Analogová Akademie 2010
Analogová Akademie 2010
Tak se nám opět sešel rok s rockem a je tu opět čas na Analogovou Akademii 2010. Spolu s AA se uskuteční na stejném místě i 3. ročník Sluchátkového srazu, který organizuje jkb (Kuba4).
Ta letošní se uskuteční 27.11.2010. Místo ještě upřesníme.
Myslím, že se letos sejde mnoho zajímavých kousků k pokoukání i k poslechu. Předpokládáme, že cena hlavního aparátu bude hodně přes 1 mil. Kč. Jeho složení zatím není definitivní, jakmile bude jasné, tak jej sem vylepím
V zájmu co nejlepšího poslechu je počet míst omezen. To nás nutí k systému registrace účastníků.
Takže pokud máte zájem napište mi prosím SZ a zajistěte si své místo včas.
Ta letošní se uskuteční 27.11.2010. Místo ještě upřesníme.
Myslím, že se letos sejde mnoho zajímavých kousků k pokoukání i k poslechu. Předpokládáme, že cena hlavního aparátu bude hodně přes 1 mil. Kč. Jeho složení zatím není definitivní, jakmile bude jasné, tak jej sem vylepím
V zájmu co nejlepšího poslechu je počet míst omezen. To nás nutí k systému registrace účastníků.
Takže pokud máte zájem napište mi prosím SZ a zajistěte si své místo včas.
Re: Analogová Akademie 2010
Ak by isiel niekto z Prahy, rad by som sa pridal, ale nechce sa mi ist mojim autom...
Taky bych se přidal...MB píše:Ak by isiel niekto z Prahy, rad by som sa pridal, ale nechce sa mi ist mojim autom...
Jsem na tom stejně.Davidus píše:Taky bych se přidal...MB píše:Ak by isiel niekto z Prahy, rad by som sa pridal, ale nechce sa mi ist mojim autom...
Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
to Lubor : myslim, ze klasicka lonska trojka fotolaik + lachim + pytel prijede, potvrdi lachim do SZ, vecer to probereme "u piva" ...
t
t
predpokladam, ze to bude zase 2 denni akce
Doufám, že mi to vyjde, jsem sice z Neratovic, ale i tak trochu z Prahy. Auto bych i vzal, nevím ale kolik pojede známých, když bude nějaký volný místo v autě dám vědět... Víc jak 4 lidi se ale do auta pohodlně nevejdou, pokud se tedy rádi netulíte Ještě, ale můžem udělat velkou výpravu vlakem, je to víc vintage a analogovější! navíc bychom mohli popíjet Parní mašina by byla úplně nejvíc stylová
Společná cesta vlakem... jsem jen provintage píše:Doufám, že mi to vyjde, jsem sice z Neratovic, ale i tak trochu z Prahy. Auto bych i vzal, nevím ale kolik pojede známých, když bude nějaký volný místo v autě dám vědět... Víc jak 4 lidi se ale do auta pohodlně nevejdou, pokud se tedy rádi netulíte Ještě, ale můžem udělat velkou výpravu vlakem, je to víc vintage a analogovější! navíc bychom mohli popíjet Parní mašina by byla úplně nejvíc stylová
Byl bych rád, kdybych se mohl přidat.Davidus píše:Společná cesta vlakem... jsem jen provintage píše:Doufám, že mi to vyjde, jsem sice z Neratovic, ale i tak trochu z Prahy. Auto bych i vzal, nevím ale kolik pojede známých, když bude nějaký volný místo v autě dám vědět... Víc jak 4 lidi se ale do auta pohodlně nevejdou, pokud se tedy rádi netulíte Ještě, ale můžem udělat velkou výpravu vlakem, je to víc vintage a analogovější! navíc bychom mohli popíjet Parní mašina by byla úplně nejvíc stylová
Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Tak keby som sa niekomu vliezol do auta, kde nás bude max. 4 dajte mi vediet do SZ, nemám moc rád vlaky , tak by som sa radśej zviezol.
Fotolaik: Akym autom pojdete, nevleziem sa este k Vám?
Fotolaik: Akym autom pojdete, nevleziem sa este k Vám?
Jel by někdo na Alnagonovou Akademii z BA a okolí? Že by nás bylo více do auta...
Byl jsem na ročníku 2008 a bylo to fajn ...
Byl jsem na ročníku 2008 a bylo to fajn ...
Skvělé ! Těším se ...
Skvělá zpráva, už se těším na poslech a pokec v prima prostředí s baječnými človíčky.
Pokud se podaří vše domluvit, bude k poslechu aparát za cenu skoro 5 mil. Kč