Audio show Warszawa 2010
Re: Audio show Warszawa 2010
Pašule, hoď sem ty Ktemy, pls.
Určitě máš nějaké pěkné fotky...
Určitě máš nějaké pěkné fotky...
Tam jsem seděl v první lajně a nemám celý systém. Tam to hrálo za mě hodně špatně. Jadis toto prostě nemohl nakrmit. Jakmile tam ten předváděcí vložil rock od jednoho návštěvníka, okamžitě to vytahoval ven a rychle zpátky cinky, linky, pinky, dinky = jazz, blues atd.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
No konecne, moc hezke fotky a komentare, jen tak dale.
Vidím, že 100 lidí, 100 chutí.
Prostě, každý to slyší jinak.
A o tom to je.
Příspěvky typu poraďte mě bedny k mému zesilovači jsou o ničem, že.
Každý si musí tu cestu sám vyšlapat.
Prostě, každý to slyší jinak.
A o tom to je.
Příspěvky typu poraďte mě bedny k mému zesilovači jsou o ničem, že.
Každý si musí tu cestu sám vyšlapat.
Serblin odišiel od Sonus Faber, postavil nové bedne Ktema a na jednej foto sú Sonus Faber a Ktema vedľa seba. Hrali aj SF?
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
U prezentace Jadis-Ktema jsme slyšeli pěknou přednášku o výrobcích Copulare, byl přítomen sám majitel firmy a pěkně nám popsal jak racky vznikají. Rack je možné udělat na zakázku a to na míru, tak jak je vidět pod komponenty Jadis, nebo standartních rozměrů, tak jak je vidět pod komponenty Wadia+Pass. Police se skládají z několika druhů dřeva ve kterém jsou zalisované různě veliké, olověné kuličky. Lakování provádějí tamtéž kde se lakují vozy Porsche.
to bubuxin:
ano, poslouchali jsme nejprve Sonus Faber Stradivari Homage
a posléze Ktemy.
ano, poslouchali jsme nejprve Sonus Faber Stradivari Homage
a posléze Ktemy.
Prispejem aj ja svojou troškou do mlyna. Na výstave tohto rozsahu a kvalitatívneho obsadenia som bol prvý krát a preto som bol rád, že som si mohol vypočuť systémy, o ktorých som doteraz iba počul alebo čítal. Mňa osobne najviac zaujala prezentácia Ayon s reproduktormi Avantgarde Acoustic Mezzo a gramofonom Lumen White, to bol top zvuk výstavy. Hneď za ním ma najviac zaujal systém MBL s jeho druhou najvyššou radou. Vynikajúco obstáli aj systémy Burmester, Cary audio + Audio physic Cardeas, Lyngdorf, VTL + Thiel (asi naj klavir čo som počul) a mnoho ďalšich. Veľmi milo ma prekvapila značka JAG Electronics z Poľska, za celkom prijateľnú cenu vynikajúci zvuk, so super detailom a priestorom. Ako veľké sklamanie mi prišla prezentácia Audionote, zvuk bol tenký, bez dvôrazu a dynamiky. Pri komplexnejších nahrávkach bol zvuk zliaty a nepočúvateľný. Pripajam par fotiek a tiež moju fotogaleriu z výstavy. http://picasaweb.google.com/tadialmilan ... tuoj9W6hwE#
milan20 krásne foto, ako od profíka fotografa Celkom by ma zaujímalo ako si na výstavu cestoval z nášho kraja.
Tak na toto musím reagovat. Podle mě to bylo pěšky. U Milana si to ani jinak nedokážu představit.
- pink panter
- Kontaktovat uživatele:
To Bubuxin,
Aj som navrhoval isť pešky , google maps mi to vyhodnotil na 4 dni 22h a 35 minut, ale chlapi ma ukecali a išli sme konzervatívnym spôsobom - autom.
Aj som navrhoval isť pešky , google maps mi to vyhodnotil na 4 dni 22h a 35 minut, ale chlapi ma ukecali a išli sme konzervatívnym spôsobom - autom.
4 dni a 22,5 hodiny? To nie je až také strašné
milan20
děkuji za super fotky. díky tobě jsem si to také prošel.
děkuji za super fotky. díky tobě jsem si to také prošel.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Bylo tam poměrně hodně dobře hrajících sestav na to, že to byla výstava. Dost si dávali záležet na akustických úpravách včetně ošetření napájení různými filtry nebo pračkami. Kvalita fotek nedosahuje kvality fotek Milana 20, ale pro představu to stačí. Tak ještě pár sestav.
U Regy jsme dostali přednášku o výrobě toho hifi stolku, je to celé z masivu z nějakého kvalitního dřeva. Prej se to musí vybírat ze strašného množství dřeva (1000 m3), cenu ovšem nevím. Ale krásný byl, to jo.
Rega Isis valve, Osiris+Aspara Acostics HL1
Audio Research+Ayre MX-R+Magico Q5
BAT+Triangle Magellan
U Regy jsme dostali přednášku o výrobě toho hifi stolku, je to celé z masivu z nějakého kvalitního dřeva. Prej se to musí vybírat ze strašného množství dřeva (1000 m3), cenu ovšem nevím. Ale krásný byl, to jo.
Rega Isis valve, Osiris+Aspara Acostics HL1
Audio Research+Ayre MX-R+Magico Q5
BAT+Triangle Magellan