Audio show Warszawa 2010
Re: Audio show Warszawa 2010
já se také těšil na reporty účastníků. fotky top sestav...
myslím, že právě na toto fórum to patří.
nu což...
myslím, že právě na toto fórum to patří.
nu což...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
My jsme byli jen v sobotu, pěkná partička a fajn cesta vlakem s Tulamorkou. Loni jsem nebyl, tak jsem to viděl s odstupem dvou let. Zatímco starší ročníky byly rok od roku lepší, tak letos jsem zaznamenal stagnaci. Prezentace co byly léta tahouny výstavy, tak letos ubraly plyn, ale na druhou stranu jinde to bylo mnohem, mnohem lepší než před léty. Například prezentace Audio Research byla oproti předešlým ročníkům vysloveně chudá, hráli z nějakého serveru přes Ref. 5 na nějaký stereo konec AR a zapojené na Wilson audio Sophia 3. Zvukově se mi to moc líbilo, ale oproti minulým ročníkům to byla vysloveně chudoba, mívali tam zapojené ref.monobloky a referenční cedlo buď od AR nebo dCs a vždy tam byly vystavené všechny modely AR nebo dělený DarTZeel. Letos měli výborně pořešenou akustiku pomocí nějakých rezonátorů (fotku nemám), snad vloží někdo z kolegů.
A co bylo lepší než předchozí ročníky? Byla tam spousta dobře hrajících sestav a perly jako třeba Burmester, Mbl, Steinway, Jadis+Ktema, Audio Note, JM-Lab Focal Stella Utopia atd. atd.., jo a taky mi chutnalo Rulandské šedé v expozici VTL a Thiel 3.7, hrálo se z vinylu.
A co bylo lepší než předchozí ročníky? Byla tam spousta dobře hrajících sestav a perly jako třeba Burmester, Mbl, Steinway, Jadis+Ktema, Audio Note, JM-Lab Focal Stella Utopia atd. atd.., jo a taky mi chutnalo Rulandské šedé v expozici VTL a Thiel 3.7, hrálo se z vinylu.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Alespon nekdo bez hloupych predsudku, diky VIKI
M.L.
Měl bych dotaz na zvuk Steinway & Lyngdorf (foto č.4).
Boxer - Můžeš být v klidu. Nejlepší zvuk výstavy. Možná MBL nebylo daleko, ale za mě to Lyngdorf jasně vyhrál.
Překlep....
Pašul.
Překlep co ? To nad tím,nebo omyl 2.podání?
Jinak ten Steinway nemohl dobře hrát. Páč je to tygitál.
Překlep co ? To nad tím,nebo omyl 2.podání?
Jinak ten Steinway nemohl dobře hrát. Páč je to tygitál.
to Boxer:
za ty prachy zklamání...
Za mě: opět nejlepší mbl.
Ale byly tam i jiné špeky.
za ty prachy zklamání...
Za mě: opět nejlepší mbl.
Ale byly tam i jiné špeky.
Počkej, já nemám nic proti digitálu...
Proč?
A nebyl jsem sám, kdo k tomu měl připomínky...
Proč?
A nebyl jsem sám, kdo k tomu měl připomínky...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
boxer píše:M.L.
Boxere,
jedním slovem Reference. Je to tzv. big sound, tohleto je do velkých řekl bych hodně velkých místností. Někteří říkali, že je to nejlepší zvuk z výstavy, jiní zase ne. Za sebe bych řekl, že to nebylo lepší než Mbl nebo Burmester či Jadis+Ktema, ale to vše je Reference, takže záleží na pouštěné hudbě a preferencích........
Zvukově tam bylo vícero zdařilých expozic za "rozumný peníz", líbil se mi Xavian+ Manley, Avalon+Spectral, Dynaudio+Accuphase nebo Moon či bedýnky Audioplan (ty byly prostě skvělé).
Myslím, že také záleželo na akustice místností.
Zvuk byl velký ale chyběla tomu čistota...
To třeba Jadis a Ktema byly naprosto skvělý.
Zvuk byl velký ale chyběla tomu čistota...
To třeba Jadis a Ktema byly naprosto skvělý.
Peer
To nebylo ve zlým. Máš rád přeci jen jiný zvuk,už jen viz co máš doma. Je to jak píše ML. Je to o preferencích.
Mě spíš šlo o to,zda to nebyl nějaký "úlet". Zatím,co jsem kde četl, "všichni pláčou štěstím".
To nebylo ve zlým. Máš rád přeci jen jiný zvuk,už jen viz co máš doma. Je to jak píše ML. Je to o preferencích.
Mě spíš šlo o to,zda to nebyl nějaký "úlet". Zatím,co jsem kde četl, "všichni pláčou štěstím".
Boxer - Dvakrát jsem poslal jeden příspěvek. Ano bylo to nejlepší. Byl jsme tam až v neděli. Pouštěli i CD od lidí. Když jsem tam vešel, hrálo TOTO a jeden z jejich hitů. Za mě to bylo nejlepší. U otevřené konstrukce jsem toto vůbec nečekal. Lyngdorf umí.
U MBL někdo zkoušel YES od Audio Fidelity a to bylo také výborné. Měl jsem tam výhrady k podání basů. No ale i tak musím uznat, že tato firma umí.
U MBL někdo zkoušel YES od Audio Fidelity a to bylo také výborné. Měl jsem tam výhrady k podání basů. No ale i tak musím uznat, že tato firma umí.
Aha. To máš asi pravdu.
Mimo jiné se mi moc líbil projev Avalonů a jednoznačně Ktema od Franca Serblina.
Začínám šetřit - 25.000,- euro.
Mimo jiné se mi moc líbil projev Avalonů a jednoznačně Ktema od Franca Serblina.
Začínám šetřit - 25.000,- euro.