Audio Video Show Praha 2019
Re: Audio Video Show Praha 2019
chlapi, ste tu s tou reklamou mimo temu...
Aj Ty , ked sa pýtal raaaadio tak som odpovedal. Nič som tam nekupil ani neplánujem tak ako sa pýtal tak som napísal svoju odpoved na reakciu že u Xavian to nehralo na výstave dobre.Nič iné v tom nehladaj.
Ale čítal som aj názor že sa niekomu zvuk páčil.
Vieš Miero .....Milion ludí , milion názorov.
Ale čítal som aj názor že sa niekomu zvuk páčil.
Vieš Miero .....Milion ludí , milion názorov.
Jimmi je náš oblíbený ladič kabeli a pojistkami. Možná i pijan.
Priznejte se kdo co vyhral na show za nas tým 3 lidí , 2 bedny
Si děláš prdel !!!
To chceš říct, že ze 3lidi jste vyhráli 2 bedny a ve vedlejším vlákně píšeš že ty NAD ... to vůbec neni podezřelé ...
Pak má nějaká cena zůstat pro druhého
To chceš říct, že ze 3lidi jste vyhráli 2 bedny a ve vedlejším vlákně píšeš že ty NAD ... to vůbec neni podezřelé ...
Pak má nějaká cena zůstat pro druhého
Bohužel to tak je , 3 lidi výlet z Ostravy.. a to se mi ještě ani nechtělo švára ukecával ať jedu taky
Jako byl jsem solidně překvapen když dneska dorazil balíček aniž bych o tom věděl.
Prostě haluz začátečnika..
Jako byl jsem solidně překvapen když dneska dorazil balíček aniž bych o tom věděl.
Prostě haluz začátečnika..
Krásné fotky
Díky za fotky, jak hrála sestava s Avior II ?
Avior II hrali velmi slusne, subjektivne medzi top 3 z celej vystavy. Ale oproti mnohym tam mali aj niekolko akustickych uprav, takze to bolo aj tym.
odpověď pro T101:
Nemohu být považován za nezaujatého, jelikož dovozce a prodejce repro Rockport Technologies, řadím mezi své přátele. Ale když uvedu, že Avoir II i menší Atria II mají mimořádně neutrální projev a zároveň umí zahrát detaily, emoce atd. bude to především můj osobní názor. Mohu jen dodat, doporučuji, udělejte si vlastní názor. Nechci vkládat reklamu, formou soukromé zprávy můžeme diskutovat, či domluvit poslech.
Nemohu být považován za nezaujatého, jelikož dovozce a prodejce repro Rockport Technologies, řadím mezi své přátele. Ale když uvedu, že Avoir II i menší Atria II mají mimořádně neutrální projev a zároveň umí zahrát detaily, emoce atd. bude to především můj osobní názor. Mohu jen dodat, doporučuji, udělejte si vlastní názor. Nechci vkládat reklamu, formou soukromé zprávy můžeme diskutovat, či domluvit poslech.