Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008
Re: Audioshow Warszawa 8.-9.11.2008
Vášeň je vášeň...
Panove, udelali jste z te akce moc dobrou swlovni i foto reportaz. Fajn predstaveni pro ty, co tam nebyli (ani neblili). Diky.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsme zapomněli na Vienna Acoustic-Klimt a krmeno to bylo integrovaným zesilovačem Krell-FBI. Vrchní část se středovým repro se dala natáčet podle posluchače.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Na závěr ještě třešnička na dortu, myslel jsem, že to sem profi fotografové dají, ale asi zapomněli. Pěkně znějící sestava Luxman s reproduktory Monitor Audio-Platinum PL300.
Ruda a Pasul při poslechu Vienna Acoustic-Klimt. Pasul fotil vše co se pohlo.
Ruda a Pasul při poslechu Vienna Acoustic-Klimt. Pasul fotil vše co se pohlo.
Tady u těch Vienna jsme se shodli s Peerem,že tam bylo něco špatně.Teď si ovšem nevzpomenu co to bylo.A asi to bylo něco velkého,protože jsem tam udělal jen jednu fotku a ta se zrovna nepovedla.Špatná foto a špatný zvuk.To celkem odpovídá. Dělám si srandu.Ale opravdu mě nic nenapadá co k těmhle sloupům říci.Zřejmě mě ničím nezaujaly.Bylo to už ovšem dost pozdě v posledním hotelu.Někdy příště.
Hudba:
Avishai Cohen-Continuo Ze začátku jsem si říkal,nic moc a pár skladeb není špatné.Ovšem dnes v pánském dvoře jsme to s Pavlem rozjeli a naprostý masakr.Opravdu se mi to velice líbí.Je to i kvalitně udělané.Nelze než doporučit.Hned jsem objednal další kusy na amazonu.
Allan Taylor-Hotels & Dreamers (stockfisch) Po prvních tónech mě přešly chutě na subwoofer.Temný hluboký hlas a pomalé klidné písně.Pavel měl zajímavou poznámku-vše od stockfisch je velice hlasitě nahrané a jakoby zvedlé basy pro efektní výsledek.To už si musí každý ověřit sám.Pro mě velice dobré album.
Al Dimeola,John McLaughlin a Paco Delucia-Friday Night in San Francisko Tohle oba dva znáte a není co dodávat.Nemá to tu atmosféru co u Peera na vinylu,ale i tak je tahle live nahrávka skvělá.Vezmu to na SACD z Amazonu a uvidíme co to umí.Ten Philips bude mít určitě svůj podíl taky.
Další dvě alba jsem ještě nerozbalil.Příště.Monitor Audio jsem mimochodem myslím dával.Co Diana Krall a XRCD?
Hudba:
Avishai Cohen-Continuo Ze začátku jsem si říkal,nic moc a pár skladeb není špatné.Ovšem dnes v pánském dvoře jsme to s Pavlem rozjeli a naprostý masakr.Opravdu se mi to velice líbí.Je to i kvalitně udělané.Nelze než doporučit.Hned jsem objednal další kusy na amazonu.
Allan Taylor-Hotels & Dreamers (stockfisch) Po prvních tónech mě přešly chutě na subwoofer.Temný hluboký hlas a pomalé klidné písně.Pavel měl zajímavou poznámku-vše od stockfisch je velice hlasitě nahrané a jakoby zvedlé basy pro efektní výsledek.To už si musí každý ověřit sám.Pro mě velice dobré album.
Al Dimeola,John McLaughlin a Paco Delucia-Friday Night in San Francisko Tohle oba dva znáte a není co dodávat.Nemá to tu atmosféru co u Peera na vinylu,ale i tak je tahle live nahrávka skvělá.Vezmu to na SACD z Amazonu a uvidíme co to umí.Ten Philips bude mít určitě svůj podíl taky.
Další dvě alba jsem ještě nerozbalil.Příště.Monitor Audio jsem mimochodem myslím dával.Co Diana Krall a XRCD?
Koukám, můj starej burzovní i porevoluční spolupachatel Ruda, musím mu brnknout...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ano, Ruda blejsknul jsem ho při poslechu. A prásknu, že nakupoval vinyl ve velkém .merhaut píše:Koukám, můj starej burzovní i porevoluční spolupachatel Ruda, musím mu brnknout...
Mimo jiné jsem si koupil Cactus Of Knowledge - Abou Khalil Rabih.
Výborné.
Výborné.
Antonio Forcione + Charlie Haden = Heartplay
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem to poslouchal, výborná exhibice dvou vynikajících muzikantů. Jen basa a kytara v poklidu a výborně nahrané. Pro mne výborná deska .Peer píše:Antonio Forcione + Charlie Haden = Heartplay
Jak se vám líbily repro Martin Logan CLX?pasul píše:
ML-Máš Touch Wood a Dedicato?Tohle jsou špičky od Forcioneho.Ty si sežeň.Stojí to za to.
Díval jsme se na Naim a jak nahrávají svoje "True Stereo".Něco pro vás pánové.Mikrofony(pair of AKG 414EB microphones) ovšem na co sa nahrává?Ano je to vaše Nagra se zcela katastrofálním vzhledem.(The Nagra IV-S analogue recorder used to capture True Stereo recordings).Ale musím říct,že to opravdu sakra hraje.
Díval jsme se na Naim a jak nahrávají svoje "True Stereo".Něco pro vás pánové.Mikrofony(pair of AKG 414EB microphones) ovšem na co sa nahrává?Ano je to vaše Nagra se zcela katastrofálním vzhledem.(The Nagra IV-S analogue recorder used to capture True Stereo recordings).Ale musím říct,že to opravdu sakra hraje.
No mě se to líbilo.Ovšem nehrálo to.Jak jsem psal,Martin Logan měl poruchu(ti dva co se vrtají v pravé reprosoustavě se to snažili opravit-bez šance).Takže nic.Bohužel.Homer píše:Jak se vám líbily repro Martin Logan CLX?pasul píše: