Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008
Re: Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008
Přísahám,že už nebudu. Počkej příští rok v mnichově.Peer píše:to Pašul:
Ten tvůj foťák nám byl čert dlužný... Pěkně to tady zamořuješ fotkama...
Víš, že nám ten kytarista nadával, že jsme paparazzi...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem mu nerozumněl ani slovo, já jsem hleděl jen na tu harmonikuPeer píše:Víš, že nám ten kytarista nadával, že jsme paparazzi...
Udělal jsem tam i krátké video, ale to sem asi nejde vložit, že? Nebo to neumím jen já ?
Bylo by to dobré pro představu, z fotky to tak není jasné.
Peer-No já jsem toho právě po tomhle úvodu před další písničkou nechal,ale pak jsem stejně neodolal.Jak on říkal "real analog" je prostě něco jiného,než nějaké placky či desky.
Harmonika má 10 hvězdiček!To by mohlo být zajímavé to video.Zkus to někam alespoň upnout ať si to můžem stáhnout.
Harmonika má 10 hvězdiček!To by mohlo být zajímavé to video.Zkus to někam alespoň upnout ať si to můžem stáhnout.
to ML:
krátké video té harmoniky? Také jsem na ní mohl oči nechat. Ale seděli jsme v první brázdě a bylo mě to trochu blbé...
A dívá se na mě...
krátké video té harmoniky? Také jsem na ní mohl oči nechat. Ale seděli jsme v první brázdě a bylo mě to trochu blbé...
A dívá se na mě...
to Pašul:
máš pravdu, že skoro ve všech nejlepších věcech, byly elektronky.
O něčem to napovídá...
máš pravdu, že skoro ve všech nejlepších věcech, byly elektronky.
O něčem to napovídá...
Ona velice procítěně vystrkovala ehm něco přímo na MarkLevinsona.
Opravdu poslední foto.
Opravdu poslední foto.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Pašule na té druhé fotce jsi prosím Tě fotil co? Ty jsi si vůbec nebral servítky jestli se dívala nebo ne, jo a vystrkovala to přímo na Ivoše, ale byl jsem kousek .
S tím videem mi teda nikdo neporadí? Rowingu prosím Tě pomož. Je to krátké cca 50 vteřin.
S tím videem mi teda nikdo neporadí? Rowingu prosím Tě pomož. Je to krátké cca 50 vteřin.
No ono je to těžké říct.Jsou tam ale jen dvě možnosti.A já si zrovna nemohu vzpomenout o co mi zrovna šlo.Mark Levinson píše:Pašule na té druhé fotce jsi prosím Tě fotil co? Ty jsi si vůbec nebral servítky jestli se dívala nebo ne, jo a vystrkovala to přímo na Ivoše, ale byl jsem kousek .
Jestli je to takto krátké tak mi to pošli na mail a já to hodím sem na server a dám sem link odkud to stáhnout.Mark Levinson píše:Pašule na té druhé fotce jsi prosím Tě fotil co? Ty jsi si vůbec nebral servítky jestli se dívala nebo ne, jo a vystrkovala to přímo na Ivoše, ale byl jsem kousek .
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Rowingu, nejde mi to odeslat emailem, asi je to moc velké. Možná by to šlo přes ICQ?Rowing píše:Jestli je to takto krátké tak mi to pošli na mail a já to hodím sem na server a dám sem link odkud to stáhnout.Mark Levinson píše:Pašule na té druhé fotce jsi prosím Tě fotil co? Ty jsi si vůbec nebral servítky jestli se dívala nebo ne, jo a vystrkovala to přímo na Ivoše, ale byl jsem kousek .
Omlouvám se za zpoždění, ale jaksi to je teď s mým časem horší jak dříve a doma se téměř nedostanu k PC a z práce to video nemohu uploadovat na server.
Ale tady je to video od Marka Levinsona z Varšavy:
link video Varšava - kapela
Časem to ze serveru smažu, takže to tu nebude ke stažení pořád.
Ale tady je to video od Marka Levinsona z Varšavy:
link video Varšava - kapela
Časem to ze serveru smažu, takže to tu nebude ke stažení pořád.
to Mark Levinson:
parádní video, ty točíš jako profík...
parádní video, ty točíš jako profík...