Analogová Akademie 2010
Re: Alnagonová Akademie 2010
sestava vypadá zajímavě, jen lze doufat, že stejně highendová bude i poslechovka sama (aspoň provizorní akustické úpravy)... anebo to vyřešíme ještě stříbrnějším káblíčkem či rezonující rolničkou na stěně? - stejně de především o to, co to fyziologicky s vajnlinistou udělá, když se pustí pinkflojdi nebo led-se-zelim...
nevím proč mně při čtení sestavy s kombinací vinylu, flaškového předzesu a digitálního konce napadl slavný bonmot, který je připisovaný G.B.Shawovi:
G.B. Shaw, zatrzelý starý mládenec, dostal jednou nabídku od jakési britské lady: Chtěla bych s vámi mít dítě. Představte si, jak by bylo rozkošné, kdyby bylo chytré po vás a krásné po mně. Spisovatel odpověděl: A kde máte záruku, že tomu nebude opačně?
těším se na setkání
nevím proč mně při čtení sestavy s kombinací vinylu, flaškového předzesu a digitálního konce napadl slavný bonmot, který je připisovaný G.B.Shawovi:
G.B. Shaw, zatrzelý starý mládenec, dostal jednou nabídku od jakési britské lady: Chtěla bych s vámi mít dítě. Představte si, jak by bylo rozkošné, kdyby bylo chytré po vás a krásné po mně. Spisovatel odpověděl: A kde máte záruku, že tomu nebude opačně?
těším se na setkání
Re: Analogová Akademie 2010
Ještě bych poznamenal, že AA2010 bude obsahovat i teoretickou "seminární" část.
V této části vystoupí :
- Heinz Lichtenegger (Pro-Ject) se zprávou o stavu současného HiFi
- Dan Vrána - (Casea) nás seznámí se svou prací a s praktickými příklady své činnosti (upgrade CD přehravačů legendárními moduly Sirius)
- Tomáš Tichý - HiRes PC playback a jeho DACy
Stále jsou volná místa, neváhejte se svou registrací ....
V této části vystoupí :
- Heinz Lichtenegger (Pro-Ject) se zprávou o stavu současného HiFi
- Dan Vrána - (Casea) nás seznámí se svou prací a s praktickými příklady své činnosti (upgrade CD přehravačů legendárními moduly Sirius)
- Tomáš Tichý - HiRes PC playback a jeho DACy
Stále jsou volná místa, neváhejte se svou registrací ....
Já pojedu.....Plánuje někdo cestu z Brna, nebo okolí?
Nakonec to vypadá, že nebudu moci jet - do pátku mám dlouhou akci na opačném konci republiky než bydlím já i nmež je akce ... tolik se mi jezdit opravdu nechce...
Digitální přehrávače budou dva a to :
- Micromega AirStream WM-10
http://en.micromega-hifi.com/airstream.html
- prototyp EAT CD player ve své světové premiéře. Opravdové uvedení by mohlo být na High End Show v Mnichově 2011.
Z toho vyplývá, že AA je v některých parametrech ještě prestižnější akcí než Mnichov
- Micromega AirStream WM-10
http://en.micromega-hifi.com/airstream.html
- prototyp EAT CD player ve své světové premiéře. Opravdové uvedení by mohlo být na High End Show v Mnichově 2011.
Z toho vyplývá, že AA je v některých parametrech ještě prestižnější akcí než Mnichov
Je tu někdo, kdo pojede z/přes Brno? kdyby náhodou, tak do SZ prosím
No tohle. Analogová akademie, a CD:gramo budou 50:50. Ale jedu tam poprvé, takže nevím. Třeba se CD rychle zkritizují a pošlou stydět do kouta.
Nemáte ještě někdo místo v autě z Prahy?
Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Mohl by se mi, prosím, ozvat někdo, kdo jede autem z Prahy? Potřeboval bych na AA něco odvézt. Prosím SZ. Díky.
to cough :
to Pasul :
Co se týká zesilovačů, asi vezmeme ještě monobloky Cello Encore 150 pro případ, že by pravověrným analogistům byl digitální koncový zesilovač proti srsti. V každém případě je Cello zajímavé alespoň na pohled a potěžkání. Podobně velký monoblok s takovou váhou se jen tak nevidí.
Poslechovka bude taková jaká bude. Vzhledem k velkému množství registrovaných účastníků (cca 50) jsme museli zvolit poměrně velkou místnost v hotelu Relax. Cca 800 metrů krychlových. Doufám, že Vás uspokojí. Kablíček, případně mističku si samozřejmě můžete donést.sestava vypadá zajímavě, jen lze doufat, že stejně highendová bude i poslechovka sama (aspoň provizorní akustické úpravy)... anebo to vyřešíme ještě stříbrnějším káblíčkem či rezonující rolničkou na stěně?
to Pasul :
Ani tak, ani onak. Akce je pro registrované jak píšu ve svém úvodním příspěvkuAkce je otevřená? Nebo jen pro zvané?
Co se týká zesilovačů, asi vezmeme ještě monobloky Cello Encore 150 pro případ, že by pravověrným analogistům byl digitální koncový zesilovač proti srsti. V každém případě je Cello zajímavé alespoň na pohled a potěžkání. Podobně velký monoblok s takovou váhou se jen tak nevidí.
Vraj sa to skratilo len na jednodňovú akciu...
A kolik dnů to bylo původně?
Vzdy 2: Sobota a nedela
aha, tak to jsem byl vždy asi na špatné akci, tedy pokud nepočítáš půlnoční ožralecký úklid aparatur
Ahoj, nejede prosím náhodou zítra někdo z Brna, nebo přes Brno? Na poslední chvíli máme problémy s autem. Jsme 2...Děkuju