Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008

Příspěvek od vadik »

jo tyto kousky?! to jsou ale DESTINY za 90.000Kc + bedny.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

pasul píše:Díval jsme se na Naim a jak nahrávají svoje "True Stereo".Něco pro vás pánové.Mikrofony(pair of AKG 414EB microphones) ovšem na co sa nahrává?Ano je to vaše Nagra se zcela katastrofálním vzhledem.(The Nagra IV-S analogue recorder used to capture True Stereo recordings).Ale musím říct,že to opravdu sakra hraje. *thumbs up*
Jen mne udivuje, že Naim nenahrává svá CD ve formátu HDCD, když je na svých CD playerech hojně používá. Jinak jsou nahrávky samozřejmě výborné *palec*.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

ML:Jsem rad ze se nekdo nasel kdo nezapomnel na lidi s dirou v kapse. :lol: Ty Epos M22 jsou famozni,design se mi libi.Anglicane si nepotrpi na ty exoticke designy,hlavni je hudba a zvuk.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Mark Levinson píše:
pasul píše:Díval jsme se na Naim a jak nahrávají svoje "True Stereo".Něco pro vás pánové.Mikrofony(pair of AKG 414EB microphones) ovšem na co sa nahrává?Ano je to vaše Nagra se zcela katastrofálním vzhledem.(The Nagra IV-S analogue recorder used to capture True Stereo recordings).Ale musím říct,že to opravdu sakra hraje. *thumbs up*
Jen mne udivuje, že Naim nenahrává svá CD ve formátu HDCD, když je na svých CD playerech hojně používá. Jinak jsou nahrávky samozřejmě výborné *palec*.
Teď jsem měl 40-ti minutový telefon s jedním zdejším guru(promine ;) ) a ten také Nagra,Nagra,Nagra.Já si to asi budu muset koupit,protože jinak to s váma bude k nevydžení.Včera zase Ivoš provokoval. :mrgreen: Akorát ty konektory na preampu z boku musel opravdu vymyslet blázen nebo člověk pod parou...

Dzyan-Díru v kapse máme všichni.Akorát je třeba ji nasměrovat správným směrem,aby vytékalo kam má... :mrgreen:

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Koukám,že jsem na dost pokojů ještě zapoměl.Tak to se omlouvám. *hura*

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Tak lidi doufám,že už vás to nakopne a příští rok si tuhletu akci nenecháte ujít.Protože to opravdu stojí za to.Tak doufám,že příště to proberem ve více lidech a nebudete se muset ptát co a jak hrálo.Stejně si to musíte ověřit sami. *hura*

JP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JP »

pasul
.Já si to asi budu muset koupit,protože jinak to s váma bude k nevydžení.Včera zase Ivoš provokoval.
HIFI snáď nekupuješ kôli patičke na fóre. :!:

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Kluci,moc a velké díky.Toto je vlákno,které tady asi na našem foru v naší krátké historii překonalo vše.Člověk se tady fakt pokochal. *bravo* *bravo* *bravo* *palec*
Přes řeku do stínu stromů.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Korýši, musíš příště jet s námi, stojí to za to. řekl bych jen malinko menší Mnichov.
A dráhu máš zadarmo, ne?
:lol: :lol: :lol:

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Pojedu,kluci,pojedu.Příští termín určitě nebude tolik kolidovat :) .

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

JP píše:pasul
.Já si to asi budu muset koupit,protože jinak to s váma bude k nevydžení.Včera zase Ivoš provokoval.
HIFI snáď nekupuješ kôli patičke na fóre. :!:
Udivuje mě co někteří dokážou vydedukovat z psaného textu. :shock: Opravdu se nemusíš obávat.Já rozhodně nekupuju podle řečiček lidí na fóru.Bylo to míněno jako vtip,víš?To je ten smajlík na konci věty.Nagra není nic pro mě.

Někteří a tipuji povětšinou začínající hifisti se snaží vymámit hodnocení různých komponentů či reprosoustav.Ale u nich to chápu.Už jsme toho slyšel opravdu dost a tohle je špatná cesta.A to nemluvím o tom,že pěkně drahá.Jenže jak vidím,tak si tím musí projít každý sám.Člověk je tvor nepoučitelný. :mrgreen:

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od vadik »

Jeste bych mel maly dotaz: co tam meli od Sugden a jak to na vas zapusobilo? A uz se neptam... Pristi rok jedu s vami :!:

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to Pašul:
Ten tvůj foťák nám byl čert dlužný... Pěkně to tady zamořuješ fotkama... *2thumbsup*

Odpovědět