Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008
Re: Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008
jo tyto kousky?! to jsou ale DESTINY za 90.000Kc + bedny.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Jen mne udivuje, že Naim nenahrává svá CD ve formátu HDCD, když je na svých CD playerech hojně používá. Jinak jsou nahrávky samozřejmě výborné .pasul píše:Díval jsme se na Naim a jak nahrávají svoje "True Stereo".Něco pro vás pánové.Mikrofony(pair of AKG 414EB microphones) ovšem na co sa nahrává?Ano je to vaše Nagra se zcela katastrofálním vzhledem.(The Nagra IV-S analogue recorder used to capture True Stereo recordings).Ale musím říct,že to opravdu sakra hraje.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
ML:Jsem rad ze se nekdo nasel kdo nezapomnel na lidi s dirou v kapse. Ty Epos M22 jsou famozni,design se mi libi.Anglicane si nepotrpi na ty exoticke designy,hlavni je hudba a zvuk.
Teď jsem měl 40-ti minutový telefon s jedním zdejším guru(promine ) a ten také Nagra,Nagra,Nagra.Já si to asi budu muset koupit,protože jinak to s váma bude k nevydžení.Včera zase Ivoš provokoval. Akorát ty konektory na preampu z boku musel opravdu vymyslet blázen nebo člověk pod parou...Mark Levinson píše:Jen mne udivuje, že Naim nenahrává svá CD ve formátu HDCD, když je na svých CD playerech hojně používá. Jinak jsou nahrávky samozřejmě výborné .pasul píše:Díval jsme se na Naim a jak nahrávají svoje "True Stereo".Něco pro vás pánové.Mikrofony(pair of AKG 414EB microphones) ovšem na co sa nahrává?Ano je to vaše Nagra se zcela katastrofálním vzhledem.(The Nagra IV-S analogue recorder used to capture True Stereo recordings).Ale musím říct,že to opravdu sakra hraje.
Dzyan-Díru v kapse máme všichni.Akorát je třeba ji nasměrovat správným směrem,aby vytékalo kam má...
Koukám,že jsem na dost pokojů ještě zapoměl.Tak to se omlouvám.
Tak lidi doufám,že už vás to nakopne a příští rok si tuhletu akci nenecháte ujít.Protože to opravdu stojí za to.Tak doufám,že příště to proberem ve více lidech a nebudete se muset ptát co a jak hrálo.Stejně si to musíte ověřit sami.
pasul
HIFI snáď nekupuješ kôli patičke na fóre..Já si to asi budu muset koupit,protože jinak to s váma bude k nevydžení.Včera zase Ivoš provokoval.
Kluci,moc a velké díky.Toto je vlákno,které tady asi na našem foru v naší krátké historii překonalo vše.Člověk se tady fakt pokochal.
Přes řeku do stínu stromů.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Korýši, musíš příště jet s námi, stojí to za to. řekl bych jen malinko menší Mnichov.
A dráhu máš zadarmo, ne?
A dráhu máš zadarmo, ne?
Pojedu,kluci,pojedu.Příští termín určitě nebude tolik kolidovat .
Udivuje mě co někteří dokážou vydedukovat z psaného textu. Opravdu se nemusíš obávat.Já rozhodně nekupuju podle řečiček lidí na fóru.Bylo to míněno jako vtip,víš?To je ten smajlík na konci věty.Nagra není nic pro mě.JP píše:pasulHIFI snáď nekupuješ kôli patičke na fóre..Já si to asi budu muset koupit,protože jinak to s váma bude k nevydžení.Včera zase Ivoš provokoval.
Někteří a tipuji povětšinou začínající hifisti se snaží vymámit hodnocení různých komponentů či reprosoustav.Ale u nich to chápu.Už jsme toho slyšel opravdu dost a tohle je špatná cesta.A to nemluvím o tom,že pěkně drahá.Jenže jak vidím,tak si tím musí projít každý sám.Člověk je tvor nepoučitelný.
Jeste bych mel maly dotaz: co tam meli od Sugden a jak to na vas zapusobilo? A uz se neptam... Pristi rok jedu s vami
to Pašul:
Ten tvůj foťák nám byl čert dlužný... Pěkně to tady zamořuješ fotkama...
Ten tvůj foťák nám byl čert dlužný... Pěkně to tady zamořuješ fotkama...