Audio Video Show Praha 2022
Audio Video Show Praha 2022
Máme pro vás skvělou zprávu! Po roční pauze jsme se rozhodli připravit další ročník Audio Video Show Praha - větší, lepší, luxusnější a zábavnější.
Těšíme se na viděnou začátkem června v nových brilantních prostorách O2 Arena Meeting Hub a Hotel Stages!
Přidejte se k naší akci na Facebooku: https://www.facebook.com/events/4360130 ... f=newsfeed
Více informací postupně na www.audio-video-show.cz
Re: Audio Video Show Praha 2022
Už to chtělo rozjet nějaké akce.
Těšíme se na vás ve Stages Hotelu, odkud se můžete přesunout pouhých pár metrů do O2 Meeting Hubu a zažít souhrnně více než stovku expozic!
Všechny důležité informace: https://www.audio-video-show.cz/
Co uvidíte: https://www.audio-video-show.cz/vystavovatele/
Lákadla v jednotlivých expozicích: https://www.audio-video-show.cz/worksho ... kazky-2022
Co můžete vyhrát za luxusní ceny: https://www.audio-video-show.cz/soutez- ... vniky-2022
Těší se celý realizační tým Audio Video Show Praha!
- Mike_Czech
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem se dnes podívat s kamarády na AVS.
No, mám z toho dost smíšené pocity.
Na jednu stranu jsem rád, že takové akce jsou, obzvlášť po delší pauze kvůli Covidu a chápu, že není úplně jednoduché v neznámém prostoru odladit sestavu a akustiku, aby se mohla aspoň slušně prezentovat, ale na druhou stranu.....
Přišlo mi, že to letos spousta vystavovatelů opravdu odflákla a nedala si na té prezentaci vůbec záležet.
Za mne, pokud chci někomu vnutit sestavu za statisíce, tak by tomu ta prezentace a hlavně zvuk měl odpovídat.
U některých vystavovatelů jsem byl vyloženě zklamán.
Zvukově mne asi nejvíce potěšil Elfton, velmi příjemný neagresivní, ale přitom plný a dynamický zvuk .
Jsem rád, že bylo i celkem dost lampových zařízení, to mi udělalo opravdu radost.
Ale jinak asi nic, z čeho bych si vyloženě sednul na zadek nebo zůstal stát s otevřenou pusou.
Bylo to příjemné odpoledne, snad bude příště i více na co koukat a co poslouchat.
No, mám z toho dost smíšené pocity.
Na jednu stranu jsem rád, že takové akce jsou, obzvlášť po delší pauze kvůli Covidu a chápu, že není úplně jednoduché v neznámém prostoru odladit sestavu a akustiku, aby se mohla aspoň slušně prezentovat, ale na druhou stranu.....
Přišlo mi, že to letos spousta vystavovatelů opravdu odflákla a nedala si na té prezentaci vůbec záležet.
Za mne, pokud chci někomu vnutit sestavu za statisíce, tak by tomu ta prezentace a hlavně zvuk měl odpovídat.
U některých vystavovatelů jsem byl vyloženě zklamán.
Zvukově mne asi nejvíce potěšil Elfton, velmi příjemný neagresivní, ale přitom plný a dynamický zvuk .
Jsem rád, že bylo i celkem dost lampových zařízení, to mi udělalo opravdu radost.
Ale jinak asi nic, z čeho bych si vyloženě sednul na zadek nebo zůstal stát s otevřenou pusou.
Bylo to příjemné odpoledne, snad bude příště i více na co koukat a co poslouchat.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mám velmi podobné dojmy, tak mi to přišlo, že výstava odráží stav celého oboru, což by bylo na delší diskuzi.
Nicméně přes všechny výhrady to bylo fajn a díky všem organizátorům a vystavovatelům za účast.
Nicméně přes všechny výhrady to bylo fajn a díky všem organizátorům a vystavovatelům za účast.
Byl jsem oba dny. Nemůže člověk moc hodnotit zvuk. Měli to letos poprvé v O2. Někteří vystavovatelé byli z prostor nešťastní, Don Giovanni je zvukově přívětivější.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Asi věc vkusu. Mě se to víc zamlouvalo právě letos v O2 a protějším hotelu. Minimálně tam byla lepší vzduchotechnika než v Giovanni, takže ne tolik smradu.
Zvukově jsem si vysloveně z ničeho nesedl na zadek. Drahé sestavy tak nějak nehrály lépe než, co mám doma. Důvodů je spousta, určitě ne pouze, že by to byly průsery. Ale pár věcí překvapilo. Třeba KLH Model Five v Diokaudio. Na dnešní poměry laciný repro, takřka přesná kopie 70´s modelu, sedícího na zemi se sklonem na posluchače a stejně to hrálo natolik v pohodě, že bych s tim dokázal žít. Třeba kdybych se dostal do nějaký existenciální nouze a musel se zbavit současný sestavy. Mrzí mě, že v pátek zrovna nehrály ATC 150 nebo, co to tam bylo za vysoký model této značky. Kamarád tam byl v sobotu a tvrdil, že hrály a byla to pecka.
Dále pak překvapily malé Elac BS312. To jsou malinkaté regálovky v kovové ozvučnici. Rozehrály až neskutečně velkou místnost v O2. Největší hit v poměru cena/výkon z celé výstavy mi přišly české Nadral Zero za 18 tisíc. Takový zvuk za tak nízkou cenu, klobouk dolů. Jinak všude bylo k poslechu spousta magnetoplanárních sluchátek známých i zceal neznámých značek. Zdá se, že tuto koncepci technicky zvládá, na rozdíl od dynamických sluchátek, kdekdo. Zvukově většinou opravdu slušné, jenže cenou málokdy pod 100 tisíc, což je úplně mimo mísu.
Zvukově jsem si vysloveně z ničeho nesedl na zadek. Drahé sestavy tak nějak nehrály lépe než, co mám doma. Důvodů je spousta, určitě ne pouze, že by to byly průsery. Ale pár věcí překvapilo. Třeba KLH Model Five v Diokaudio. Na dnešní poměry laciný repro, takřka přesná kopie 70´s modelu, sedícího na zemi se sklonem na posluchače a stejně to hrálo natolik v pohodě, že bych s tim dokázal žít. Třeba kdybych se dostal do nějaký existenciální nouze a musel se zbavit současný sestavy. Mrzí mě, že v pátek zrovna nehrály ATC 150 nebo, co to tam bylo za vysoký model této značky. Kamarád tam byl v sobotu a tvrdil, že hrály a byla to pecka.
Dále pak překvapily malé Elac BS312. To jsou malinkaté regálovky v kovové ozvučnici. Rozehrály až neskutečně velkou místnost v O2. Největší hit v poměru cena/výkon z celé výstavy mi přišly české Nadral Zero za 18 tisíc. Takový zvuk za tak nízkou cenu, klobouk dolů. Jinak všude bylo k poslechu spousta magnetoplanárních sluchátek známých i zceal neznámých značek. Zdá se, že tuto koncepci technicky zvládá, na rozdíl od dynamických sluchátek, kdekdo. Zvukově většinou opravdu slušné, jenže cenou málokdy pod 100 tisíc, což je úplně mimo mísu.
kabelguru.cz
Víc kýče než zvukově zajímavých věcí, co by stály za to.
Mohu nějak získat ten magazín?
Ten Elfton, to je co, resp. kto prosim vas ? Viete mi k tomu cosi viac napisat ?
- Mike_Czech
- Kontaktovat uživatele:
Česká značka z Černošic.
Podívej se na elfton.cz , jsou tam veškeré informace.
Podívej se na elfton.cz , jsou tam veškeré informace.
Vraj tie predprodukcne bedne tam hrali super....
Hrali super. Pry ale maji stat k 200 tisicum, coz uz je celkem dost s ohledem na to, ze jde o maleho lokalniho vyrobce a stale spise mensi sloupy.