Audio Video Show Praha 2019
Re: Audio Video Show Praha 2019
pitrs: Ďakujem za perfektný príspevok, ak zotrváš v tejto pozícii, beriem každý tvoj názor.
Včera jsem navštívil výstavu, proběhl , pokecal, potkal mnoho nových hifistů. Že by mě něco vysloveně nadchlo, no nevím, cenovky poslední dobou létnou vzhůru. Do anketního lístku jsem zadal Sroll, slušný standart, potom i šneky. Pro mě je výstava hlavně o setkání s kamarády. Uši jsem si spravil až doma na své sestavě.
Nejlepší byla hospoda...díky.
Ahoj, tak výstava perfektní. Výborně hrály ,Focal, McIntosh + BW , SP Audio + VMA , Elfton, RD Acoustic , EMM Labs + Audia Flight + Estelon , ale po přechodu na jinou sestavu jsem přiložil ucho k výškovému reproduktoru a z něho vycházel šum a křepčení.
Sroll nehrál špatně ,ale bylo to takové utahané a ten hnůj v podobě zaskládané celé místnosti molitanem vypadal hrozně. Potom jsem přešel do místnosti, kde nebyl žádný molitan,cinch konektory byly dodány od výrobce(nitěnky) , napájecí kabely od výrobce , k reproduktorům slabá dvoulinka , napájecí lišta bílá plastová. Aparát Denon800 + Wilson bedny. To byl takový mazec najednou život skvělé výšky , taková pohoda. Navíc pán ochotný vše nám pustil a hned tam bylo plno. Bavil jsem se s jedním borcem , ten nevěřil svým uším a řekl jednu větu. Hig end je podfuk. Takže , slyšel jsem kabely , ale vlastně neslyšel. Pak jsem narazil na Polk audio , opět Denon 800 a zase pohoda . Q audio se chlubilo regálovkami s trojnožkou za cca 99 000 Kč, no mě to připadlo, že obšvihli Polk audio, které stojí 7 800 Kč .
Xavian za mě hrůza výšky pod dekou, žádná hloubka ,detaily se nekonaly. Někdo jim to asi řekl ,tak s těmi bednami hýbali , ale stejně to nepomohlo.
Koukal jsem na ty různé ,lišty , kabely , nožičky a podložky a nestačil jsem se divit ,co ti nenažranci chtějí za tyto šminky peněz.
A když jsem viděl v otevřeném filtračním zařízení , propojení drátů obyčejnýni vago svorkami , tak jsem ztratil veškeré sny o stříbru , zlatu a ródia. Jako ten konec kabelu to vyřeší? Velebnosti jdu blejt.
Sroll nehrál špatně ,ale bylo to takové utahané a ten hnůj v podobě zaskládané celé místnosti molitanem vypadal hrozně. Potom jsem přešel do místnosti, kde nebyl žádný molitan,cinch konektory byly dodány od výrobce(nitěnky) , napájecí kabely od výrobce , k reproduktorům slabá dvoulinka , napájecí lišta bílá plastová. Aparát Denon800 + Wilson bedny. To byl takový mazec najednou život skvělé výšky , taková pohoda. Navíc pán ochotný vše nám pustil a hned tam bylo plno. Bavil jsem se s jedním borcem , ten nevěřil svým uším a řekl jednu větu. Hig end je podfuk. Takže , slyšel jsem kabely , ale vlastně neslyšel. Pak jsem narazil na Polk audio , opět Denon 800 a zase pohoda . Q audio se chlubilo regálovkami s trojnožkou za cca 99 000 Kč, no mě to připadlo, že obšvihli Polk audio, které stojí 7 800 Kč .
Xavian za mě hrůza výšky pod dekou, žádná hloubka ,detaily se nekonaly. Někdo jim to asi řekl ,tak s těmi bednami hýbali , ale stejně to nepomohlo.
Koukal jsem na ty různé ,lišty , kabely , nožičky a podložky a nestačil jsem se divit ,co ti nenažranci chtějí za tyto šminky peněz.
A když jsem viděl v otevřeném filtračním zařízení , propojení drátů obyčejnýni vago svorkami , tak jsem ztratil veškeré sny o stříbru , zlatu a ródia. Jako ten konec kabelu to vyřeší? Velebnosti jdu blejt.
Prošel jsem co jsem stihnul, na každé sestavě se mi něco líbilo. Ale po chvíli mě to unavilo. A tak Šrollova sestava mě uspokojovala nejvíc, plným a čistým zvukem.Zdálo se, že má málo výšek, ale byl jich dostatek, na místech, kde měly být. Dospělý zvuk nebyl unavující.
Dobrý dojem na mě udělalo RD Akustik, Elfton s loňskými bedniskama.
Dobrý dojem na mě udělalo RD Akustik, Elfton s loňskými bedniskama.
Tak tady se také schoduji.Čekal jsem od Xavianu lepší zvuk.Chyběli mi tam výšky a celkově trochu pod dekou.daliborr píše: ↑02 bře 2019 15:29Pak jsem narazil na Polk audio , opět Denon 800 a zase pohoda . Q audio se chlubilo regálovkami s trojnožkou za cca 99 000 Kč, no mě to připadlo, že obšvihli Polk audio, které stojí 7 800 Kč .
Mnohem lepší zvuk, vlastně hodně dobrý byl od VMA a samozřejmě Focal.
Ty Polk audio (sice verzi bez E Americkou) mám doma a hrajou mi líp.S tím Denonem800 se mi to moc nelíbilo.
Pak mne celkem zaujali Grandinote MACH 4 , zrovna tam byla puštěná taková velmi dynamická skladba a slušný bas a zvuk na tak malé měniče.Jinak bedny ošklivý na to že cena je 18000 EUR
Už dávno jsem přišel na to že 90 % posluchačů se líbí na výškách zdvih. Když pak udělá Xavian rovinu, je pro ve srovnání s vybuzenými Focaly velký rozdíl (tvou terminologií pod dekou). Na druhou stranu, já když si na Focalech pustím třeba Hendrixe, tak ty bedny prostě neumí věrný zvuk. Znám bedny, kde Hedrix zní jak z kytarového komba, Focaly to ale nejsou ani omylem.
Ty Grandinote mají skříně z hliníku, sahal jsem si na ně a i když zvuk burácel rukou jsem na bedně nepoznal, že hraje. Mrtvá skříň dává bedně čistotu, zaostření a dynamiku. Ale řekl bych, že ten Ital tam hrál pouze pečlivě vybrané mimořádně dynamické a efektní nahrávky a ještě dost nahlas, aby to co nejvíce zvukově zaujalo.
Vyblíz
Není žádná univerzální bedna hrající ideálně všechny žánry a už vůbec ne nevyvážené záznamy, který jsou zmršený a ještě každý jinak. A dnes už se bedny se zvýrazněnými výškami tolik jako to bývalo dříve nedělají.
Vyblíz
Není žádná univerzální bedna hrající ideálně všechny žánry a už vůbec ne nevyvážené záznamy, který jsou zmršený a ještě každý jinak. A dnes už se bedny se zvýrazněnými výškami tolik jako to bývalo dříve nedělají.
Noble Audio - výroba a prodej
Já bych teda řekl uplný opak, ale to je věc názoru.
Naposledy upravil(a) Vyblíz dne 02 bře 2019 18:58, celkem upraveno 1 x.