Sabbath by ASI nebyli Lucifer's Friend i kdyz kdo vi?
A co kdyz maji to huceni Majerovy uz v nahravce, aha? Treba se zvukar soustredil na iluzi basu z mini systemu...
Mik3cuk
Na muzice, kterou jsi přinesl, se nedá nic testovat, protože je většinou pochybně namixovaná. Jak říkáš, nedělalo to věhlasné studio a lze předpokládat, že to někdo míchal, jak je dobrým zvykem, na ptačích budkách, které pod 60 Hz nehrají nic. Když jemu ten spodek přijde tak akorát, pak na bedně, která chodí od 16 Hz to musí být tak jak jsme to slyšeli. Vůbec je problém nějakej nářez stejně jako klasiku dobře sejmout. U klasiky se to naučili teprve nedávno a dobře nahranej metal jsem neslyšel ještě nikdy.
Na muzice, kterou jsi přinesl, se nedá nic testovat, protože je většinou pochybně namixovaná. Jak říkáš, nedělalo to věhlasné studio a lze předpokládat, že to někdo míchal, jak je dobrým zvykem, na ptačích budkách, které pod 60 Hz nehrají nic. Když jemu ten spodek přijde tak akorát, pak na bedně, která chodí od 16 Hz to musí být tak jak jsme to slyšeli. Vůbec je problém nějakej nářez stejně jako klasiku dobře sejmout. U klasiky se to naučili teprve nedávno a dobře nahranej metal jsem neslyšel ještě nikdy.
Odmlčal som sa, lebo ako som už na BP spomínal v nedeľu som odchádzal na chalupu a vrátil som sa až dnes. To, ako hrali moje Divusy ma síce hodne prekvapilo, no keďže viem ako hrajú v podmienkach bežného priestoru, tak ma to nijako extra nerozhodilo. Skôr ma mrzí, že si aj ostatní nemohli užiť ich ozajstný prejav. Pred kúpou som sa informoval na vhodnú veľkosť priestoru a bolo mi povedané, že sú stavané na 60-120m3. Doma hrám v 70m3 a budúca posluchovka má 90. Boli tam chalani, ktorý ich počuli aj u mňa tak to vedia posúdiť.
Takže - trauma sa nekoná, nič sa vymieňať nebude
Akcia bola OK. Keď vezmeme do úvahy, že je organizovaná na úrovni nadšencov-amatérov (v pozitívnom slova zmysle) tak to nemá chybu. Aj tak treba podobné akcie brať ako nejakú spoločenskú udalosť, kde sa stretnú ľudia, ktorých niečo spája a písomná komunikácia hodne skresluje charakter človeka. Vzhľadom na to, že nerád hodnotím zvuk na výstavách a pod. tak po posledných skúsenostiach sa toho budem držať ešte striktnejšie . Nič to však nemení na skutočnosti, že podľa mňa sa s podmienkami najlepšie vyrovnali bedne od pána Buntu. Klobúk dolu. Škoda, že ich prezentuje s tak lacným CDP. Nehovorím, že to má byť zrovna Audionet za 200litrov, ale ten Harman či čo to bolo, určite nie je rovnocenný partner. No a Titanom to samozrejme v kine svedčí. Oproti minulému roku bol žalostne katastrofálny výber CD. Ja som nebral žiadne, po min. roku som sa spoliehal na širokú verejnosť, no to som nezvládol. Jedine mr. Bunta nenechal nič na náhodu a to boli zároveň jediné počúvateľné veci. Inak totálny prepadák. To bude asi najťažšia disciplína v organizácii BP a hlavne úplne mimo povinností organizátorov. Dá sa povedať, že hudba ma začala baviť nástupom BVA a prestala jeho odchodom. A nebolo to len bedňami.
Jednu vec som ale nepochopil. Výsmech káblov od Krauta štýlom "pánové, 50 000,- ?" To akože čo bolo? Okrem toho, že museli späť, lebo tkaničky sa zrovna neosvedčili, tak to bol najlacnejší kábel od Krauta kúpený v metráži spolu za cca 1600,- SK a v garáži naletované nejaké "cinče" a neviem, či to celé stálo 2000Sk. To si český konštruktér naozaj potreboval pomasírovať vlastné ego, alebo to malo hlbšiu myšlienku, ktorú som tak celkom nepochopil?
Spravím všetko pre to, aby som mohol aj na budúci ročník.
Takže - trauma sa nekoná, nič sa vymieňať nebude
Akcia bola OK. Keď vezmeme do úvahy, že je organizovaná na úrovni nadšencov-amatérov (v pozitívnom slova zmysle) tak to nemá chybu. Aj tak treba podobné akcie brať ako nejakú spoločenskú udalosť, kde sa stretnú ľudia, ktorých niečo spája a písomná komunikácia hodne skresluje charakter človeka. Vzhľadom na to, že nerád hodnotím zvuk na výstavách a pod. tak po posledných skúsenostiach sa toho budem držať ešte striktnejšie . Nič to však nemení na skutočnosti, že podľa mňa sa s podmienkami najlepšie vyrovnali bedne od pána Buntu. Klobúk dolu. Škoda, že ich prezentuje s tak lacným CDP. Nehovorím, že to má byť zrovna Audionet za 200litrov, ale ten Harman či čo to bolo, určite nie je rovnocenný partner. No a Titanom to samozrejme v kine svedčí. Oproti minulému roku bol žalostne katastrofálny výber CD. Ja som nebral žiadne, po min. roku som sa spoliehal na širokú verejnosť, no to som nezvládol. Jedine mr. Bunta nenechal nič na náhodu a to boli zároveň jediné počúvateľné veci. Inak totálny prepadák. To bude asi najťažšia disciplína v organizácii BP a hlavne úplne mimo povinností organizátorov. Dá sa povedať, že hudba ma začala baviť nástupom BVA a prestala jeho odchodom. A nebolo to len bedňami.
Jednu vec som ale nepochopil. Výsmech káblov od Krauta štýlom "pánové, 50 000,- ?" To akože čo bolo? Okrem toho, že museli späť, lebo tkaničky sa zrovna neosvedčili, tak to bol najlacnejší kábel od Krauta kúpený v metráži spolu za cca 1600,- SK a v garáži naletované nejaké "cinče" a neviem, či to celé stálo 2000Sk. To si český konštruktér naozaj potreboval pomasírovať vlastné ego, alebo to malo hlbšiu myšlienku, ktorú som tak celkom nepochopil?
Spravím všetko pre to, aby som mohol aj na budúci ročník.
Nazdar Acone.Bohužel jsem tvoje Acony už neslyšel.Práce volala.Tak určitě příště.A určitě je chci slyšet ve zcela jiném prostoru,protože v tom kině to je největší blbost co může být.To už doufám všichni pochopili.Ono to potom vypadá,jako by Titany nebo JBL či podobné bedny byly jasně lepší,ovšem to je pitomost a hloupost.A evidentně to některým dělá dobře...
Pašul
Ty někdy dokážeš napsat opravdu hrozný blbosti. Ale děláš to vážně dobře, protože nejsem vůbec schopen odhalit jestli si děláš prdel, nebo jestli Ti bedny Voba skutečně poškodily sluch.
Ty někdy dokážeš napsat opravdu hrozný blbosti. Ale děláš to vážně dobře, protože nejsem vůbec schopen odhalit jestli si děláš prdel, nebo jestli Ti bedny Voba skutečně poškodily sluch.
Řekl bych,že blbosti jsi mi vykládal do telefonu ty.A evidentně to jde z tvých totálních nezkušeností z poslechu špičkových aparátů.Jinak si to ani nedokážu zdůvodnit.Pokud jsi samozřejmě myslel tu sračku co hrála na BP jako první vážně.Ovšem to taky nešlo poznat.To máš pravdu.Je to těžké poznat kdy si děláte prdel a kdy ne.Takhle prostě špičkový aparát nehraje.A ty jsi mi tvrdil přesný opak.Takže to beru tak,že jste opravdu zblblí z těch vašich basů.To samé Matrix.Tohleto nemělo s dobrými basy zcela nic společného a tak to prostě je.Můžete si tvrdit co chcete,ale lidi co mají zkušenosti neoblbnete.Ještě mě napadlo,že jsi měl strašný oběd zrovna když jsme si volali.
Ale je ještě jedna věc co mě napadla,ale tu ti sdělím,až zase zavoláš neboť se to moc nehodí veřejně to probírat.Ale myslím,že nejsem sám koho to napadlo...
Ale je ještě jedna věc co mě napadla,ale tu ti sdělím,až zase zavoláš neboť se to moc nehodí veřejně to probírat.Ale myslím,že nejsem sám koho to napadlo...
A ještě jedna věc.Evidentně ty dokážeš popsat zvuk reprosoustav a to i podle fotek na internetu.Zcela ho nepotřebuješ slyšet.Ale vlastně ano.Když není hukot na basech,stojí to za hovno.No proč ne.Ale neříkej mi,že mám poškozený sluch,neboť ten máš poškozený evidentně ty...Sycak píše:Pašul
Já a 99% všech ostatních. Marně přemýšlím - jaké bedny jsem popisoval podle obrázku?
Je zajímavé,že s kýmkoli jsem tam mluvil,tak říkal,že tohleto nemůžou myslet vážně.Ovšem na net to nikdo nenapíše.To taky o něčem vypovídá.Někteří znechuceně odcházeli na oběd.Můj názor je ten,že jeden z guru na slovanetu vyřkl svoji pravdu a ostatní jak ovečky pěkně za ním.Přece nejsem hluchý.Tak taky budu békat tím správným směrem.No jen prosím.Beeeeeeee Ovšem já nic takového dělat nebudu.Bylo to prostě špatné.Ale chápu,že pro tebe ne.
Popisuješ moje budky a nikdy jsi je neslyšel.
Popisuješ moje budky a nikdy jsi je neslyšel.
Seš protivnej a já nevím proč. Líbí se Ti zkrátka něco jiného, je to Tvoje věc, jenom je divný, že na jedné straně se rozplýváš z Matrixovy sestavy a na druhé straně bleješ z BP. Přitom je to ze stejného soudku. Jediná možnost je, že máš nulovou schopnost tolerovat a případně odfiltrovat nedostatky provizorní instalace včetně vlastností místnosti. Letos mám z té akce poprvé dobrej pocit, protože nespokojenců jsem potkal fakt jenom pár. A hlavně byli spokojeni všichni guruové a to je dobrej ukazatel.
Buďto sem hoď odkaz kde popisuju zvuk Tvejch budek, nebo si přestaň vymejšlet. Jak hrají jsem neříkal ani do telefonu. Je ale fakt, že na to, abych poznal, že nebudou konkurovat Wilsonům Alexandria mi stačí fotka a tuším, že na tom se asi shodneme.
Buďto sem hoď odkaz kde popisuju zvuk Tvejch budek, nebo si přestaň vymejšlet. Jak hrají jsem neříkal ani do telefonu. Je ale fakt, že na to, abych poznal, že nebudou konkurovat Wilsonům Alexandria mi stačí fotka a tuším, že na tom se asi shodneme.
Jak proboha můžete porovnávat to co má Matrix doma s tímhle BP.Nevím proč bych si měl něco odmýšlet.Vždyť to proboha bylo totálně utopené v nesmyslných basech.Ale tohleto vlastně nebyly žádné basy,ale hukot.Prostě to zase o něčem vypovídá.Jak v takovém průseru mám hledat nějaké klady?Pokud mě paměť neklame,tak šlo o ukázku na případný prodej a probíhalo páteční měření.Tak co sakra ještě chcete.
Matrix poslouchal tady a říkal,že je to naprosto skvělé.Co dodat...
Tohleto doufám vypovídá za vše.Alepsoň někdo tam byl normální...
Matrix poslouchal tady a říkal,že je to naprosto skvělé.Co dodat...
Tohleto doufám vypovídá za vše.Alepsoň někdo tam byl normální...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
To mohlo taky znamenat "Kalousku nejsi jednička"
V zadní části sálu to fakt hučák byl a taky to bylo na hfi bedny celkově moc daleko, ale v předních řadách to nebyl problém. Rozhodně se v kině dalo slyšet hodně, víc než na většině domácích instalací. Ale je to podoné jakobys dostal k zimnímu testu špičkové auto, ale na letních gumách. Někdo konstatuje, že je to dobré, protože se to dá poznat i na těch letňákách. Jinej to pobleje, protože s dobře obutou šunkou zajel lepší čas. Však já přijedu na poslech a tím se asi všechno vysvětlí.
Co dodat k Matrixovi? Že je to zkrátka zkušený posluchač a to podstatné poznal i v koutě sálu.